از دوستان كسي هست كه اين برنامه رو كامل و سالمشو داسته باشه ( حدود 170 مگ ) ؟
از دوستان كسي هست كه اين برنامه رو كامل و سالمشو داسته باشه ( حدود 170 مگ ) ؟
جناب دلباز
خيلي عاليه مخصوصا اون پرتوهاي نور
به نام خدا
سلام
من Navigator و Histogram فتوشاپ رو اشتباها از سمت چپ بردم اون بالا کنار brushesو نمی تونم بیارمش پایین! چطور میتونم اونا رو دوباره به صورت پالت در سمت چپ داشته باشم؟
خیلی ممنون
پژمان امین مدنی
عکس گرفتن مهمتر است از لنز گرفتن
Pentax SpotMaticII, Takumars: 50mm 1.4/ 55mm 1.8/ 85mm 1.9/ 135mm 2.5
Canon 350D, Canon EF: 18-55 Kit lens / 50mm 1.8 II
بكشيد و بياندازيدش جايي كه مايليد!
راستي آقا پژمان مشكلتان با ماسك لايه ها حل شد؟
علاوه بر این اگر مواقعی پیش اومد که پالت ها بیش از حد جا به جا یا به هم ریخته شدند یا حتی بسیاری از تنظیمات پیش فرض مثل
ShortCut
ها و تنظیمات قلموها و غیره رو به هم ریختید میتونید از مسیر های زیر تمام تنظیمات رو به حالت پیش فرض برنامه برگردونید
Windows/Workspace/Default Workspace
این دستور محیط کاری شما رو یعنی تمام دستورات و پالت ها و منو ها رو به حالت پیش فرض کاری فتوشاپ درمیاره
Windows/Workspace/Reset palette locations
Windows/Workspace/Reset Keyboard Shortcuts
Windows/Workspace/Reset Menus
که هر کدوم از این دستورات به ترتیب موقعیت پالت ها میانبرهای صفحه کلیدی و تنظیمات منو ها رو به حالت پیش فرض برنامه در میاره
در پائین این منو هم چند حالت کاری برای شما در نظر گرفته شده تا با انتخاب اونها بتونید به صورت بهینه از برنامه استفاده کنید
اگه این تنظیمات رو هم نمی پسندید پالت ها رو جا به جا کنید و در پنجره های دلخواهتون یا در چشمی بالای برنامه بیاندازید میانبرها و منو ها رو تغییر بدید و بعد اون رو به صورت یک فضای کاری ذخیره کنید
نه تنها تو این برنامه بلکه در تمام برنامه های کامپیوتری چنین ویژگی هایی قرار داده شده و معمولا از منوهای
Windows or Edit or Preference
قابل دسترسی اند
به نام خدا
سلام
خیلی ممنون جناب روشن و جناب دلباز. ببخشید دیر به اینجا سرزدم.بله مشکل من رفع شد. در هردو زمینه. عجیب است، جناب روشن به نظرم می آمد که خودم هم همینکار را میکردم! اما نمیشد! شاید در سخن شما شفایی نهفته باشد! :biggrin:
پژمان امین مدنی
عکس گرفتن مهمتر است از لنز گرفتن
Pentax SpotMaticII, Takumars: 50mm 1.4/ 55mm 1.8/ 85mm 1.9/ 135mm 2.5
Canon 350D, Canon EF: 18-55 Kit lens / 50mm 1.8 II
سلام دوستان
من یک دوربین کنون A540 با گارنتی پارس الرمس 12 روز پیش گرفتم ،چندروزیه که فهمیدم رو عکسام چندتا پیکسل خراب حدود 20 تا 25 تا وجود داره ،امروز برای تعویض یا تعمیر دوربین به پارس الرمس رفتم ولی بد جوری جوابم رو دادن و گفتن اصلا پیکسل مرده دوربینت مهم نیست و سالمه . این هم از مفهوم گارانتی
حالا میخام بدونم با فتوشاپ میتونم یک اکشن برای درست کردن رنگ این پیکسلهای خراب درست کنم. بلد نیستم.
جای این پیکسلهای خراب تو همه عکسام ثابته منتها میخوام جاش رو تو فتوشاپ تعریف کنم بعد از رنگ پیکسلهای کناریش به این پیکسلهای خراب بزنم تا درست بشه.
نمیدنم میشه این کار رو کرد یانه؟
مرسی