شما که دوربینت فول فریم نیست چه اصراری به خرید 70-200 هست با این قیمت؟میدونی بخوای باهاش عکس قدی بگیری چه فاصله زیادی را باید از سوژه دور باشی ؟بعد تو اون فاصله اصلا نمیتونی در مورد پوزی که گرفته نظر بدی و تغییرات اعمال کنی
شما که دوربینت فول فریم نیست چه اصراری به خرید 70-200 هست با این قیمت؟میدونی بخوای باهاش عکس قدی بگیری چه فاصله زیادی را باید از سوژه دور باشی ؟بعد تو اون فاصله اصلا نمیتونی در مورد پوزی که گرفته نظر بدی و تغییرات اعمال کنی
من در اون حدی نیستم که بخوام در اینباره نظر بدم .
ولی چون خودم این روال را طی کردم توصیه ام اینه که تو این کار مدیریت سرمایه را فراموش نکنید
مکانی که انتخاب کردید قبل از خرید تجهیزات اضافی .برید و اتلیه های اطرافش را ببینید .چه وسایلی دارن.چه دکورهایی دارند. چه قیمت هایی برای کار هاشون دارن.چه تجهیزاتی دارند
خود من فردی را در مشهد میشناسم که فقط با انتخاب مکان مناسب (منطقه پر رفت آمد زوار ) و داشتن انواع اقسام لباس های قدیمی و دکور های متناسب با اون و فقط داشتن سه دوربین D3100 تو یک ماه اول تابستون بیشتر از 30 میلیون در امد خالص داشت.
یعنی فهمیده بود که تو اون جایی که اتلیه میزنه دکور و لباس حرف اول را میزنه تا دوربین و فلاش
سلام دوستان
من هم یه دوربین CANON 40Dبا سه پایه + لنز 18-55+ فلش قدیمی ناسیونال+ تک شاخه فلش بادروم دار(از اونا که سرپیچ لامپ داره و من سه پاپه فلش +لامپ+ چتر نقره ایش را جدا خریدم) در ضمن مدرک فنی حرفه ای عکاسی دیجیتال دارم و یک دوره کلاس نورپردازی به صورت خصوصی هم گذرانده ام. مدرک دانشگاهی ام هم کامپیوتر است و تقریبا 5 ساله که مدرس فتوشاپ هستم تا حالا در خونه و از دوست و اشنا عکاسی کرده ام. قصد دارم یه اتلیه حرفه ای راه اندازی کنم حدود 20 تومن دارم که 15 تا از اون را برا رهن محل عکاسی گذاشته ام. وسایلی که دوس دارم بخرم یه لنز خوب اما قیمت مناسب و یه ست فلش هست چون از فلش هام اصلا راضی نیستم در کل هنگام عکاسی با این فلش هابافت پوست محو میشه. و همچنین نور فلش لامپی ام برد خیلی کمی دارد.
دوستان پیشنهادی برا بهتر شدن کار من دارند میتونم برا صرفه جویی از همین فلش ها استفاده کنم و یک تک شاخه یا دو شاخه به ان اضافه کنم؟ چه لنزی پیشنهاد می کنید؟
به مقدار زیادی جرات و اعتماد به نفس هم نیاز دارم؟
دانش عزیز ممنون از راهنمایی اتان در مورد لنز
من تبریز هستم. در ضمن میدانم به فلاش اضافی تر نیاز دارم اما منظورم این بود که میشه به جای خرید یک ست جدید فلاشهای موجودم را استفاده کنم و یک back light با یک head light بخرم یا عاقلانه تر و حرفه ای تر این است که یک ست جدید که با هم مچ باشند بگیرم.
نه من اصلا پول اضافی ندارم، میشه راهنمایی کنید که چه چیزی را می تونم با همین فلاشهام ست کنم یک شاخه دیگه فلاش سرپیچ ادیسونی بگیرم چتر هم لازمه؟ چتر فعلی ام رنگ نقره ای هست خیلی دوست دارم یک هدلایت داشته باشم از چه چیزی می توانم برای هدلایت استفاده کنم؟
سلام
برای راه اندازی استودیو چه لوازمی نیاز دارم و لازمه تهیه کنم.تا حدودی اطلاعات دارم ولی خیلی کم.ممنون میشم راهنمایم کنید.
با تشکر.