-
پاسخ: سوال در مورد نور بدون سایه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
البته دوستان عزیز بخصوص جناب محبی باید توضیح دهند اما
اگر سوژه از بكگراند دور باشد و قدرت فلاشی كه به صورت مستقیم می زند بیش از حد نباشد به نظرم مشكلی ایجاد نمی كند.
اما بنده توصیه می كنم با دو شاخه و حذف چتر امتحان كنید و بعد سافت را حذف و دوباره امتحان كنید و جای سایه ها را متوجه شوید..احتمالا نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد.زیاد چتر را نمی پسندم و استفاده از دو سافت باكس( یكی بزرگ و دیگری كوچك تر ) را بهتر تجربه كرده ام ( البته شاید صحیح نباشد )
نور مدلینك راهنمای خوبی برای شما است برای اینكه بدانید كجا سایه دارید و چطور می شود آن را حذف كرد.
لامپ های مدلینگ را دست كم نگیرید.
چتر ها یك سایه ملایم و نرم اما گسترده پشت سوژه ایجاد می كنند. اگر نور اصلی شما چتر است نباید سایه های تیزی داشته باشید.
از خرطومی هم برای نور بكگراند استفاده كنید.هر چند زنبوری بهترین نور برای بكگراند است و عملكرد آن عالی است.بیشتر از خرطومی برای نور مو استفاده می كنند اما چندین بار با خرطومی تجربه های خوبی در حذف كامل سایه ها داشته ام.
شاید جای زنبوری مناسب نیست و یا قدرت اش كم است و یا اینكه قدرت فلاش چتر زیاد است و سافت باكس قدرت كمی دارد.
اما با استفاده از سه فلاش و وجود زنبوری و سافت و چتر به نظرم نباید سایه ی آزار دهنده ای داشته باشید.
به نظرم نور بكگراند را بیشتر كرده و از سافت باكس استفاده كنید.( ابعاد سافت باكس را نفرمودید؟) و سوژه را از بكگراند قدری دور كنید گاهی نزدیك بودن بیش از حد سوژه به بكگراند باید سایه های تیز و دور بودن بیش از حد منبع نور باعث سایه های گسترده می شود
تا نظر جناب محبی و دیگر دوستان چه باشد.
همین ها را فعلا یاد گرفته ام...انشالله دوستان دیگر تكمیل و یا تصحیح كنند.
فقط برای معذرتخواهی از کاوه عزیز این پست را مینویسم (چون این پست را ندیده بودم)، توضیحات کاوهجان مثل همیشه حرفهای و بی نقص است.
-
پاسخ: نورپردازي استوديويي
احسان عزیز، چیز سختی از کاوه عزیز میخواهید! بدون دانستن شرایط دقیق شما، ارائه راهحل بسیار مشکل است.
عکسی واید بگیرید تا سوژه و خودنورها و موقعیت بکگراند را به نمایش بگذارد. آن طور میتوان دقیقتر بحث کرد.
-
سلام
به نور موی عکس زیر دقت کنید.نور به صورت یکنواخت روی تقریباً عمده حجم موها وجود دارد. با اسنوت که نمیشه به این نتیجه رسید . این نور پردازی چطور انجام میشود؟
http://<a href="http://community.web...600x600Q85.jpg[/IMG]
پ.ن: عکس به دلایلی که میدانید از سمت پائین کراپ شده است:::blushing:::
-
فرزام جان اول اینکه یقینا جناب محبی بهتر و دقیق تر راهنمایی خواهند نمود ( مثل همیشه )
اما بنده تجربه ام اینطور است که ما در آتلیه یکی از دوستان هر کاری کردیم به این نور نرسیدیم.تا اینکه یک مجیک آرم ( یا سه پایه بوم ) خریدیم ( قیمت هم حدود 100 هزار تومان است )بعد یک سافت باکس بسیار کوچک را به همراه یک شاخه JTL 160 بر روی کمترین قدرت قرار دادیم و بوسیله مجیک آرم آن را به سقف چسباندیم.فاصله سافت باکس با سر سوژه حدود 1.5 تا 2 متر بود.بعد با بازی کردن با نور ها به این نور که مد نظر شما است رسیدیم.اگر مقداری قدرت را بیشتر می کردیم کل موها و اگر قدرت در حداقل بود ( که 8/1 است ) یک نور Hair بسیار زیبا حاصل می شد.
این تجربه بنده است البته.شاید زیاد اصولی نباشد اما فعلا که رضایت بخش بوده است.
پی نوشت...
خواهش می کنم جناب محبی عزیز...
و بعد اینکه خوشحالم که روش ما اصولی بوده و تقریبا علمی.مثل اینکه شاگرد های خوبی هستیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
به نور موی عکس زیر دقت کنید.نور به صورت یکنواخت روی تقریباً عمده حجم موها وجود دارد. با اسنوت که نمیشه به این نتیجه رسید . این نور پردازی چطور انجام میشود؟
با یک چتر یا سافت باکس کوچک از بالای سر.
با یک پایه فلاش و یک بوم میتوان این کار را انجام داد. یا با نصب آن با یک وسیله ساخت خودتان از سقف استودیو.
البته تجربه شخصی من برای انجام این بوده که سافت باکس (بزرگ!) خیلی بیشتر مستعد فلر است. اما با چتر مشکلی ندارم.
چون از خرید بوم تنبلی کردهام، از یک چتر و رفلکتور برای این کار استفاده میکنم.
پینوشت: ببخشید با کاوه جان خط رو خط شدم!
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
امیر جان والله بنده هر کاری می کنم عکس رو نمی بینم.اگر جای دیگری آپلود بفرمایید سپاسگذار خواهم بود.جدیدا پرشین گیگ اذیت می کند.
-
1 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
با یک چتر یا سافت باکس کوچک از بالای سر.
با یک پایه فلاش و یک بوم میتوان این کار را انجام داد. یا با نصب آن با یک وسیله ساخت خودتان از سقف استودیو.
البته تجربه شخصی من برای انجام این بوده که سافت باکس (بزرگ!) خیلی بیشتر مستعد فلر است. اما با چتر مشکلی ندارم.
چون از خرید بوم تنبلی کردهام، از یک چتر و رفلکتور برای این کار استفاده میکنم.
سلام
امیر عزیز
ممنون که مثل همیشه سخاوتمندانه راهنمائی می فرمائید.
این بوم که می فرمائید به سه پایه فلاش وصل میشه دیگه؟ سه پایه جدا که نداره؟(شبیه بوم صدابرداری ویدئو)
منظور شما از فلر این است؟> Flare
میشه یه عکس از این سیستم چتر و رفلکتور که میفرمائید بذارید؟
این حرکت در موها رو با فن (FAN) ایجاد کردید؟ حالت خیلی زیبائی داره که کاملاً زشتی صورت رو پوشش میده
بی سواتی ما رو که منجر به این سیل سوالات بی پایان در فروم شده ببخشید:::blushing:::
-
سلام
من یک سافت باکس خودم درست کردم و از ان برای Hair Light استفاده می کنم .و نتیجه مورد نظر شما جناب فرزام را با ان می گیرم .ولی خوب ساختش یک روز وقتم را گرفت . سایزش هم 25 * 45 سانتیمتر است .مواد لازم .
یک فلاش ایرانی تابش 160 که قبلا داشتم . یکعدد کارتن با ابعاد مورد نیارتان . 2 متر پارچه ساتن سفید . 2 متر پارچه برای پوشش خارج کارتن .براساس سلیقه خودتون و کلاس کار . البته من پایه بومش را هم درست کردم که دیگر تنبلیم امد عکسش را بگیرم برایتان بگذارم اما اگر نیاز است بگویید من در خدمتم .
امیر جان یادت رفته طریقه ساخت سافت باکس بوسیله اسد با دیگ رو توضیح بدی .(خدا بگم چکارتون کنه یادش که افتادم کلی دل درد گرفتم از بس خندیدم )
این هم تصویر پیوست .
[IMG]http://i25.*******.com/10r79k9.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
امیر عزیز
ممنون که مثل همیشه سخاوتمندانه راهنمائی می فرمائید.
این بوم که می فرمائید به سه پایه فلاش وصل میشه دیگه؟ سه پایه جدا که نداره؟(شبیه بوم صدابرداری ویدئو)
منظور شما از فلر این است؟> Flare
میشه یه عکس از این سیستم چتر و رفلکتور که میفرمائید بذارید؟
این حرکت در موها رو با فن (FAN) ایجاد کردید؟ حالت خیلی زیبائی داره که کاملاً زشتی صورت رو پوشش میده
بی سواتی ما رو که منجر به این سیل سوالات بی پایان در فروم شده ببخشید:::blushing:::
- خواهش میکنم وظیفه است
- بله. (کاوه جان نوع خوبی را معرفی کردند) . بعضی از انواع آن پایه مخصوص دارند
- بله (با سافت باکسهای بزرگ تجربه کردهام، با فسقلیها بعید است مشکلی داشته باشد)
- منظورم این بود که چون نمیتوانستنم چتر را پشت سر سوژه بگذارم (ب علت افتادن پایه فلاش در کادر) ، چتر را از یک طرف از پشت به یک سمت مو و برای روشن آن طرف مو، رفلکتور را از طرف دیگر تاباندم.
- بله (خدا کند سوژه چیزی از مسئله زشتی صورت که مرقوم فرمودهاید نفهمد، و الا مسافت 525 کیلومتری شما را چند دقیقهای طی میکند و ... )
- قربانت!
-
مشكلات عجيب در مورد استفاده از فلاش در پرتره
سلام دوستان
من چند وقتي هست كه در يك كلاس آموزش عكاسي پرتره ثبت نام كردم
ديروز با استاد مدرس بر سر يك مسئله با هم اختلاف نظر پيدا كردم
وآن موضوع برايم سئوال شده
استاد از سافت باكس براي نور اصلي استفاده ميكرد
لازم به ذكر است كه نور فيل هم سافت باكس داشت
و شيدر ي كه زنبوري روي آن نصب بود هم براي نور موها استفاده ميكرد
من به استاد كفتم كه استفاده از سافت باكس براي نور اصلي اشتباه است
و بايد از آن شيدري كه زنبوري به آن خورانده شده بود براي نور اصلي استفاده كرد
وبراي نور موها بايد از اسنوت استفاده كرد
من از موضوع استفاده از اسنوت مطمئن بودم چون موقع تمرين نور موها قسمتي از شانه هاي سوژه
را فرا ميگرفت و ما هر كاري كه كرديم نتونستيم اين موضوع را برطرف كنيم
و همچنان نور موها بر روي شانه هاي سوژه نيز خود نمايي ميكرد
حالا مهمترين سئوالم اين است كه آيا مي شود از سافت باكس
براي نور اصلي استفاده كرد
لازم به ذكر است نور اصلي يك فلاش 200 ژول جي تي ال داراي يك سافت باكس 60در 90
ونور موها هم يك فلاش 200 ژول جي تي ال به همراه يك شيدر كه زنبوري به آن خورانده شده بود
و نور فيل يك فلاش 300 ژول جي تي ال بود كه يك سافت باكس 60 در 90 روي آن بسته شده بود
و همچنين مي شود از شيدري كه يك زنبوري رو آن سوار است براي نور موها استفاده كرد
و چرا ما در برطرف كردن نور موها بر روي شانه ها موفق نشديم
آيا واقعا فقط اسنوت ميتواند نور موها را بي نقص توليد كند
دوستان لطفا راهنمايي بفرماييد
باتشكر
-
پاسخ: مشكلات عجيب در مورد استفاده از فلاش در پرتره
بله! برای نور اصلی یکی از بهترین دیفیوزرها همان سافتباکس است.
استاد شما کارش را خوب بلد است.
تنها ایرادی که میتوان از ایشان گرفت این است که سافت باکس به این علت که نور لامپهای مدلینگ را خیلی دیفیوز میکند، برای دیدن و نمایش الگوهای نوری برای کارآموزان خیلی مناسب نیست و چتر را برای نمایش نور به کارآموزان مناسبتر میدانم (همینطور برای کار عملی مبتدیان). والا سافت باکس اصلاً مشکل ندارد.
از شیدر (بارندورز - که نمیدانم از کجا شیدر نام گرفته؟) به همراه هانیکامب (زنبوری) نیز میتوان برای موها استفاده کرد.
اسنوت هم عملی است و نور را کمتر به روی شانهها پراکنده میکند. منتهی گاهی شما کاری خاص با شیدر+زنبوری انجام میدهید که با اسنوت قادر به انجامش نیستید.
مزیت اسنوت تنظیم دقیق و تقریباً بدون خطای آن است.
اگر شیدر+زنبوری را اینقدر متمایل به بالا جهت دهید که موها از حاشیه پایین آن استفاده کنند، شاید مشکل انتشار نور روی شانه ها نیز حل شود.
یک کنجکاوی دوستانه: اگر به استاد خود اعتماد کرده و ثبتنام نمودهاید، چرا به ایشان برای یادگیری اطمینان نمیکنید؟
-
با سلام
در مورد نور پردازی برای فیلمبرداری ( تصویر برداری ) و انواع و اقسام آن هم میشه تو این فروم سوال مطرح کرد؟
اگر نه چه سایت یا فرومی را برای این مبحث ، مناسب تر می دانید؟
برای خرید تجیهزات نور پردازی ( چه در زمینه عکاسی و چه تصویر برداری ) بهترین مراکز کجا هستند؟ ( در تهران ) و چه مارکهایی رو پیشنهاد می کنید؟ لطفا آدرس چند مرکز یا مغازه معتبر رو در این تاپیک یا اگه مقدور نیست بصورت پیغام خصوص بدهید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m like mother
با سلام
در مورد نور پردازی برای فیلمبرداری ( تصویر برداری ) و انواع و اقسام آن هم میشه تو این فروم سوال مطرح کرد؟
اگر نه چه سایت یا فرومی را برای این مبحث ، مناسب تر می دانید؟
برای خرید تجیهزات نور پردازی ( چه در زمینه عکاسی و چه تصویر برداری ) بهترین مراکز کجا هستند؟ ( در تهران ) و چه مارکهایی رو پیشنهاد می کنید؟ لطفا آدرس چند مرکز یا مغازه معتبر رو در این تاپیک یا اگه مقدور نیست بصورت پیغام خصوص بدهید؟
سلام
برادر عزیز
اولاً«امیدوارم قصد ساخت موزیک ویدئو نداشته باشید!
در مورد اینکه میشه سوال کرد یا نه تصمیمش با مدیریت فروم است.
سایت یا فروم ارزشمند به زبان فارسی ما که نیافتیم انشالله شما بیابید.
در مورد نور پردازی یک کتاب بسیار ارزشمند توسط آقای احمدی مدرس دانشکده صدا و سیما ترجمه شده است که توصیه میکنم اگر در این راه جدی هستید حتماً مطالعه بفرمائید:
تکنیک نورپردازی در تلوزیون و سینما/جرالد میلرسون/ترجمه حمید احمدی/انتشارات صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
برادر عزیز
اولاً«امیدوارم قصد ساخت موزیک ویدئو نداشته باشید!
در مورد اینکه میشه سوال کرد یا نه تصمیمش با مدیریت فروم است.
سایت یا فروم ارزشمند به زبان فارسی ما که نیافتیم انشالله شما بیابید.
در مورد نور پردازی یک کتاب بسیار ارزشمند توسط آقای احمدی مدرس دانشکده صدا و سیما ترجمه شده است که توصیه میکنم اگر در این راه جدی هستید حتماً مطالعه بفرمائید:
تکنیک نورپردازی در تلوزیون و سینما/جرالد میلرسون/ترجمه حمید احمدی/انتشارات صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران.
موفق باشید
البته خودم یه مراکزی برای فروش این جور تجهزات سراغ دارم خواستم موارد بیشتری رو مد نظر داشته باشم
... حالا چرا امیدوارید که موزیک ویدئو نسازم! ... مگه چه عیبی داره؟
در ضمن بابت کتابی که معرفی کردید ممنونم . اما قبل از اینکه این کتاب رو تهیه کنم یه سوال: شما خودتون کتاب رو خوندید؟ کتاب کاربردیه یا تئوری؟ بیشتر دنبال مسائل کاربردی میگردم تا تئوریک.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m like mother
البته خودم یه مراکزی برای فروش این جور تجهزات سراغ دارم خواستم موارد بیشتری رو مد نظر داشته باشم
... حالا چرا امیدوارید که موزیک ویدئو نسازم! ... مگه چه عیبی داره؟
در ضمن بابت کتابی که معرفی کردید ممنونم . اما قبل از اینکه این کتاب رو تهیه کنم یه سوال: شما خودتون کتاب رو خوندید؟ کتاب کاربردیه یا تئوری؟ بیشتر دنبال مسائل کاربردی میگردم تا تئوریک.
موفق باشید
سلام
بله. من کتاب رو خوندم. البته اینجور کتابها رفرنس هستند و معمولاً مورد مراجعه قرار میگیرند.
هر کاربردی تئوری داره و با حذف تئوری و تاکید مطلق بر کاربرد محصول کار شما هرچند در ابتدا و با تکیه بر ذوق و استعداد ذاتی ممکنه جذابیتی داشته باشه ولی پس از مدتی در غیاب تئوری مسلماً به بن بست غریبی خواهد رسید. اگر در این کار جدی هستید میتوانید به آموزشگاههای سینمائی مراجعه کنید.
در مورد ساختن موزیک ویدئو هم گمان کنم کمی صرف وقت برای اموختن بسیار مفید باشه.
در خصوص معرفی مراکز خرید هم بنده رو معاف بفرمائید.
با کمی جستجو خواهید یافت.
اینجا رو هم ببینید:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6236
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
بله. من کتاب رو خوندم. البته اینجور کتابها رفرنس هستند و معمولاً مورد مراجعه قرار میگیرند.
هر کاربردی تئوری داره و با حذف تئوری و تاکید مطلق بر کاربرد محصول کار شما هرچند در ابتدا و با تکیه بر ذوق و استعداد ذاتی ممکنه جذابیتی داشته باشه ولی پس از مدتی در غیاب تئوری مسلماً به بن بست غریبی خواهد رسید. اگر در این کار جدی هستید میتوانید به آموزشگاههای سینمائی مراجعه کنید.
در مورد ساختن موزیک ویدئو هم گمان کنم کمی صرف وقت برای اموختن بسیار مفید باشه.
در خصوص معرفی مراکز خرید هم بنده رو معاف بفرمائید.
با کمی جستجو خواهید یافت.
اینجا رو هم ببینید:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6236
در مورد کتاب حرفتون درسته باید برم سراغش
اما در مورد موزیک ویدئو که شما نمی دونید من کی هستم یا چقدر دانش فنی کار رو دارم که گفتید کمی آموختن مفیده
اصولا اگه در مورد نور هم دارم تحقیق میکنم برای اینکه دوست دارم تو همه ی رشته ها به اطلاعاتی داشته باشم وگرنه از نور پرداز حرفه ای تو کار استفاده می کنم من فقط در مقام کارگردان میتونم صاحب ایده باشم و از تصویر بردار و نور پرداز و ... استفاده کنم تا کیفیت کار بره بالا ... اما همیشه به عنوان یه کارگردان دوست دارم (و باید) از تصویر و نور و ادیت و اجزای دیگه سر در بیارم
بازم از راهنمایی شما ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m like mother
در مورد کتاب حرفتون درسته باید برم سراغش
اما در مورد موزیک ویدئو که شما نمی دونید من کی هستم یا چقدر دانش فنی کار رو دارم که گفتید کمی آموختن مفیده
اصولا اگه در مورد نور هم دارم تحقیق میکنم برای اینکه دوست دارم تو همه ی رشته ها به اطلاعاتی داشته باشم وگرنه از نور پرداز حرفه ای تو کار استفاده می کنم من فقط در مقام کارگردان میتونم صاحب ایده باشم و از تصویر بردار و نور پرداز و ... استفاده کنم تا کیفیت کار بره بالا ... اما همیشه به عنوان یه کارگردان دوست دارم (و باید) از تصویر و نور و ادیت و اجزای دیگه سر در بیارم
بازم از راهنمایی شما ممنون
سلام
قصد جسارتی نبود. امیدوارم در كارتان در مقام كارگردان موفق باشید.
اگر هم میگم اموختن مفیده برای اینه كه در بین كارگردانهای وطنی یا شما بهمن تیرگان هستید و یا اینكه در خصوص نور باید بیاموزید. من كارگردانی به جر ایشان مسلط بر نور نمیشناسم. موزیك ویدئو بی وفا با صدای ایوان ساخته ایشان رو اگر ندیده اید حتماَ ببینید.
کد HTML:
http://www.pixelstudio.tv/html/index.html
در ساخت موزیك ویدئو در داخل كشور با توجه به قیمت رایج كار در حدی نیست كه بتوان از عوامل نور و تصویر مشابه سینما استفاده كرد،مگر اینكه بخواهید از سرمایه شخصی مایه بگذارید. امیدوارم شما پایه گذار ساخت موزیك ویدئو فنی در كشور باشید . عمده موزیك ویدئو های داخلی رونوشت های ملال آور و ترحم برانگیزی از نمونه های خارجی است.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
قصد جسارتی نبود. امیدوارم در كارتان در مقام كارگردان موفق باشید.
اگر هم میگم اموختن مفیده برای اینه كه در بین كارگردانهای وطنی یا شما بهمن تیرگان هستید و یا اینكه در خصوص نور باید بیاموزید. من كارگردانی به جر ایشان مسلط بر نور نمیشناسم. موزیك ویدئو بی وفا با صدای ایوان ساخته ایشان رو اگر ندیده اید حتماَ ببینید.
کد HTML:
http://www.pixelstudio.tv/html/index.html
در ساخت موزیك ویدئو در داخل كشور با توجه به قیمت رایج كار در حدی نیست كه بتوان از عوامل نور و تصویر مشابه سینما استفاده كرد،مگر اینكه بخواهید از سرمایه شخصی مایه بگذارید. امیدوارم شما پایه گذار ساخت موزیك ویدئو فنی در كشور باشید . عمده موزیك ویدئو های داخلی رونوشت های ملال آور و ترحم برانگیزی از نمونه های خارجی است.
موفق باشید.
حرفاتون كمی تا قسمتی ابری قابل قبوله
اما در هر صورت هر كسی سبك خودش رو داره و با بضاعت خودش كار میكنه و دستمزد خودش رو میگیره
حالا اگه كسی تو این زمینه مهارت ( و البته ابزار مناسب ) داره بگه شاید افتخاری شد در آینده بتونیم از مهارتهاش استفاده كنیم
-
مدتی هست که فکر خرید یک کیت نورپردازی استودیویی هستم... برای نور پردازی سوژه/مدل..
اکثر عکاسی که انجام میدم در بیرون انجام میشه حالا یا توی یک فضای باز مثل پارک و یا یک فضای بسته مثل پارکینگ یک ساختمان...
برای همین می خواستم بپرسم برای چنین کاری به چه کیت نورپردازی احتیاج دارم...
تو بعضی موارد دیدم ..که بعضی افراد از 2 چتر و رفلکتور استفاده می کنند
و یا کلا از 2 یا 3 تا سافت باکس استفاده می کنند
این مورد سافت باکس خیلی برام عجیب بود... چون مدل عکاسی توی یک کارخانه انجام شده بود و هدف عکاسی ماشین و مدل بود
توی ست از 3 تا سافت باکس و یک رفلکتور استفاده شده بود
برای همین این من رو یه خورده گیج کرد که اگه من بخوام شروع کنم دقیقا به کدوم یک از این وسایل برای نور پردازی احتیاج دارم...
1) 2 تا چتر و رفلکتور
2) 1 چتر و 1 سافت باکس و رفلکتور ؟ :::confused2:::
-
پاسخ: عکس گرفتن از کودک در آتلیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_maddah
دوستان سلام من در آتلیه از دو منبع نوری (سافت باکس وچتری ) و سه پژکتور کم نور استفاده می کنم واز عکسهایی که از افراد
بالاتر از خردسال می گیرم راضی هستم سزعت 20 و دیاف روی 2/3 می باشد (حساسیت 160) اما همانطور که فهمیدید
سزعت پایین دوربین و تحرک کودک باعث می شود که من ازهر کودک 10 تا 15 عکس بگیرم تا شاید 5 یا 6 تا عکس خوب در بیاد
تازه بعضی از حالت ها و لحظه های قشنگ کودک را هم از دست می دهم به نظر شما این مشکل را چگونه حل کنم
در ضمن امکان بیشتر کردن نور را ندارم چون اگر نور را بیش از این که هست زیاد کنم برای سوژه ایجاد ناراحتی می کند (اعم از گرما و زدگی چشم ) با تشکر از راهنمایی های بی دریغ شما دوستان
راستی آقا امیر آدرس ندادی این ایمل من sadoon007@yahoo
سلام سرعت شما ترجیحا 100 به بالا باشه دیاف 5.6 یا 8 با حساسیت 200 تا 400
اگر نور كم شد شدت نوراتو بیشتر كن.
-
نقل قول:
سلام سرعت شما ترجیحا 100 به بالا باشه دیاف 5.6 یا 8 با حساسیت 200 تا 400
اَاااا....:::waw::: آقا این سئوال فكر كنم ماله دو سه سال پیش كه شما جواب دادی! الان هر سئوالی داری می تونی از جناب مداح بپرسی:::happy:::
-
پاسخ: عکس گرفتن از کودک در آتلیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raminmarashi
حساسیت 200 تا 400
شدت نور یا فاصله فلاش کمتر بهتره . توی استودیو نور کم نمیاد! ایزوی 400 منطقی نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gt_max
مدتی هست که فکر خرید یک کیت نورپردازی استودیویی هستم... برای نور پردازی سوژه/مدل..
اکثر عکاسی که انجام میدم در بیرون انجام میشه حالا یا توی یک فضای باز مثل پارک و یا یک فضای بسته مثل پارکینگ یک ساختمان...
برای همین می خواستم بپرسم برای چنین کاری به چه کیت نورپردازی احتیاج دارم...
با سلام
به نظر من سوال شما جوابهای بسیاری دارد.
بارها عرض کردهام (شاید در همین تاپیک) که نورپردازی استودیویی نوعی طراحی است و برای طراحی (برخلاف تحلیل) راه واحدی وجود ندارد.
در فضای باز،
بعضی عکاسانی حرفهای در دنیا اصلاً فلاش را دوست ندارند و از دیفیوزرهای غول پیکر (که در هالیوود استفاده میشود و چندین نفر را برای حمل لازم دارد) استفاده میکنند
بعضی از چندین فلاش استودیویی در فضای باز استفاده میکنند.
بعضی از رفلکتور
بعضی ها نیز از ترکیب فلاشهای تیتیال
بعضی از فلاش سرخود دوربین استفاده میکنند (در صورت کنترل درست، برای فیل فلاش چیز بیربطی نیست)
بعضیها نیز از فلاشهای حلقوی شبه ماکرو استفاده میکنند.
و خیلیها نیز تنها از نوری استفاده میکنند که فلاش و رفلکتور نخواهد (بسته به موقعیت)
و خیلی از روشهای فوق را میتوان باهم ترکیب کرد.
میتوان هزاران راه و ترکیب برای نورپردازی ارائه داد که همه درست باشند.
فکر میکنم سوال شما قدری ناپخته باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gt_max
تو بعضی موارد دیدم ..که بعضی افراد از 2 چتر و رفلکتور استفاده می کنند
و یا کلا از 2 یا 3 تا سافت باکس استفاده می کنند
این مورد سافت باکس خیلی برام عجیب بود... چون مدل عکاسی توی یک کارخانه انجام شده بود و هدف عکاسی ماشین و مدل بود
توی ست از 3 تا سافت باکس و یک رفلکتور استفاده شده بود
برای همین این من رو یه خورده گیج کرد که اگه من بخوام شروع کنم دقیقا به کدوم یک از این وسایل برای نور پردازی احتیاج دارم...
1) 2 تا چتر و رفلکتور
2) 1 چتر و 1 سافت باکس و رفلکتور ؟ :::confused2:::
من سوالم از شما این است که با کدام از این تجهیزات و ستآپها نمیتوان عکس حرفهای گرفت؟
اگر اصول نورپردازی را بدانید ... بنا به سلیقه و آن چه که در ذهن دارید میتوانید نور خود را طراحی کنید. تعداد نور کم و زیاد اصلاً برای کسی و پروژهای قابل توصیه کردن مجدد نیست!
هر کسی بنا به انتخاب خودش با وسایل خاصی نورپردازی میکند.
-
انتقال رنگ سوپه به بک گراند به صورت ته رنگ
سلام
من وقتی با فون سفید از سوژه با لباس رنگی عکس میگیرم.پس زمینه عکس به جای سفید، رنگ لباس سوژه را به خود میگیرد. مثلاً اگر لباس سوژه قرمز است، رنگ فون سفید در عکس تبدیل به رنگ صورتی کم رنگ میشود. علت از چه چیزی است:confused:.
ممنون
-
پاسخ: انتقال رنگ سوپه به بک گراند به صورت ته رنگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
من وقتی با فون سفید از سوژه با لباس رنگی عکس میگیرم.پس زمینه عکس به جای سفید، رنگ لباس سوژه را به خود میگیرد. مثلاً اگر لباس سوژه قرمز است، رنگ فون سفید در عکس تبدیل به رنگ صورتی کم رنگ میشود. علت از چه چیزی است:confused:.
ممنون
دوست عزيز
اگر ته رنگي که ميگوييد، هميشه تناليته اي نزديک به رنگ غالب لباس سوژه دارد، فکر ميکنم ممکن است از بازتابش نور هد (که از پشت سر براي موها ميدهيد) روي فون باشد. آيا اين مطلب را هم چک کرديد؟
اگر مشکل از اين مسئله باشد، احتمالا با دور کردن سوژه از فون مشکل حل ميشود. :::happy:::
-
دلایل استفاده از رفلکتور
سلام
در منابع خارجی نورپردازی(از جمله همین منابعی که در فروم معرفی شده اند) تاکید بسیار زیادی بر استفاده از رفلکتور در استودیو شده است. به گونه ای که کمتر الگوئی را میتوان بدون استفاده از رفلکتور بازسازی نمود.دلیل این همه تاکید بر رفلکتور چیست؟ آیا خاصیت رفلکتور را نمی توان با منابع دیفیوز شده گسترده ای مثل سافت باکس شبیه سازی نمود؟ آیا لزوماً برای ایجاد این الگوها باید از رفلکتور آنهم به صورت bookendاستفاده کرد؟
ممنون
-
پاسخ: انتقال رنگ سوپه به بک گراند به صورت ته رنگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
ممنون
از وایت بالانس نیست ؟
به نظر من اول با همون فوم سفیده وایت بالانس رو تنظیم کنید( Custom ) و بعد عکاسی کنید .
-
پاسخ: دلایل استفاده از رفلکتور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
در منابع خارجی نورپردازی(از جمله همین منابعی که در فروم معرفی شده اند) تاکید بسیار زیادی بر استفاده از رفلکتور در استودیو شده است. به گونه ای که کمتر الگوئی را میتوان بدون استفاده از رفلکتور بازسازی نمود.دلیل این همه تاکید بر رفلکتور چیست؟ آیا خاصیت رفلکتور را نمی توان با منابع دیفیوز شده گسترده ای مثل سافت باکس شبیه سازی نمود؟ آیا لزوماً برای ایجاد این الگوها باید از رفلکتور آنهم به صورت bookendاستفاده کرد؟
ممنون
سلام
دوستان عنایتی به سوال ما داشته باشند. ممنون میشوم.
با تشکر
-
سلام
تصویر برای پست قبلی(به دلیل انقضای ضرب الاجل ویرایش در پست جداگانه ارسال میگردد. با عرض پوزش).
[IMG]http://i37.*******.com/2vls1p5.jpg[/IMG]
-
البته من شاگرد شما هستم و امید وارم جسارت من رو ببخشید
قبلا هم این سوال برای من پیش آمده بود و اینگونه خودم رو توجیح کردم که یکی از اهداف نور فیل کمتر کردن کنتراست بین مرز سایه هاست ولی خوب گاهی عکاس به آنچنان نور زیادی لازم ندارد یعنی قصد دارد کمی و فقط کمی سایه را پر کند حالا یا باید روی سافت باکس را با پارچه ای سفید بپوشاند و قدرت فلاش را هم روی آخرین درجه بگذارد. ولی خوب گاهی فلاش امکان کم کردن قدرت تا مقدار زیادری را ندارد . بحث دور کردن فلاش هم مضراتی دارد که آن تلطیف نور لازم رو از بین میبرد و گاهی هم به دلیل کوچک بودن استودیو اصلا امکان اینکار نیست.
از مزایای رفلکتور یکی اندازه آن است گاهی شما میخواهید (مثلا) کمی صورت را پر کنید و لباس را میخواهید به همان صورتی که هست بگذارید مسلما استفاده از یک رفلکتور کوچک به مراتب راحت تر از یک سافت باکس خیلی کوچک است تازه اگر آن اندازه موجود باشد و همین طور بر عکس استفاده از یک رفلکتور بزرگ گاهی بهتر از یک چتر یا سافت باکس مناطق مختلفی رو نوردهی ملایمی کند
البته تمامی اینها بستگی به سلیقه عکاس و اینکه چگونه میخواهد از نورش استفاده کند
این دو ویدئو را ببینید
پرتره با یک منبع نور
کد:
http://prophotolife.com/2008/06/02/video-episode-13-beautiful-portraits-with-just-one-light/
پرتره با سه منبع نور
کد:
http://prophotolife.com/2008/06/09/video-episode-14-the-classic-three-light-portrait/
هموطور که میبینید عکاس با وجود تعدد فلاش ترجیح میده از فلاش سوم برای بکگراند استفاده کنه و فیل را با یک رفلکتور انجام بده
استفاده از چند رفکلتور در کالاگرافی هم کمک بساری در سه بعدی کردن سوژه میکند
مثلا این عکس رو ببینید
http://farm4.static.flickr.com/3109/...d8ec6f5ece.jpg
فقط با یک منبع نوری نورپردازی شده و مابقی نور ها همه از رفلکتور هاست
فیلم آموزشی این عکس از آقایJim Talkington
کد:
http://prophotolife.com/2008/06/30/video-episode-18-tabletop-photography-all-done-with-mirrors/
باز هم به خاطر جسارت و پر حرفی بنده رو ببخشید
-
پاسخ: عكس های پرتره
سلام
نميدانستم اين لينك فوق العاده را كجا معرفي كنم بهتر است، اگر مديران جاي مناسبتري صلاح ديدند، زحمتش را بكشند.
يك سايت فوق العاده جالب و جذاب در زمينه عكاسي پرتره،عروسي، فشن و ... كه علاوه بر بيان نكات بسيار مفيد، در زير هر عكس نيز توضيحات خوبي در مورد لنز و شرايط عكس و همچنين نحوه نورپردازي داده است، كه در تعداد زيادي از عكسها از فلاشهاي اكسترنال (عموما" كنن) بصورت وايرلس استفاده شده است.
با وجود سنگين بودن صفحه؛ توصيه ميكنم حتما" يكبار ببينيد.
http://www.prophotonut.com/wp-conten...11/bup2298.jpg
http://www.prophotonut.com/wp-conten...anonflash1.jpg
http://www.prophotonut.com/wp-conten...ive-day298.jpg
http://www.prophotonut.com/wp-conten...lected-36a.jpg
http://www.prophotonut.com/wp-conten...8/09/dub11.jpg http://www.prophotonut.com/wp-conten...8/09/dub13.jpg
-
امیدوارم که تکراری نباشه.
یک سایت بسیار عالی که نحوه و نتیجه نورپردازی های استودیویی را آموزش میدهد.
کد:
http://www.photoflexlightingschool.com/Lighting_Lessons/index.html
تنها یک نمونه از آموزشها:
-
درخواست مدرس و مربي نورپردازي
با سلام
اينجانب از علاقه مندان عكاسي پرتره هستم سالهاست عكاسي مي كنم اما راضي نيستم يك دوربين نيكون d70s خريدم به اضافه 3 عدد فلاش 300 ژول و تجهيزات جانبي آن شامل سافت باكس ، چتري و .....
اين روزها دنبال استادي هستم كه بتونه نوپردازي در استوديو (اتليه )را به صورت علمي و اصولي بهم آموزش بده
اگر از دوستان عزيز كسي هست كه مايل به انجام اينكار هست يا كسي را مي شناسه لطفا با ايميلم مكاتبه فرماييد يا همين جا پاسخ فرماييد
بي صبرانه منتظر مساعدت شما هستم
متاسفانه دوست خوبم جناب آقاي اميرعلي محبي پاسخ ايميل ها را نمي دهند بسيار مايل بودم از دانش و تجربه ايشان استفاده نمايم
در ضمن اينجانب ساكن تهران هستم شغل اصلي من عكاسي نيست و اموزش به صورت كاملا خصوصي برگزار مي شود
ايميل ها
hanaki1379@yahoo.com
info@esteghlaltehranfc.com
متشكرم[/SIZE]
-
باسلام
من در حال راه اندازي يك اتليه حرفه اي هستم كه مساحت اون حدود 15متر ميباشد به نظر شما من براي خريد يك ست حرفه اي فلاش چه ماركي وچه چيزهايي احتياج دارم.پيشاپيش كمال تشكر را دارم.
حميدرضا:
-
-
پاسخ: فلاش براي دوربينهاي نيكون
سلام
یه سوال فنی !! : دوربیبن نیکون دی90 - موقعیت استودیویی - دو فلاش استودیو 160 یکی fill دیگری hair light --- برای نور main قصد استفاده از فلاش نیکون SB600 است ، آیا می توان از طریق نیکون سایر فلاشهای استودیو را تریگر کرد ؟؟ آیا می توان همزمان با کابل سینک یا اسلیو فلاشها رو با هم فعال کرد ؟؟
ممنون :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2ch.blogfa
سلام
یه سوال فنی !! : دوربیبن نیکون دی90 - موقعیت استودیویی - دو فلاش استودیو 160 یکی fill دیگری hair light --- برای نور main قصد استفاده از فلاش نیکون SB600 است ، آیا می توان از طریق نیکون سایر فلاشهای استودیو را تریگر کرد ؟؟ آیا می توان همزمان با کابل سینک یا اسلیو فلاشها رو با هم فعال کرد ؟؟
استفاده از یک فلاش غیر استودیویی که نور مدلینگ ندارد برای نور اصلی که جهت آن بسیار حساس و تعیین کننده است و شما باید همیشه سایهها را روی صورت ببینید، شاید انتخاب درستی نباشد. آن را لااقل برای نورهای دیگر استفاده کنید.
برای اسلیو کردن مشکلی وجود ندارد، فقط نمیدانم میشود SB600 را در حالت کاملاً منوال به کار گرفت یا نه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
استفاده از یک فلاش غیر استودیویی که نور مدلینگ ندارد برای نور اصلی که جهت آن بسیار حساس و تعیین کننده است و شما باید همیشه سایهها را روی صورت ببینید، شاید انتخاب درستی نباشد. آن را لااقل برای نورهای دیگر استفاده کنید.
برای اسلیو کردن مشکلی وجود ندارد، فقط نمیدانم میشود SB600 را در حالت کاملاً منوال به کار گرفت یا نه.
ممنون جناب محبی عزیز
خب حالا با این وجود به نظر شما بهتر نیست بجای 4 عدد فلاش آتلیه ای ، 3 تا فلاش نیکون 400 + یک عدد SB800 برای کارهای داخل و خارج استودیو استفاده کنم ؟؟؟ فلاش های نیکون که کابل برق دارند ؟؟
تا اینجا که مطالعه کردم بدنه نیکون امکان کنترل سه کانال فلاش رو داره برای کانال چهارم چه کنم ؟؟
-
بخش زیادی از ارزش فلاشهای تیتیال به نحوه اندازهگیری نور آنها درهماهنگی با دوربین است، حال این که تنها جایی که مد منوال دوربین هنوز جایی دارد استودیوست، یعنی شما پول خود را بابت امکاناتی میدهید که اصلاً استفاده ندارند. نکته دیگر این است که چه اصراری است که از این فلاشها استفاده کنید؟ حتی سادهترین فلاش استودیویی نیز کارایی بهتری نسبت به آنها دارد.
توصیه دیگر من این است که برای خرید تعداد زیاد فلاش عجله نکنید (مگر این که روی یک کیت چندتایی تخفیف خیلی مناسبی داشته باشید) با یکی دوتا شروع کنید و بعداً طبق نیاز مجموعه خود را تکمیل کنید
-
3 فایل پیوست
این تاپیک من رو واقعاً کمک کرد تا فلاش هامو بخرم!
خلاصه SOMITA-180 با یه چتر اضافه اشانتیون گرفتم 500 تومن! به نظرم خیلی می ارزه، کارش عالیه و کیت کاملیه.
دو شب پیش هم مهمونی داشتیمو منم از فرصت استفاده کردم و میهمانان عزیز رو سوژه کردم تو اتاقم تا اولین تجربه عکاسی استودیوییم رو بکنم!:cool:
اینجا عکس بگذارم نقد میکنید انشاالله؟ آقای محبی، دوستان...
حالا میگذارم اگه جاش نیست برمیدارم... خیلی ذوق دارم کارام نقد شه بهتر شم...
البته اول خودم از خودم یه نقد بکنم، عکس آقا با کت یه نور ظریف پشت برای لبه بدن، مو و دیگر جزئیات کم داره که با رفلکتور حل میشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
light_cottage
این تاپیک من رو واقعاً کمک کرد تا فلاش هامو بخرم!
خلاصه SOMITA-180 با یه چتر اضافه اشانتیون گرفتم 500 تومن! به نظرم خیلی می ارزه، کارش عالیه و کیت کاملیه.
دو شب پیش هم مهمونی داشتیمو منم از فرصت استفاده کردم و میهمانان عزیز رو سوژه کردم تو اتاقم تا اولین تجربه عکاسی استودیوییم رو بکنم!:cool:
اینجا عکس بگذارم نقد میکنید انشاالله؟ آقای محبی، دوستان...
حالا میگذارم اگه جاش نیست برمیدارم... خیلی ذوق دارم کارام نقد شه بهتر شم...
البته اول خودم از خودم یه نقد بکنم، عکس آقا با کت یه نور ظریف پشت برای لبه بدن، مو و دیگر جزئیات کم داره که با رفلکتور حل میشه!
کیت فلاشتون مبارک باشه.
اما بعد.نمیدونم چرا سر سوژه هاتون رو در عکس اول و سوم کات کردین.من فکر میکنم پرتره چیزی غیر از این هست
که سوژه رو روی صندلی بشونید و بعد شلیک.
شاید بهتر باشه که یکم به عقب برگردین و ترکیب بندی و پوز رو مطالعه کنید.اصولا سوژه هاتون خیلی ناراحت و تصنعی هستن.اشکالات نورپردازی رو هم دوستان خواهند گفت.
به قول یکی از دوستان(نمیدونم کدوم یک از دوستان گفت ولی باید اونو با طلا نوشت) بهتره قبل از قرار دادن عکس در
تایپیک کمی روی آن تامل کنید چند روزی از آن بگذردوخودتان آنرا دوباره نقد کنید.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rodentia
کیت فلاشتون مبارک باشه.
اما بعد.نمیدونم چرا سر سوژه هاتون رو در عکس اول و سوم کات کردین.من فکر میکنم پرتره چیزی غیر از این هست
که سوژه رو روی صندلی بشونید و بعد شلیک.
شاید بهتر باشه که یکم به عقب برگردین و ترکیب بندی و پوز رو مطالعه کنید.اصولا سوژه هاتون خیلی ناراحت و تصنعی هستن.اشکالات نورپردازی رو هم دوستان خواهند گفت.
به قول یکی از دوستان(نمیدونم کدوم یک از دوستان گفت ولی باید اونو با طلا نوشت) بهتره قبل از قرار دادن عکس در
تایپیک کمی روی آن تامل کنید چند روزی از آن بگذردوخودتان آنرا دوباره نقد کنید.
موفق باشید.
ممنون از نقد اول. دقت بفرمایید خودم اولین نقد رو تو پستم کردم. اینکه، چون بعد از جم کردن وسایل و رفتن سوژه به خونشون مشغول تماشای عکس ها شدم نمیشد عکس رو تکرار کنم و اون نوری که خودم گفتمو بدم، خودم نقد رو گذاشتم که از انتقادات حذفش کنم چو خودم فهمیدم.. حالا گذاشتم چیزایی که دیگران میدوننو من ندیدم نمایان بشه. بنده تامل در عکس ها کرده و بعد قرار دادم.
ولی به نظرم شما تعریف پرتره رو نمیدونید، تا جایی که من اطلاع دارم و 1 ساله رو هنر پرتره مطالعه دارم پرتره هیچ محدودیت ژستی نداره، طرف بالانس بزنه و بهش بیاد باید گرفت! باور بفرمایید نمونه های بسیار عجیب اما جالبی از پرتره دیدم که قسمت هایی از بدن که اساسی هستن بیرون قرار گرفتن ولی ترکیب عکس چشم نوازه، بخواهید آپلود میکنم، یه نگاهی تو همین نت هم بندازید و پرتره ببینید متوجه منظورم میشید. کات شدن سرها هم یک سلیقه هست، از خود استاد محبی عکس دیدم که سر و مقداری از ریش طرف کات شده (همون عکس فوق العاده پیرمرد خوش چهره به سبک Split Lighting که در مقالشون هست) و میلیون تا عکس از نت از عکاس های دور دنیا به همین سبک. (در پروفایلم عکس های بیشتری از همین افراد گذاشتم و عکس دارم که سر کات نشده باشه، ممنون میشم ملاحظه بفرمایید) دلیل دیگه ای واسه کات سر اون آقا دارم موهای سوژمه که مناسب نبود واسه عکس و از کادر خارجش کرم.
درباره چهره... نمیدونم.. اون دختر بچه که به نظرم نگاهش خیلی مهربان و نافذ افتاده... مرد کت پوش هم چهرش خیلی محکم افتاده و چشماش داره با پررویی با دوربین حرف میزنه.. و اونکی هم نمیدونم، سرد نیست آخه، منظورتونو نمیفهمم (اینا نظرهای شخصیمه ها، وکیل مدافع عکس هام هستم ولی انتقاد درستی که متقاعدم کنه درجا میپذیرم و خودمو انعطاف میدم)
بنده درسته اینجا تازه وارد هستم ولی در عکاسی تازه وارد نیستم و از روی اصول یادش گرفتم و ترکیب بندی ها رو میشناسم(در حد خودم که هنوزم خودمو آماتور میبینم) خواستید یک نگاه به بلاگم در امضام بندازید... در هنر پرتره هم بگ یوهو بهم پول نرسیده که بگم خوب برم فلاش بخرم حالا! 1 ساله دارم تو نت و مقالاتش دست و پا میزنم، پارسال 65 هزار تومن کتاب اورجینال نورپردازی خریدم همشونو خوردم، بعدشم با این سایت مقاله آقای محبی و دیگر مقالات آشنا شدم و تازه فلاش خریدم و تو اولین تجربم سعی کردم تئوری ها رو اجرا کنم.
دیگر از این بحث ها نمیکنم و میپردازیم به اصل موضوع. با عرض پوزش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2ch.blogfa
تا اینجا که مطالعه کردم بدنه نیکون امکان کنترل سه کانال فلاش رو داره برای کانال چهارم چه کنم ؟؟
سلام
3 گروه و 4 کانال
که کانالهای مختلف برای جلوگیری از تداخل با فلاشهای دیگران است و گروه ها برای کنترل مجزای قدرت فلاشها.
بله، امکان کنترل 3 گروه را حداکثر دارد و فکر میکنم فلاش چهارم را باید :
1- با یکی از فلاشهای دیگر در یک گروه قرار داد (در نتیجه با قدرت و مشخصات یکسان شلیک میکنند (اگر نوع فلاشها و قدرتشان یکی باشد؛ البته))
2- فلاش چهارم را خارج از سیستم CLS فعال کرد ( بصورت اسلیو مثلا")
-
سلام
Explained lighting schemes
کد:
http://uk.fotopunto.com/articulo-explained-lighting-schemes_60
و مطلبی با عنوان Explained lighting schemes, lighting a face که گفتم شاید دیدنش خالی از لطف نباشد:
کد:
http://uk.fotopunto.com/articulo-explained-lighting-schemes-lighting-a-face_140
-
سلام دوست عزيز من خوزستان زندگي ميكنم
و هميشه مطالب شما مطالعه ميكنم و از شما با اين همه توانايي و ذوق تشكر ميكنم اميدوارم دست خاكستر بزني طلا بشه از آرزوهاي اين منطقه حقيقت از مزاحمت سئوال در مورد دوربين 50D دارم تازگيا گرفتم با لنز 200-18 و چتر فلاش 160 ژول JTL قبلا 350 داشتم با لنز 135-28 عكس هاي عالي باهاش ميگرفتم و لي الان تنظمات رو با 50D اگه امكان داره كمك كنيد با تشكر فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
photosiavash
سلام دوست عزيز من خوزستان زندگي ميكنم
و هميشه مطالب شما مطالعه ميكنم و از شما با اين همه توانايي و ذوق تشكر ميكنم اميدوارم دست خاكستر بزني طلا بشه از آرزوهاي اين منطقه حقيقت از مزاحمت سئوال در مورد دوربين 50D دارم تازگيا گرفتم با لنز 200-18 و چتر فلاش 160 ژول JTL قبلا 350 داشتم با لنز 135-28 عكس هاي عالي باهاش ميگرفتم و لي الان تنظمات رو با 50D اگه امكان داره كمك كنيد با تشكر فراوان
سلام و ممنون از لطف شما (البته اگر مخاطب شما من باشم) باید عرض کنم که بخصوص در زمینه عکاسی استودیویی چیزی نمیدانم؛ و نمیدانم چرا با ترکیب جدیدتان نمیتوانید عکسهایی بهتر یا مشابه قبل بگیرید, بهتر است نمونه هایی کم حجم از عکسهای قبلی و فعلیتان را آپلود کنید تا دوستان باتجربه بتوانند نظر بدهند.
-
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9676
دوستانی که در کارگاه آموزشی فوق شرکت کنند به صورت عملی می توانند با فلاش های حرفه ای profoto کار کرده و با امکانات آن ها آشنا شوند.
-
پاسخ: عكس های پرتره
امروز که به هزار زحمت یه سافت باکس 80 در 40 با 5 تا لامپ کم مصرف 27 وات مهتابی ( 5700k ) درست کردم
و چند تا نور دست ساز دیگه من جمله اسنوت برای نور مو که منبعش یه لامپ تنگستنی 200 واته و شیدر با لامپ
کممصرف 40 وات (افتابی )
یه فلاش قدیمی دارم که میخام رو چتر نصب کنم و یه فلاش کانون 430 تهیه کنم و با هم تریگ کنم
فون هم یه مشکی و یه سفید دارم که سفیده پارچه اش چلواره ولی چنگی به دل نمیزنه
یه لامپ یو وی هم با قاب دست ساز هم دارم
عکسهای این خرابکاری ها رو می زارم ببینید چطوره
ابعاد محیط کار هم 2.5 در 3 متر
دوستان این تجهیزا جوابگو هستن یا خیر ؟
راستش شک کردم که فلاش استدیویی بگیرم گفتم با چیزای دست ساز شروع کنم تا ببینیم چی کاره ایم
برای عکاسی با نور تقریباً زرد یا گرم از چه چیزی باید استفاده کنم ؟ لامپ خاصی هست یا با همین لامپ هی معمولی
میشه به چنین نوری دست یافت
-
پاسخ: کاری که من می کنم.
با سلام به دوستان گرامی اینجانب از تمامی دوستانی که در نحوه نور پردازی وعکاسی به دیگران کمک می کنند متشکرم بنده اولین بار است که به جمع شما دوستان گرامی ملحق شدم ودر زمینه نحوه قرار گرفتن فلاش چتر در آتلیه از قبیل ارتفاع فلاش ،زاویه فلاش از دوربین وهمچنین رنگ پرده ی پشت سر سوژه بخصوص عروس که به آسانی قابل برش باشد قبلا از راهنمایی شما متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
34197
با سلام به دوستان گرامی اینجانب از تمامی دوستانی که در نحوه نور پردازی وعکاسی به دیگران کمک می کنند متشکرم بنده اولین بار است که به جمع شما دوستان گرامی ملحق شدم ودر زمینه نحوه قرار گرفتن فلاش چتر در آتلیه از قبیل ارتفاع فلاش ،زاویه فلاش از دوربین وهمچنین رنگ پرده ی پشت سر سوژه بخصوص عروس که به آسانی قابل برش باشد قبلا از راهنمایی شما متشکرم
سلام دوست عزیز به فروم عکاسی خوش امدید.
قبل از هر چیز پیشنهاد می کنم این تاپیک و تاپیک های مشابه و مربوطه به استودیو رو حتما بخوان اطلاعات بیش از جواب سئوالاتتان عایدتان خواهد شد.و کلا اطلاعات جامعتری در خصوص نور پردازی پیدا می کنید.
اما طریقه قرار گرفتن فلاشهای چتری و زوایای ان در آتلیه بسته به نوع نور پردازی متفاوت خواهد بود که شما ایتدا بهتر است بگویید چه نوع نورپردازی را مد نظر دارید.
اما در خصوص پرده پشت سر عروس و داماد .اگر فون های ابرو باد باشد که دیگر بحث جدا سازی منتفی است.اما اگر بحث جدا سازی سوژه برای استفاده در بگراندهای دیجیتال باشد من از پرده دست ساز خودم استفاده می کنم و راضی هم هستم پرده ای که من استفاده می کنم خاکستری خیلی کمرنگ که به سفید نزدیک است استفاده می کنم و برای جدا سازی هم مشکلی انچنان وجود ندارد.برای این کار من کمی رنگ سیاه را در مقدار زیادی رنگ سفید قاطی کردم تا تن رنگی مناسب و دلخواه خود را بدست اوردم .
پایدار باشید
یا حق
-
آقای مداح نور پشت سر سوژه راچگونه تنظیم کنم (ارتفاع،شدت،فاصله وزاویه)
-
راستی لنز 70 18 روی دوربین من نصب است ولی از فوکوس آن راضی نیستم آیا لنز خاصی جهت اینکار هست یعنی جهت تمام قد عروس وداماد لنز خاصی بکار می برند راستی دوربین من نیکونd70 است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
34197
آقای مداح نور پشت سر سوژه راچگونه تنظیم کنم (ارتفاع،شدت،فاصله وزاویه)
منظور شما نور بگرانداست دیگه ؟
زاویه نور بگراند و شدت نور بگراند بستگی به سلیقه شما دارد که بخواهید شدید باشد یا کم و ضعیف باشد که متفاوت خواهد بود . این نور (فلاش)را بافاصله از بگراند روی زمین می گذارندو از پایین به بگراند می تابانند ولی بعضی ها از سمت چپ یا راست به بگراند می تابانند.در خصوص فاصله نور تا بگراند, شما اگر از فلاشهایی که نورشان قابل تنظیم است استفاده می کنید می توانید فاصله فلاش تا بگراند را به دلخواه تنظیم کنید.
من خودم هم هنوز از 18-70 استفاده می کنم و بسیار راضی هستم راستش آتلیه من کوچک است و برای عکس سرتا پا فکر کنم از 35 میلیمتری لنزم استفاده می کنیم (چون خواهرم عکس از عروس وداماد می گیره دقیق نمیدونم).البته کاش نمونه عکسی می گذاشتید تاببینیم مشکل از کجاست.فوکوس 18-70 به نظر من خیلی خوبه .حتی الان هم دی 90 برای عروس وداماداستفاده می کنیم از 18-105 استفاده نمیکنیم و 18-70 استفاده میکنیم
پایدار باشید
یا حق
-
جناب مداح با توجه به تعدد لنزهایی که دارید,بیشترین مورد استفاده در اتلیه را کدام لنز دارد؟
85 و 50 کاربرد زیادی دارد؟ یا پس از خرید بی استفاده ماندند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hajiabadi
جناب مداح با توجه به تعدد لنزهایی که دارید,بیشترین مورد استفاده در اتلیه را کدام لنز دارد؟
85 و 50 کاربرد زیادی دارد؟ یا پس از خرید بی استفاده ماندند؟
سلام جناب حاجی آبادی می بخشید دیر جواب می دهم از عصری تا حا لا سایت برای من باز نمی شد و ارور می داد نمی دونم شما هم همین مشکل را داشتین یا نه.
راستش من تو آتلیه فقط 18-70 استفاده می کنم و از لنز های فیکس در آتلیه استفاده نمی کنم .اما علت خرید لنز 85 و 50 فیکس بیشتر برای پرتره های بیرون از خانه و بعضا در خانه و البته جاهای کم نور بیرون از اون لحاظ:::big grin2:::راستی 50م م را هم برای پرتره های خاص گرفتم و بسیار راضی هستم .جدیدا هم از 85 خیلی لذت می برم و بقول معروف 85 روی خوشش رو بهم نشون داد :::love2:::
پایدرا باشید
یا حق
-
با سلام خدمت استاد عزیز جناب آقای مداح
یه سوال داشتم ؟ من نیکون D70 s دارم ولی با لنز 18 -70 ولی عکسهام به کیفیت و شفافیت عکسهای شما نیست .
1 - نرم افزار رتوش چثدر در کار اتلیه تاثیر داره 2 - ایا برای این دوربین فلاشهای JTL 200 ژول جواب میده ( 2 تا سافت باکس 50 *50 کل نورم است ) :biggrin: :biggrin::biggrin: با تشکر
-
سلام
دوست عزیز
50% کار به گرفتن عکس..و.. انتخاب سوژه..و..هست.%50 دیگه به ادیت شما.200 ژول مقدار بسیار خوبی هست برای کار پرتره.در ضمن کیفیت عکس رو بیشتر لنز تامین می کنه و نور تا بدنه!تاثیر بدنه کم هست در کیفیت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mb9343
با سلام خدمت استاد عزیز جناب آقای مداح
یه سوال داشتم ؟ من نیکون D70 s دارم ولی با لنز 18 -70 ولی عکسهام به کیفیت و شفافیت عکسهای شما نیست .
1 - نرم افزار رتوش چثدر در کار اتلیه تاثیر داره 2 - ایا برای این دوربین فلاشهای JTL 200 ژول جواب میده ( 2 تا سافت باکس 50 *50 کل نورم است ) :biggrin: :biggrin::biggrin: با تشکر
استادlol
سلام دوست عزیز
به فروم عکاسی خوش امدید.خوب من همین الان هم تو آتلیه از دی70اس و لنز 18-70 استفاده می کنم .البته برای عکس های کوچک .ولی قبلا هم از همین دوربین ولنز برای سایز بزرگتر هم استفاده می کردم وراضی بودم.
من از پلاگین portraiturاستفاده می کنم .البته بایداستفاده صحیح از این پلاگین را بلد باشید که مطمئن هستم شما بلد هستید.
اما در خصوص کیفیت وشفافیت .کلا عکس های بعد از تخلیه از دوربین و ذخیره روی هارد نیاز به یک حداقل ویرایش هایی دارد که شما با ادیت مناسب به شفافیت و کیفیت مورد نظر می رسید .بخصوص اگر خروجی دوربین شما RAWباشد.
اما فلاشها .
راستش من چند سال دارم کار می کنم , همه اش با فلاش های 200 ژول بوده و هست و اگه خدا بخواهد قرار است فردا هم سفارش یک ست 200 ژول دیگه بدهم چون ست آلتون قدیمی ام را فروختم و الان هم می خواهم یک ست 200 ژول چینی دیگر بخرم البته نه Jtl .کلا به نظر من 200 ژول کافی است و من تاحالا از نور کم نیاوردم .ضمن اینکه یاد آوری کنم که هیچ وقت نشد ه است از کل قدرت فلاشهایم برای نور پردازی پرتره هایم استفاده کنم .
پایدار باشید
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
استادlol
سلام دوست عزیز
به فروم عکاسی خوش امدید.خوب من همین الان هم تو آتلیه از دی70اس و لنز 18-70 استفاده می کنم .البته برای عکس های کوچک .ولی قبلا هم از همین دوربین ولنز برای سایز بزرگتر هم استفاده می کردم وراضی بودم.
من از پلاگین portraiturاستفاده می کنم .البته بایداستفاده صحیح از این پلاگین را بلد باشید که مطمئن هستم شما بلد هستید.
اما در خصوص کیفیت وشفافیت .کلا عکس های بعد از تخلیه از دوربین و ذخیره روی هارد نیاز به یک حداقل ویرایش هایی دارد که شما با ادیت مناسب به شفافیت و کیفیت مورد نظر می رسید .بخصوص اگر خروجی دوربین شما RAWباشد.
اما فلاشها .
راستش من چند سال دارم کار می کنم , همه اش با فلاش های 200 ژول بوده و هست و اگه خدا بخواهد قرار است فردا هم سفارش یک ست 200 ژول دیگه بدهم چون ست آلتون قدیمی ام را فروختم و الان هم می خواهم یک ست 200 ژول چینی دیگر بخرم البته نه Jtl .کلا به نظر من 200 ژول کافی است و من تاحالا از نور کم نیاوردم .ضمن اینکه یاد آوری کنم که هیچ وقت نشد ه است از کل قدرت فلاشهایم برای نور پردازی پرتره هایم استفاده کنم .
پایدار باشید
یا حق
سلام جناب مداح
ببخشيد مخواستم بدونم براي خريد فلاش استديويي كدوم برند رو انتخاب كرديد؟؟
ممنون:::happy:::
-
با سلام خدمت جناب آقای مداح
ولا از جواب دادن سریع و فوری شما متشکرم ولی من تازه کارم و از فیلتر که معرفی کرده اید اطلاعی ندارم و نحوه کار با ان را در حد مختصر اگر امکان دارد توضیح د هید و من از صحبتهای شما فهمیدم گرفتن عکس در حالت RAW خیلی مهم است اما من هر کاری کردم عکس داخل فتو شاپ باز نشد تا اینکه به ادیت و دستکاری برسد ضمنا رنگ عکسهای پرسنلی بنده بسیار بد است و نمی دانم چه جوری به رنگ ایدال برسم ( منظورم عکسهای ادیت شده شماست ) از زحمات شما متشکرم :redface:
-
دوست عزیر mb خوش آمدی
لطفا به این لینک سر بزنید و پلاگین پرتریتور رو که به صورت فیلتر در فتوشاپ عمل میکنه دانلود کنید کمی باهاش ور برید و بعد اگر مشکلی بود در خدمتیم.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3334
اما برای اینکه خیال شما رو راحت کنم بگم فکر نکنید استفاده از این فیلتر کار را یکسره خواهد کرد.این نرم افزار و نرم افزار های دیگر در صورت استفاده صحیح بسیار کمک کننده هستند اما نیاز به تمرین دارد.در واقع فرمول یا دکمه ای وجود ندارد که جادو کند و من و شمای تازه کار (جسارت بنده رو می بخشید) با فشردن آن به آقای مداح (که اگر پست های اولشان را بخوانید تازه پی به پشتکار و ممارست و علاقه ایشان می برید) بشویم.
در مورد فایل های RAW هم فتوشاپ CS4 پسوند DNG رو باز میکنه حتما فتو شاپتون ورژن قدیمیه. می توانید از آدوب لایتروم هم استفاده کنید البته تاپیکی با در باره پردازش فایل های خام هم داریم که فکر کنم باید بهش سر بزنید.
در مورد رنگ عکس های پرسنلی هم این موارد را چک کنید : وایت بالانس دوربین! کالیبره بودن مانیتور کالیبره بودن چاپگر فضای رنگی عکس. اگر همه چیز درست بود ایراد از نورپردازی و ویرایش است.اگر نمونه بگذارید دوستان با تجربه در کسری از ثانیه دلیلش رو کشف و اعلام می کنند
موفق باشید
-
نقل قول:
[سلام جناب مداح
ببخشيد مخواستم بدونم براي خريد فلاش استديويي كدوم برند رو انتخاب كرديد؟؟
ممنون:::
سلام
با تشکر از جناب میلانی که اطلاعات خوبی دادند
در خصوص برندهای چینی زیاد وسواس بخرج نمیدهم هموشون سرتا پا یه ......... ویستار واس اند اس و آلتون همه یک جا ساخته می شه وهیچ فرقی نداره.سومیتا هم اگر اشتباه نکنم قطعاتش از وارد ایران می شه و تو ایران مونتاژه می شهبرای نمون کافیست تو دنبال Somitaبگردی که متوجه خواهیدشد اصلا کارخانه ای با این نام در دنیا وجود ندارد.(من گشتم پیدا نکردم شما بگردید شاید پیدا کنید)من قبلا(اولین ست فلاشم ) یک ست آلتون داشتم و ست بعدی را S&Sخریدم والان داره تواتلیه کار می کنه و این ست سوم هم که هیچ تفاوتی با S&Sنداره بخاطر دیجیتال بودنش می خواهم ویستار بخرم.به نظرم بیش از پولی که برایشان می دهم برایم کار می کنند.
راستی آلتون 5 سالکار کرد و الان فروختمشون.واینS&Sالان دوسال دارند کار میکنند.قیافه شون هم بد نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mb9343
با سلام خدمت جناب آقای مداح
ولا از جواب دادن سریع و فوری شما متشکرم ولی من تازه کارم و از فیلتر که معرفی کرده اید اطلاعی ندارم و نحوه کار با ان را در حد مختصر اگر امکان دارد توضیح د هید و من از صحبتهای شما فهمیدم گرفتن عکس در حالت RAW خیلی مهم است اما من هر کاری کردم عکس داخل فتو شاپ باز نشد تا اینکه به ادیت و دستکاری برسد ضمنا رنگ عکسهای پرسنلی بنده بسیار بد است و نمی دانم چه جوری به رنگ ایدال برسم ( منظورم عکسهای ادیت شده شماست ) از زحمات شما متشکرم :redface:
جناب mb9343.(انشالله اسمتان را در امضا ءقرار بدهید که راحتر بتوانیم اسمتان را بنویسیم)
کار کردن با این فیلتر اصلاسخت نیست.کافی است شما تنظیمات را روی دیفالت بگذارید (شماره 1)وبا ساده ترین روش که همان ازمایش خطا است به نتیجه برسید .به این شکل که قطر چکان(شکل شماره3) را انتخاب کرده در قسمتهای مختلف صورت سوژه کیک کنید و نتیجه را ببینیدبرای مثال یک بار در روشنترین قسمت صورت سوژه (شماره 5)کلیک کنید وبک بار درقسمت موهای سوژه(شماره4).و هر بارنتیجه را ببینیدبعد شما می توانیددرقسمت های سایه وتن های متوسط رنگی کلیک کنید و به نتیجه نگاه کنید.این کار ساده ترین راه است و شمابا کمی ازمایش و خطا کم کم راه مناسب را انتخاب میکنید .اما شیو ه بهتر این است که شما یک لایه از عکستان بگیریدبعد رتوش را انجام دهید بعد Opacity لایه بالایی(لایه اول) را به دلخواه تنظیم کنید.البته من خودم همیشه از قسمت SHOW MASK(شماره 2)بیشتر استفاده می کنم .خوب این دو روش ساده ترین روشی بودکه به ذهن کور من رسید .
در ضمن آقای دلباز خیلی بهتر و کاملتر در خصوص روتوش پوست صحبت کرده بودند وآموزش داده بودند که انشالله دوستانی که ادرس را می دانندلینک را می گذارند.
خوب من برای عکس پرسنلی Rawنمی گیرم چون نیازی نیست.امابرای عروس و دامادو کل عکسهایی شخصی که در استو دیوی خانگی میگیرم فرمت RAWاستفاده می کنم .اما درخصوص رنگها .شما باید باقسمتهای مختلف کنترل رنگ در فتو شاپ کار کرده باشید تا بتوانید به رنگ مورد نظرتان برسید.کاش یک نمونه از عکس هایتان را بدون ویرایش در اینجا قرار می دادید.اکثر آتلیه داران از رنگ های عکس های پرسنلی می نالند اکثرا مقداری ته رنگ قرمزدر عکس هایشان دیده می شود.
دوربین دی 70اس اتفاقا رنگ خوبی برای عکس های پرسنلی دارد.و تقریبا خیلی رنگهای بهتری دارد.شما هر دوربینی بیاورید اول کمی در مقابل رنگ ان مقاومت می کنید و احساس میکنیددوربین قبلی رنگ بهتر داشته است ولی اینطور نیست چون به رنگ های دوربین قبلی عادت کرده اید این احساس را خواهیدداشت.این مورد برای آتلیه من هم پیش امده .
پایدار باشید
یا حق
http://kimag.es/share/4394990.jpg
-
دوست عزیز جناب آقای mreza1001 سلام
در پاسخ جواب شما باید بگویم بنده حقیر در حالت وایت بلانس اتوماتیک عکس می گیرم و از نحوه کالیبره کردن پرینتر و مانیتورم اطلاعی ندارم که چجوری باید انجام گیرد ضمنا من عکس را هر طور که اماده می کنم ( منظورم شرایط نوری است ) با شدت رنگ کمتر یا بعضی وقتها بیشتر چاپ می شود و نمی دانم دلیلش چیست .
-
1 فایل پیوست
در پاسخ جواب شما باید بگویم بنده حقیر در حالت وایت بلانس اتوماتیک عکس می گیرم و از نحوه کالیبره کردن پرینتر و مانیتورم اطلاعی ندارم که چجوری باید انجام گیرد ضمنا من عکس را هر طور که اماده می کنم ( منظورم شرایط نوری است ) با شدت رنگ کمتر یا بعضی وقتها بیشتر چاپ می شود و نمی دانم دلیلش چیست . در مورد نمونه کار هم یک عکس باید بگویم یک عکس ادیت شده گذاشتم در مورد نیاز خام هم می گذارم با تشکر از شما :redface::redface:
-
عکس اصلی رو بگذارید بهتره.ضمنا من از تنضیمات این دوربین اطلاع ندارم اما شما بهتره وایت بالانس رو تو حالت های مختلف بسنجید .مثلا دوربین من یک حالت فلاش داره تو وایت بالانس ولی من به تجربه فهمیدم که تو حالت نور روز آفتابی رنگ ها طبیعی تر هستن. و یک حالت تنظیم کلوین داره که وقتی نور فلاش ها شدید باشه بهتره کلوین رو براش تعریف کنم .شما هم حالت های مختلف رو تست کن.
در مورد تفاوت رنگ چاپ و چیزی که میبینید. یک توصیه : یک عکس رو دوبار ویرایش کنید.تو کامپیوتر (در واقع مانیتور) خودتان و یک مانیتور دیگه اگر خودتان چاپ می کنید بدبد جای دیگه برای چاپ یا چاپگرتون رو کالیبره (تنظیم رنگ) کنید. مانیتور هم ممکنه نیاز به تنظیم داشته باشه .کلمه کالیبره رو تو فروم سرچ کنید و تاپیک ها رو بخوانید.می تونید از دوستانی که پرینتر و مانیتور مدل شما رو دارن کمک بخواهید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mb9343
در پاسخ جواب شما باید بگویم بنده حقیر در حالت وایت بلانس اتوماتیک عکس می گیرم و از نحوه کالیبره کردن پرینتر و مانیتورم اطلاعی ندارم که چجوری باید انجام گیرد ضمنا من عکس را هر طور که اماده می کنم ( منظورم شرایط نوری است ) با شدت رنگ کمتر یا بعضی وقتها بیشتر چاپ می شود و نمی دانم دلیلش چیست . در مورد نمونه کار هم یک عکس باید بگویم یک عکس ادیت شده گذاشتم در مورد نیاز خام هم می گذارم با تشکر از شما :redface::redface:
سلام
دوست عزیز لطفا نام تجهیزات آتلیه خود را اینجا ذکر کنید.اعم از مانیتوز و فلاشها و دوربین و چاپگر مورد استفاده .
درمورد عکس شما ,رنگ بدی ندارد احتمالا صاحب عکس کمی سبزه بوده .اما رتوش شمامناسب نیست.
در خصوص وایت بالانس .استفاده وایت بالانس اتو ماتیک اگر از فلاش استفاده می کنید کلا اشتباه است .وایت بالانس دوربین را روی نور روز یا نور فلاش تنظیم کنید.فعلا نوع تجیزات خود را مشخص کنید تا انشالله راهنمایی های لازم را دوستان بکینند.
پایدار باشید
یا حق
-
با سلام خدمت استاد خودم جناب آقای مداح
استاد از معرفی فیلتر قبلی بسیار سپاس گذارم و احساس می کنم با کار کردن با آن عکسهایم نرمی خاصی پیدا کرده است و دیگر خطوط عکس خشک و سخت نیستند راستی من دوربینم نیکون D70 s هست و فلاشم JTL 200 ژول و مانیتورم flatron f700B هستش و چاپگرم هم کانون 6700 هستش با تشکر :(
-
سلام دوست عزیز
از اینکه دیر جواب می دهم شرمنده .دیروز تا دیر وقت خانه نبودم.
خوب اولین خواهشی که دارم این کلمه استادرا بکار نبرید.ممنون.
اما مشخصات تجهیزات شما بسیار بسیار شبیه تجهیزات مغازه ما است فقط فلاش های ما اس اند اس هست و شما جی تی ال.
به نظر من شما مشکل تجهیزات ندارید.عکسی هم که نمونه گذاشتید خیلی خوب بود فقط چند موردکوچک را هنگام رتوش عکس رعایت کنید عکس های شما به مراتب بهتر هم خواهد شد.
وقتی شما عکسی میگیرید این عکس مقداری ته رنگ زرد داردکه شما می توانید این ته رنگ را کم کنید.برای اینکار باید به قسمت image>Adjusment>Match colorبروید و در پنجره باز شده Neutralize را تیک بزنید و کشویی Fadeرا تا اخرین درجه بکشید بعد کم کم انرا کم کنید تا تا ته رنگ مورد نظر از بین برود.مثلا من درجه 70 را برای عکس شما در نظر گرفتم و ته رنگ موردنظر خیلی کم شد.کار بعدی که رو ی عکس شما انجام دادم مقداری با Levelعکس شما کار کردم عکس شما مقدار کنتراستش هم کم بود .مورد بعدی اینکه به نظر می رسدکه شما از درجه بالایی از پلاگین خود در رتوش پوست سوژه استفاده کرده اید.برای رتوش قبل از استفاده از پلاگین شما ابتدا با Patch tool یا Clone stamp tool(استمپ)لک و پیس و جوش های کوچک را از بین ببیرید سپس برای یکدستی و صافی پوست بادرجه خیلی پایین از پلاگین استفاده کنید.راستی در قسمت بینی هم خیلی دقت کنیدچنانچه سایه بینی را خیلی کم کنیدبرجستگی بینی از بین می رودو صورت تخت می شودمثلا در همین عکس بینی کمی تخت شده است .
در خصوص رنگ .
کمترین کاری که شما می توانیدانجام دهید این است که شما ابتدا یک پرینت از یک عکس بگیرید سپس ان را کنار مانیتور بگیرید و در قسمت تنظیمات رنگ مانیتور ,انقدر کشویی های رنگ مانیتور را جابجا کنید تا رنگ تصویر مانیتور با عکس چاپ شده بهم نزدیک شوند.چند روز که کار کنی قلق چاپ عکس و رنگهاش مطابق با مانیتورتان تودستت میاید.
من هم از پرینتر ی که شما داریداستفاده می کنم .این پرینتر در قسمت Properties به شمااین امکان را می دهد که رنگ های خاصی را کم یا زیاد کنید.شما با کم یا زیاد کردن رنگ ها می توانید به چاپ مورد نظر برسید .اصولا چاپگر ها زیاد به تغییر تنظیمات ندارند بخصوص چاپگر های کانن .من فقط تنظیم رنگ فتومجنتا را روی 5- گذاشته ام .
اما هر گاه چاپی برای تست انجام دادید این تست را در مغازه و زیر نور لامپ(چه لامپ هالؤژنی و چه فلورسنت وچه .....) نگاه نکنید.بلکه عکسهارو در بیرون از آتلیه و در سایه و نور کافی و با نور طبیعی نگاه کنید و مقایسه کنید .
خوب با عرض پوزش برای روشن شد قضایا من مقداری روی عکس شما بصورت موضعی کار کردم بیشتر روی Level و ته رنگ اضافه کار شد.
پایدرا باشید
یا حق
http://kimag.es/share/75522419.jpg