1- با توجه به اینکه من در مرحله Import یک متادیتای کلی که شامل کپی رایت و نام عکاس و همه مشخصات دیگه هست به عکس ها اعمال می کنم این متادیتا توی خروجی ها هم قرار می گیره حالا اگه من بخواهم یک خروجی داشته باشم که اگزیف عکس حذف نشه اما مشخصاتی که نشون بده عکاس کیست حذف بشه چیکار باید بکنم.(مثلن برای ارسال توی گالری سایت) البته اگه preset ای به عکس اعمال کنم که اینجوری باشه انگار مسئله حله اما من می خواهم که این کار فقط برای همون خروجی خاص انجام بشه نه فایل اصلی.
خود لایتروم چنین امکانی ندارد اما این پلاگین شاید مشکل شما را حل کند:
از اینجا بگیرید
کد:
http://regex.info/blog/lightroom-goodies/metadata-wrangler
donationware است.
اگر با این مورد موفق نبودید، راه آلترتانیو دیگر استفاده از دو metadata preset است. بعد از اکسپورت عکس، براحتی می توانید برگردید به متادیتا اول.
کد:
2- اگه در بخش اصلاح لنز بخوام پروفایل لنز و دوربین خودم رو به لایت روم معرفی کنم چیکار باید بکنم.
اگر نسخه آخر لایت روم را نصب کرده اید و پروفایل تان را ندارد، کار زیادی نمی توانید بکنید جز صبر. البته ادوبی ابزاری معرفی کرده است که با آن هر کس که عجله دارد می تواند خودش پروفایل بسازد که خب، کار ساده ای نیست.
Lens Profile Creator
------
در مورد تفاوت رنگ ها :
انتخاب پروفایلهای رنگ در لایت روم و ACR مشکلرا شاید کمتر کند. اگر باز هم راضی نشدید چارهای ندارید بجز استفاده از نرمافزارهای Native دوربینتان مانند Nikon Capture NX و DPP .