فکر کنم منظور ایشون این بود که فلاش را با قدرتی انتخاب کند که با توجه به مکان برای دیاف های بالا هم کشش داشته باشد ولی نمیدونم چه ارتباطی با 70-200 دارد ؟
D90 + 18-105 + 24 f2.8D + 60 f2.8D + 105 f2.8G
راستش اینکه در عکاسی با فلاش توی محیط آتلیه از دیافراگم های بازتر از 11 بهتره استفاده نشه قابل قبوله ولی مشکل لنز 70-200 با بافت پوست چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی حدود قیمت لنز 70-200 رو می دونه؟؟؟؟؟با این وضع دلار اونم.............بادی دوربینم فعلا دی 90 است که فکر کنم واسه شروع بد نباشه....ولی خوب هم نیست ....راستش می خواستم دی 7000 بخرم ولی نمی دونم یهووو چرا عقلمو از دست دادم......به قصد خرید دی 7000 رفتماااا.............
برای اطلاع از قیمتهای پر نوسان روز، میتوانید به تاپیک آخرین قیمت لنزها سری بزنید. (که نباید زیر 5.8 الی 6 میلیون تومن باشد)
جهت اطلاع، بنده با 200-70 ورژن II کنن، با f/number های پائین تر از f/11 هم تمامی بافت و جزئیات صورت را استحصال میکنم (حتی با f/2.8 آن). اگر مایل بودید که دوستان راجع به عدم ثبت جزئیات پوست توسط لنز شما نظر بدهند، عکسی با Exif کامل در تاپیکی مثلاً مانند "نظر بدهید" قرار بدهید و ذیل آن، مورد را عنوان کنید که از منظر بافت پوست ( و نه فنی و یا زیبائی شناسی) بازبینی شود. حتی شاید بهتر باشد در تاپیک خود 200-70 عنوانش کنید.
آخرین بار عدد 6200 هزار تومان یادمه برای 70-200 بعدش دیگه یادم نیست...فکر کنم بیهوش شدم
حالا شما چرا فکر میکنید این لنز تنها انتخابتونه؟ نیکون یه لنز دیگه به نام 80-200 داره.قیمتشو الان نمیدونم چند شده.ولی هر چی قیمت 70-200 باشه شما نصفشو در نظر بگیر.
از لحاظ اپتیکال هم خیلی عالیه...