خود من چند روز پیش کل مشهد را زیر پا گذاشتم همه 150 ژول ها چینی بودو اکثرا هم فلاش های 150-200 ژول پیشنهاد میشه و اکثر این فلاش ها هم چینی و بیکیفت هستن
150 ژولی که دارای مشخصات گفته شده در پست من هست نخریداما من دقیقا متوجه نشدم فلاش چینی نگیریم یا فلاش 150-200 چینی نگیریم؟
بدون فن -استاپ های نوری کم -دارای رینگ یونیورسال -پایه های نازک و با حداکثر ارتفاع 1.80
فلاشی که این مشخصات را داره نخرید
خب داداش گلم اینکه میشه خرید سه تا پایه اضافی که دو سال قبل دونه ای 45 تومن بود الان خدا میدونه دونه چنده -کیت بخری باز بری نزدیک 200 تومن براشون پایه بخری ؟در مورد پایه هم اصلا" این حرفتون نیاز به بحث نداره.اگر کسی پایه بهتر خواست میره مدل پمپی رو میخره که تا 2.5 متر هم بلند میشه
خب داداش اینم که شد هزینه اضافیر مورد سایز سافت باکس هم فقط کافیه یه هزینه ی اضافی بدید.و تبدیلش رو بخرید
من خودم سه تا از این تبدیل ها خریدم که نزدیک 60 تومن هزینه داشت و تازه اصلا کیپ فلاش نمیشه و لق میزنه
دقیقا موضع همین هست و بس.ایی خوبی هم داره
و اصل موضوع اینه فلاش های قدرت پایین و چینی رو هیچ کس برای یک کار تجاری توصیه نمیکنه.یه ضرب المثلی هست که میگه "یا خدا رو بخواه یا خرما"
دنبال چیز ارزون نباشید
من خودم 400 ژول متل دارم که راضیم
تو ارزون قیمت ها متل کیفیت بهتری دارد
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
درود
دوستان برای راه اندازی استودیوی خانگی 2تا فلاش کفایت میکنه یا حتما باید 3 تا باشه؟
واینکه چه مارکی رو پیشنهاد میدید ؟
با تشکر.
با دو شاخه و یا حتی یک شاخه و یا حتی !!! بدون فلاش هم می شود استودیو خانگی راه انداخت.
اما دو تا مشکلی ندارد.
ولی اینکه چه مارکی !
بنده پروفتو 500 ژول سری Air با متوسط قیمت حدود 5 میلیون تومان را پیشنهاد می کنم !!!!!!!!!!
آیا راضی کننده است ؟
خیر !
اگر سوال شما ناقص ، نادرست و بدون توضیحات باشد ممکن است یک فردی مثل بنده اینگونه توصیه کند....
به نظرم اگر می فرمودید سقف و کف بودجه و نوع کاربرد و فضای مورد نظر و ... چطور است راهنمایی بهتری را میگرفتید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوست عزیز مسلما اگه توضیح بیشتر و بهتر بود جناب قبادی راهنمایی کافی می کردند.
به هرحال با توجه به بودجه شما و اینکه میگین کار خونگی میخواین انجام بدید سراغ همین چینی ها هم میتونید برید گویا متل باز نسبت به بقیه جا افتاده تر و خرابی کمتری داره و مقاوم تره و فکر کنم ( البته اگه فقط کسب تجربه و عکاسی پروژه های کوچک و پرتره های عادی هست ) اما اگر خانگی و تخصصی خصوصا تبلیغاتی کار میکنی حتما جنس خوب بخر. و ناچارا بودجه را افزایش بدی راحت تری. رفع مشکلات فلاش های ارزان در فتوشاپ زمان بر و گاهی سخت و حتی عیر ممکن میشه!
درود نظر دوستان درمورد مارک فتوفلکس چی هست؟
سلام
من امروز رفتم وسایل آتلیم رو خریدم
یک کیت فلاش 300 ژول گودکس که بدون کیف حملش 1850 هزار تومن شد
یک بریل سه شاخه زنجیری که با 2 تا فون سفید و مشکی و لوله هاش که 515 هزار تومان شد
یک عدد صندلی گرد اسپرت که 70 تومان شد
و خرت و پرتای دیگم
ممنون از راهنمایی و کمک همه دوستان دعا کنید توی کارم موفق بشم