سلام؛
از اين تاپيكها مي توانيد داونلود كنيد:
سلام؛
از اين تاپيكها مي توانيد داونلود كنيد:
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
ثبت اصلی(قبل از ویرایش):
پس از ویرایش:
آقای بردیا
این که از سرعت 1/4000 استفاده کردید با F4 تصویری تاریک ثبت کردید بعد در ویرایش ثانویه برایتنس و ... رو بالا بردید اشتباهه!
باعث افت کیفیت میشه...
سلام آیا در عکس ویرایش شده آثار افت کیفیت مشهوده!؟این که از سرعت 1/4000 استفاده کردید با F4 تصویری تاریک ثبت کردید بعد در ویرایش ثانویه برایتنس و ... رو بالا بردید اشتباهه!
باعث افت کیفیت میشه...
با همین تنظیمات باز قسمتی از عکس اکسپوز شده نوردهی بیشتر باعث میشد دیگر چیزی از عکس باقی نمونه :confused:
F4 برای اینکه میخواستم در پیش زمینه نور بیشتری نسبت به دوردست-ها داشته باشم فوکوس بر روی امواج آب انجام شده و نور شارپنس این قسمت بیشتر مد نظرم بود
همچنین لنز مورد استفاده بیشترین حد شارپنس را در همین دیاف در دسترس..
آیا شما تنظیمات دیگری پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
سلام خدمت دوستان. راستش تاپیک لطفاً نظر دهید را پیدا نکردم و لاجرم اینجا را نزدیکتر بهش دیدم. دو عکس زیر دو ویرایش از یک فایل خام هستند که با دو تکنیک و سریع ویرایش شده اند. خودم مونده ام کدامیک به ترکیب بندی و اجزا و ... می آد. ممنون می شم نظرات کارشناسی دوستان را راجع به نوع ویرایش ها بدونم؟
------------------------------------
Lumix LX 3
i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see
[دوست عزیز مشخصه که اولی ویرایش طبیعیتری دارد. حالا شما به سوال من جواب بده:
ممکن است بفرمایید در فتوشاپ چطور میتوان رنگی تیره تر را به رنگ روشنتر تبدیل کرد؟ color replace نمیتواند چنین کاری بکند. مثلا چطور میشود موی مشکی را زرد یا بلوند کرد؟ منتظر پاسختان هستم.
mohsen.amiri@gmail.com
لطفا جوابتو ایمیل کن.