سلام
می خواستم بدونم آیا برای گرفتن مجوز آتلیه باید مدرک فنی حرفه ای داشت یا مدرک سایر موسسه ها کفایت می کنه؟
من شنیدم حتما باید فنی حرفه ای باشه ...
اگه بخوای آزمون فنی حرفه ای رو فقط بدی شرایطش به چه صورتیه؟کسی می دونه؟
آیا باید دوره اش رو توی آموزشگاهی که زیر نظر فنی حرفه ایه ببینی بعد ازمون ادواری بدی یا اینکه فقط امتحانشو می دی؟
ممنون می شم بهم بگین .
مرسی
دوستان میشه یکی لطف کنه بگه برای گرفتن مجوز آتلیه باید چه پروسه ای طی بشه؟
اصلا متصدی این نوع مجوز ها کیه؟
همین تاپیک را مرور کرده بودید جوابتان را گرفته بودید.
نیازی به دوره نیست آزمون ادواری کافیه. مدرک سایر موسسه ها معتبر نیست.
سلام
نمیدونم جای سوالم تو این تاپیک هست یا نه اما جای مناسبتری پیدا نکردم
به هر حال :
از دوستانی که در صدد راه اندازی آتلیه هستن
آیا کسی هست که بخواد به صورت شراکتی این کارو شروع کنه؟
من 3 روز در هفته نیستم و میخوام با کسی کارو شروع کنم که بتونه نصف هفته رو در آتلیه حضور داشته باشه
اگه کسی تمایل به شراکت داره لطفا به من پیغام بده که بیشتر در مورد شرایط کار صحبت کنیم.
ممنونم.
اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم من مدت کوتاهی است که به صورت خانگی کار پرتره کودک انجام یدم......و بر حسب علاقه تصمیم دارم فقط کار کودک رو ادامه بدم .تجهیزات خانگی من شامل:
دوربین دی 90+لنز 18-105
2 شاخه فلاش 300 ژول S@S
1 شاخه فلاش 200 ژول همین مارک
1 سافت 60@90+شیدر+ا چتر
سوالم اینه که واسه شروع کار حرفه ای تر کدوم بخش نیاز به ارتقا داره؟به نظرتون دوربینم مناسب است یا نه؟اینم بگم من از همه این تجهیزات توی این مدت راضی بودم و عکس های خوبی هم گرفتم ....ولی دوست دارم نظر دوستان هم بدونم .....دوربین دی 90 فقط مگاپیکسل پایینی داره که البته به نظر خودم چون توی کار کودک معمولا نیاز به چاپ سایز خیلی بزرگ کمتره و من هم معمولا کادربندی درست دارم و عکسام کمتر کراپ میخوره ، اهیمت زیادی نداره.......به نظرتون نیاز به ارتقا دوربین هست یا نه؟بقیه آیتم ها هم همین جور
نظر شخصی خودم اینه هزینه ای که می خوام صرف کنم روی دکور کودک و مکان آتلیه کنم فعلا......
دوستان، از بس تاپیک ها رو زیر و رو کردم خسته شدم
لطفا کمک کنید
من یه اتاق سه در چهار دارم و می خوام تجهیزات آتلیه خریداری کنم برای کارهای صنعتی و مدل (البته بگم که مشغول کارهای گرافیکی هستم و در کنارش عکاسی هم ....)
در تمام گزینه ها موندم، مارک ؟ تعداد شاخه نور؟ میزان و قدرت فلاش ها؟ اندازه سافت باکس ها ؟ رفلکتور؟ خیمه؟ فون؟ و الی آخر
دوربینم هم 50D با لنز 18-200
واقعا موندم، پیشنهاد لطفا...