تا مد نظر شما از ویرایش چه چیزی باشه !
در حد تغییرات نور، رنگ، شارپنس و .. یا حتی لکهگیری، بله امکانپذیر هست. خاصه در ورژنهای اخیر Adjustment Brush و Graduated Filter برای ایجاد امکان ویرایش انتخابی اضافه شدند. Spot Removal هم که از گذشته وجود داشت.
اینها همه ابزارهایی هستند که ویرایشهای معمول یک عکاس رو به خوبی پاسخگو هستند، ولی اگر نیاز به انتخاب دقیق، ایجاد لایه و .. داشته باشید باید به فتوشاپ مراجعه کنید.
محمد زرندی
سلام
دیروز در حین بک آپ گیری هفتگی لایت روم , تصمیم گرفتم چند تا از بک آپهای قبلی را برای سبک شدن درایو مربوطه پاک کنم که نمیدانم کجای کار اشتباه کردم و بعد از بک آپ گیری لایت رومم به وضعیت 1 ماه قبل برگشت, یعنی تمام عکسهایی که در این مدت در کاتالوگش وارد کرده بودم و ادیت هم شده بودند, دیده نمیشدند (خود عکسها که به وسیله لایت روم Import شده بودند موجودند) , تعداد زیادی عکس زاید هم که هفته قبل در یک اقدام انتحاری پاکسازی شده بودند , همگی بصورت تامبنیل های خاکستری با عنوان "گمشده" دیده میشدند (خود عکسها هم هفته پیش پاک شده بودند, ولی اثرشان در لایت روم هست)
خلاصه بعد از این شیرینکاری ! تنها راه باقیمانده وارد کردن مجدد عکسهای خارج از کاتالوگ به آن بود که انجام شد , ولی اتفاقی که افتاده اینست که سرعت لایت رومم به شدت پایینتر از قبل شده, پرویوی عکسهای قبلی از بین رفته بود (و تامبنیلشان) و با کلیک کردن روی هر شاخه, مدتی طول میکشد که آنها را رندر کند.
برای همین تصمیم گرفتم کمی سرعت آن را افزایش دهم, از منوی
Edit => Catalog Settings => Optimize => Relaunch and Optimize
که وارد شدم , بعد از انجام گزینه آخر و چند ثانیه فعل و انفعالات ! پیغام هشدار زیر ظاهر میشود:
و البته بعد از چند بار تکرار این فرآیند, پاسخ لایت روم تغییری نکرد ....
- و یک سوال دیگر (که احتمالا ً تکراری است), اگر بخواهم کل عکسهایم را از یک درایو به درایو دیگری منتقل کنم, چجوری باید محل جدید عکسها را به لایت روم بفهمانم که باز عنوان " گمشده " به آنها نچسباند ؟
ممنون
احتمالا فایل کاتالوگ کلا به هم ریخته است. به نظر من سعی کن همان فولدری را که فایل کاتالوگ در آن بوده به خورد این برنامه های Recovery بدهی، شاید توانستند قبلی را برگردانند.
برای سوال دوم هم، در ماژول Library، روی فولدری که میگوید گم شده است Right Click کن و Update Folder Location را انتخاب کن و در نهایت محل جدید را مشخص کن.
آرش شاهکار
راهنمایی های منصوراُف در مورد آپگرید لایت روم از ورژن 2 به 3 :
کد:http://mansurovs.com/upgrading-lightroom-2-to-lightroom-3
آيا در لايت رووم امكان افزودن text به عكس وجود دارد ؟:(
بله وجود دارد مثل درج كپي رايت در زير عكس و يا نام شماره تلفن عكاس و ....آيا در لايت رووم امكان افزودن text به عكس وجود دارد ؟
==========
علي چاوشي
prerelease نسخهی دوم Lens Profile Creator برای ACR 6.1 و Lightroom3 منتشر شد.
This update fixes several reported issues in the initial build.کد:http://labs.adobe.com/technologies/lensprofile_creator/
محمد زرندی