سلام دوستان.
سوالی دارم که اگر پاسخ بدید ممنون میشم.یه کم عجله ای هست..
برای گرفتن مجوز آتلیه، مکان حتما باید تجاری باشه یا اداری هم کفایت میکنه ؟ و اگر اون ملک کاربری اداری-مسکونی داشته باشه چی ؟
سوالی دارم که اگر پاسخ بدید ممنون میشم.یه کم عجله ای هست..
برای گرفتن مجوز آتلیه، مکان حتما باید تجاری باشه یا اداری هم کفایت میکنه ؟ و اگر اون ملک کاربری اداری-مسکونی داشته باشه چی ؟
پوریا جان اگرتهران ساکن هستی فکر می کنم همون تجاری باید باشه ولی در شهرستانها قرق نمی کنه.می تونه مسکونی هم باشه.
اداري يا تجاري فرقي نداره
كاربري اداري مسكوني هم ندارم-
شايد منظوورت يه واحد مسكوني با موقعيت اداريه كه باز همون مسكوني محسوب ميشه و بايد اول ملك اداري يا تجاري بشه كه قيمت هر محل رو بايد از شهرداري منطقه بپرسي
تا جايي كه ميدونم فكر كنم اگه آپارتمان باشه اتحاديه جواز براي طبقه دوم بالاتر نميدن (گويا!) البته مثل هر چيز ديگه كار نشد نداره اينجا :)
ظاهرا که باید خوند. سوال ها متفرقه هم ممکنه باشه ممکنه هم از یک قسمت باشه فقط . . . بعدش هم میگن برید فیلم کوتاه بسازید
بله جیگر دادا من شرکت کردم
اون کتاب 250 صفحه ای اگه همون نمونه سوالات تستی باشه که به من معرفی کردن فقط حدود 100 صفحه اش مربوط به فیلمبرداری است و 150 صفحه دیگر تست هاش مربوط به عکاسی هست مثل فیلتر ها
سوال های امتحان هم تشریحی بود و به ترتیب اینا بود (البته برای هر جایی فرق میکنه ولی روال کار ایناست چون سوال های چند دوره قبل را هم دیدم و اکثرا اینا بود)
تعریف وایت بالانس
تعریف پانینگ
تعریف دالی .آرک.تراولینگ
تعریف نقاط طلایی
تعریف کلید های روی دوربین مثل low light back light و...
تعریف کرین و استدی کم و...
تعریف کلوز آب و لانگ شات و ....
بعد که اینو قبول شدی باز یک بار دیگه میری نتایج را میبینی بعد باز میری برای امتحان عملی
امتحان عملی هم به من گفت که برم از داخل حیاط یک فیلم 5 دقیقه ای بگیرم بیام
اگه خواستین اون را هم توضیح بدم
البته یک روش های دیگه هم برای قبولی در ازمون هست که جدیدا خیلی باب شده و خیلی دوست دارم ببینم وقتی گندش در بیاد اقایون اتحادیه و فنی حرفه ای چجوری میخوان جمعش کنن
راستی این کتاب کلا تست نداره و همش متن هست.
کتاب تکنیکهای تصویر برداری
نوشته جرالد میلرسون
ترجمه محمد گذرآبادی
فکر میکنم خیلی هم بد ترجمه شده و روی مخ هست.به جای لنز از عدسی استفاده کرده!عدسی زوم،عدسی پرایم
خیلی هم کلمه کلگی علاقه داشته.کلگی دوربین،کلگی پن،کلگی پایه و ...
پس کتاب معرفی شده را تعویض کردن اونی که به من معرفی کردن اسمش بود اگه اشتباه نکنم تست های ازمون های عکاسی و فیلمبرداری که توسط یکی از مربیان فنی و حرفه ای کپی پیست شده بود و به مبلغ حدود 10 تومن فرخته میشد
برای امتحان عملی یک دوستم را بردم بعد به این صورت فیلم گرفتم(البته الان تقریبا همه چی یادم رفته) اول مثلا یک لانگ شات از محیط بعد از تابلوی ورودی فنی و حرفه ای بعد مثلا یک اور شولدر از دوستم که داره به در ورودی نگاه میکنه بعد مثلا یک یکم وقتی شروع به حرکت میکنه low angle گرفتم مثلا در را که میخواست باز کنه اول دستگیره در را میگرفتم بعد دستش را که در را باز کرد بعد مثلا رفتم تو اتاق از تو اتاق گرفتم که دوستم داره در را باز میکنه و داخل میشه
یکم پن گرفتم از محیط اتاق یک مقدار هم از افکت های دوربین مثل وایپ و ...استفاده کردم
مثل این مدل فیلم ها که مثلا یک نفر میره سراغ از شهدا بگیره یک فیلمبردار هم دنبالش میره و انگار داره مستند کار میکنه (مثلا طرف میره در خونه شهید را میزنه و فیلمبردار بیرون بعد نشون میده از داخل که پسر شهید داره میره در را باز کنه و ....)
البته قبل از این که مجری ازمون بیاد و نوار را که رو لیبل اش مهر خورده بده من و دوستم یک مقداری تمرین کردیم کلا چیز خوبی در اومد
اون روش دیگه هم که خیلی باب شده و جالبه بدون هیچ شرمی گفته میشد این بود که طرف میرفت به مجری ازمون میگفت که من زیاد بلد نیستم و ... و اونم میگفت مشکلی نیست و بهت مربی معرفی میکنم و برای یک نفر 200 تومن و برای دو نفر 350 اون فرد معرفی شده میگرفت و روز قبل ازمون یک حدود نیم ساعتی به طرف یاد می داد و خیلی جالبه که اون نیم ساعت معجزه میکرد و فردا که شخص برای امتحان میرفت بدون رعایت هیچ اصول فیلمبرداری به راحتی قبول میشد و البته که مجری ازمون و مربی معرفی شده اصلا با هم هیچ بد بستونی ندارن و همه چیز هم درسته