تمام این ویژگیها در نسخه جدید ACR یعنی نسخه 6.1 که چند روز قبل برای فتوشاپ CS5 منتشر شد وجود دارند. بنابراین دوستانی که از لایتروم استفاده نمیکنند برای استفاده از این ویژگی های جدید میتوانند از ACR جدید و CS5 استفاده کنند.
تمام این ویژگیها در نسخه جدید ACR یعنی نسخه 6.1 که چند روز قبل برای فتوشاپ CS5 منتشر شد وجود دارند. بنابراین دوستانی که از لایتروم استفاده نمیکنند برای استفاده از این ویژگی های جدید میتوانند از ACR جدید و CS5 استفاده کنند.
برای دوستانی که طالب گزارشگیری بر اساس فاصله کانونی بودند:
focal length به عنوان یکی از معیارهای جستجو متادیتا به لایت روم ۳ افزوده شده است.
به نظرم برای داشتن آمار فاصله کانونی های غیر رند (مثلا ً 132 م.م) , امکان استفاده از یک "رنج " خیلی بهتر بود
اضافه کردن واترمارک با امکان تعیین فونت و یا گرافیک، محل و مقدار شفافیت:
تعیین کردن حداکثر سایز برای یک خروجی jpeg. وقتی میخواهیم فایلی را با یک محدودیت حجم مشخص ایجاد کنیم این گزینه خیلی مفید است:
الان هم میشود آمارش را داشت. لایت روم فواصل کانونی را خودش انتخاب نمیکند. هر فاصله کانونی مورد استفاده در کل عکسها را به عنوان یک فاصله کانونی قابل انتخاب دارد. یعنی اگر عکسی با 133 میلیمتر داشته باشی، 133 میلیمتر هم یکی از انتخاب ها خواهد بود. امیدوارم منظورت را درست متوجه شده باشم وحید جان.
آرش شاهکار
سلام
متاسفانه هنوز موفق به دریافت نسخه 3 نشده ام :( ( اینترنت جدیدا شب ها یاری نمی کند ! )
اما یکی از جذابترین خصوصیات نسخه 3 (آنطور که در بتا ورژن دیده بودم ) به نظرم خروجی های Slide Show همراه با موسیقی است ! ( قبلا فقط خروجی PDF در درسترس بود )
به نظرم برای ساختن مالتی مدیا ابزار مناسب و مفیدی باشد.
موافقم. یکی از مهمترین کاربردهایش مثلا برای من، وقتی است که با دوستانم به تفریح یا سفرهای غیر عکاسی میرویم و عکسها را طبیعتا من باید بگیرم. مطمئنا یک Slideshow همراه با موسیقی مناسب برایشان جذاب تر و به درد بخور تر خواهد بود تا مجموعه ای از عکسهای JPEG با حجم زیاد و سایز 100%.
Slideshow با فرمت MP4 و در سایزهای بسیار متنوع (از 320x240 گرفته تا 1080p) قابل ذخیره کردن است. در ضمن، کنترلهای بخش ایجاد Slideshow هم متنوع تر و انعطاف پذیرتر شده اند.
خلاصه که به نظر من ادوبی حسابی سنگ تمام گذاشته و Lightroom دارد به سمت یک نرم افزار از هر جهت کامل مدیریت workflow عکاسی دیجیتال نزدیک می شود.
آرش شاهکار
امروز فرصتی شد تا کمی با Lightroom 3 سر و کله بزنم! شخصا جذابترین تغییرات برای من تا به اینجای کار این 3 مورد یوده :
- سرعت کلی برنامه به طور محسوسی بهتر شده، به عنوان مثال در قسمت Develop ، لغزندهها ( Slider ) خیلی روانتر حرکت میکنند و تاثیر تغییرات زودتر رندر میشود.
( حس میکنم کل برنامه بهتر cash میشود، یعنی مثلا سوئیچ کردن بین Library و Develop سریعتر شده )
- همانطور که دوستان اشاره کردند سیستم کاهش نویز متحول شده است و تقریبا نیازی به بردن عکسهای پرنویز به محیط فتوشاپ نیست!
- اصلاح خطاهای اپتیکی بسیار جذاب است! تازه متوجه میشوید چقدر عکسهای واید شما distrotion داشته ! :biggrin:
( به غیر از مواردی برای ویرایشهای خاص، این دو مورد اخیر رایجترین دلیل بردن عکس به محیط فتوشاپ است، که معمولا به خاطر وقتگیر بودن صرفهنظر میشد! حال شما در کمترین زمان ممکن، این دو ویژگی را بهصورت غیرتخریبی در اختیار دارید.)
نهایتا به همهی دوستان توصیه میکنم این نسخهی آخر لایتروم رو دریافت کنند.
محمد زرندی