سلام دوستان منم با مسابقه موافقم
زودتر راش بندازيم بهتره
راستي جايزش چي بود؟
سلام دوستان منم با مسابقه موافقم
زودتر راش بندازيم بهتره
راستي جايزش چي بود؟
همه میدونیم که امکان جایزه حداقل برای برنده های 15 روزه واقعا وجود نداره. اما میشه از راهکارهایی که سایت های دیگه استفاده کردند استفاده کنیم و اون هم دادن لقب های مناسب به برنده هاست
مثل :
پیشرو : 3 بار برنده
پیشوا : 5 بار برنده
پادشاه : 10 بار برنده
پادشاه پادشاهان : 20 بار برنده
یا
دانشجو : 3 بار برنده
دانشمند : 5 بار برنده
استاد : 10 بار برنده
استاد بزرگ : 20 بار برنده
یا
چکاوک : 3 بار برنده
شاهین : 5 بار برنده
عقاب : 10 بار برنده
سیمرغ : 20 بار برنده
یا
ویرایشگر : 3 بار برنده
پردازشگر: 5 بار برنده
هنرمند : 10 بار برنده
هنرساز: 20 بار برنده
و یا هر لقبی که میپسندید
دلباز جان ممنون از وقتی که میزاری
به نظرم سری اول و سری آخر خوبن هر کدوم باشه قشنگه
چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...
حسین پناهی
خب طبق درخواست دوستان آموزش ویرایش Fashion رو اینجا میذارم که میتونه حال و هوای عکس های شما رو کاملا عوض کنه
حال و هوای عکس های قدیمی که کمی حالت رویایی دارند و ته رنگی شدن عکس ها واقعا میتونه یک عکس رو جذاب تر و قشنگ تر کنه .این ویرایش که تنها به 2 دقیقه وقت نیاز داره میتونه روی همه عکس ها مخصوصا عکس هایی که یک یا چند نفر تمام قد در عکس وجود دارند به کار بره
من برای واقعی تر شدن آموزش از عکس های اخیر دوستان استفاده میکنم . البته امیدوارم پیشاپیش به من اجازه استفاده از عکسشون برای آموزش رو بدند . عکس انتخابی من عکس زیر بوده
اولین کار اینه که به پالت لایه ها برید که معمولا باید شکلی شبیه زیر داشته باشه یعنی یک لایه تکی با نام Background
روی همین لایه کلیک کنید تا فعال بشه و مطمئن بشیم که انتخاب شده . سپس کیلد های CTRL + J رو فشار بدید تا یک کپی از این لایه در پالت لایه ها ایجاد بشهاکنون لایه های شما باید به شکل زیر باشه
خب ما با لایه بالایی فعلا کاری نداریم پس مثل شکل زیر روی چشم لایه کلیک میکنیم تا نا پیدا بشه و بعد روی لایه پائین کلیک میکنیم تا فعال بشه
سپس روی دکمه مشخص شده در پائین پالت لایه ها کلیک کنید و بعد گزینه
Channel Mixer
رو انتخاب کنید تا یک لایه تنظیم روی لایه اولیه ما ساخته بشه و کادر مکالمه Channel Mixer هم باز بشه
ما در اینجا میخوایم عکس رو سیاه و سفید کنیم . پس روی گزینه MonoChrome کلیک میکنیم و اونقدر با لغزنده ها ور میریم تا به حالت مورد نظر برسیم
لغزنده های من به صورت زیر در اومدند. سپس روی OK کلیک میکنیم
حالا در پالت لایه ها چشم لایه بالایی رو که قبلا غیر فعال کرده بودیم دوباره فعال می کنیم تا لایه های ما به شکل زیر باشند
در حالیکه مطمئنید لایه بالایی فعاله و عکس شما دوباره رنگی دیده میشه به مسیر
Filters/ Blur / Guassian Blur
برید و لغزنده اون رو بر اساس اندازه عکس بکشید . من برای این عکس اندازه 8 پیکسل رو در نظر گرفتم
اکنون به پالت لایه ها بر می گردیم و حالت آمیختگی این لایه جدید رو طبق عکس زیر روی Soft Light میذاریم
کار تقریبا تموم شده ولی ممکنه که جزئیات عکس در مناطق تیره کمی از بین رفته باشه برای حل این موضوع در حالیکه لایه بالایی فعاله به مسیر
Layer / Layer Style / Blending Options
برید و ابتدا در قسمت مشخص شده در شکل زیر لغنده مشکی رو به تا اندازه 70 به طرف راست بکشید
سپس کلید
Alt
روی صفحه کلید رو نگه دارید و روی قسمت چپ همین لغزنده کلیک کنید و مطابق شکل زیر اونو تا عدد 20 به سمت چپ بر گردونید
کار تمومه و عکس شما به صورت زیر در اومده
و نمونه های دیگه تبدیل شده رو میتونید در زیر نگاه کنید
با Duplicate کردن لایه بالایی و تنظیم Opacity میتونید شدت افکت و رنگ ها رو تغییر بدید
اگر پاین ترین لایه رو انتخاب کنید و دستور
Image/ Adjustments/Hue-Saturation
رو انتخاب کنید میتونید با تغییر لغزنده Saturation به حالت های جالبی برسید
========================
========================
در مورد مسابقه ویرایش و پیرایش کسانی که با قانون های گفته شده موافقن و یا احیانا نظری دارند اعلام کنند . لقب ها رو هم برای برنده ها اعلام کنید تا بالاخره یکیشونو به کار ببریم . از همه بیننده ها هم میخوایم که حتما به کار مسابقه نظارت داشته باشند و به بهترین ویرایش ها رای بدند و از همه هم خواهش میکنم که ویرایش هاشونو چه خوب و چه بد ارائه بدند
حتی از دوستانی که اصلا اهل دست بردن تو عکس نیستند هم دعوت میکنیم تو مسابقه ما شرکت کنند و حداقل رای بدند
من فکر میکنم اگه همه دوستان همکاری کنند یک مسابقه مهیج بوجود میاد ولی در صورت همکاری نکردن احتمالا بعد از یکی دو دوره بساطش برچیده بشه
سلام...
جناب دلباز عزيز...خيلي ممنون از شما...
فكر كنم بعد از به اتمام رسيدن چند مسابقه ميشه فهميد اين قوانين كافي است يا خير...فقط من با 15 روز كاملا" موافقم...
فقط جناب دلباز در مورد حد و مرز ويرايش هر عكس هم يك توضيحي بدهيد...اين كه هر عكس جدا مشخص مي*شود يا قانون كلي براي اين موضوع در نظر گرفته*ايد....
در مورد استفاده از پلاگين چطور؟
كلا" با چه نرم افزار*هايي ميشه كارها را ارايه داد؟
در مورد ايجاد تاپيك به چه نتيجه*اي رسيديد؟
در مورد لقب ها هم خودتان با توجه به محيط اين فروم يكي را انتخاب كنيد...
يكي از مهم*ترين اهداف اين مسابقه يادگيري در كنار دوستان و رفع اشكالات كار خودمان است نه جمع كردن امتياز...
بعد اميدوارم دوستان حرفه*اي*تر هم در مسابقه شركت كنند و فقط اين نباشه كه من كاملا مبتدي شركت كنم و منتظر اين باشم كه اشكالات كارم را بپرسم...چون خيلي از مواقع با ديدن يك نمونه عكس ويرايش شده خوب متوجه اشكالات خودمان ميشويم!...درست ميگم؟
نميدونم دوستان پيگير اين تاپيك هستند يا خير؟!!...اگه بشه كساني را كه در اولين دوره از مسابقه شركت مي*كنند مشخص كرد خيلي خوبه...
خود من اگر مشكلي با وقت نداشته باشم حتما شركت ميكنم...هر چند كار من در مقابل كار شما دوستان چيزي براي گفتن نداره....ولي حداقل به اهداف مسابقه نزديك ميشم....
علی محمدی
در مورد ایجاد تاپیک که فکر کنم به ناچار باید از یک تاپیک استفاده کنیم و همه مسابقات رو همون جا ادامه بدیم . البته میشه برای هر مسابقه یه تاپیک جداگانه باز کنیم و در عنوانش تاریخ مسابقه رو ذکر کنیم ولی با این کار تاپیک احتمالا خیلی شلوغ میشه و مدیران هم شاکی.پس بهتره همه مسابقات رو در یک تاپیک برگزار کنیم
البته میشه تاپیک رو با پیشنهاد آقای وحید قدیری عزیز به صورت یه نظر سنجی برگزار کرد و فقط بپرسیم که با چنین مسابقه ای موافق هستند یا نه . اینطوری بهتر میشه در مورد موافق ها و مخالف ها به نتیجه رسید و مسابقات رو در همون تاپیک نظر سنجی ادامه میدیم و البته عنوان تاپیک هم بسیار مهمه من فکر می کنم از عنوان هایی مثل
مسابقه ویرایش و پیرایش
مسابقه ترکیب و تصحیح
مسابقه ادیت عکس
و
.
.
.
باید یکی رو انتخاب کنیم
البته من خودم عنوانی مثل
ویرایش و پیرایش و آرایش و پردازش
رو بیشتر میپسندم
در مورد نرم افزارهای ویرایش و پلاگین ها بازم فکر میکنم اگه محدودیتی نباشه بهتره . حتی میتونید از نرم افزارهای سه بعدی و غیر متعارف هم استفاده کنید البته اگه نتیجه خوب باشه
هر کسی میتونه تو مسابقه , عکس ارائه بده و نظر بده . بنابراین لازم نیست شرکت کننده ها از قبل معلوم باشند
امیدوارم همه دوستان عزیزی که من خدمت تک تکشون ارادت دارم پیگیر این مسابقه باشند و حداقل رای بدند. حتی اونایی که با ویرایش عکس مخالفند
اگر مسابقه واقعا با استقبال مواجه بشه اونوقت خواهید دید اونهایی که فکر میکنند زیاد در کار ویرایش وارد نیستند اکثرا برنده مسابقه خواهند بود و اونهایی که فکر میکنند خیلی واردند اکثرا به تکرار مکررات می پردازند و ایده ای نخواهند داشت
در مورد لقب ها اگه موافق باشید من با سری اول موافقم یعنی
پیشرو : 3 بار برنده
پیشوا : 5 بار برنده
پادشاه : 10 بار برنده
پادشاه پادشاهان : 20 بار برنده
البته این ها ترجمه ای از لقبهای خارجی مثل شوالیه , سزار , قیصر و King ... بود که تو فروم های خارجی رواج داره
یک نکته - یک ترفند
آیا تا به حال نام Easter egg به گوشتون خورده
Easter egg معمولا نام یک عکس پنهان یا یک کلمه رمزه که در دل برنامه گذاشته میشه و معمولا با یک یا چند دکمه فعال میشه
بیشتر برنامه ها دارای کلمات رمزی هستند مثل خوشامد گویی یا غیره
ولی شرکت Adobe ابتکارات جالبی در این زمینه داره
توی تمام برنامه های سری Cs3 مخصوصا در Adobe Flash CS3 و Adobe Illustrator CS3 و Adobe DreamWeaver CS3 این ترفندها قرار گرفته ولی در مورد فتوشاپ این ترفند بسیار جالب تره
شاید خیلی از شماها این ترفند رو دیده باشید مخصوصا از زمان فتوشاپ 4
میدونید که اگر فتوشاپ باز باشه و به مسیر
Help / About Photoshop
بریم یک صفحه باز میشه که در مورد سازندگان فتوشاپ و ورژن این برنامه توضیح میده
توی فتوشاپ 5 ترفندی قرار داده شد که اگه شما هنگامی که میخواید این کار رو بکنید ابتدا دکمه CTRL روی صفحه کلید رو نگه دارید و بعد به مسیر Help / About Photoshop برید اونوقت به جای صفحه مورد نظر یک عکس دیگه باز میشد که عکس یک گربه تو اون عکس بود . این گربهه البته داستان طولانی داره و شرح اون هم کمی خارج از فرهنگ و ادب ما ایرانی هاست
در فتوشاپ 6 یک ترفند قشنگ تر گذاشته شد به این صورت که اگه شما دکمه های Ctrl + Alt را نگه میداشتید و به مسیر Help / About Photoshop میرفتید یک صفحه متفاوت باز میشد اما اگه در همون حال که اون صفحه باز بود کلمات burp رو تایپ میکردید یک جعبه ظاهر میشد که از زیر در اونن جعبه چشمهای یک گربه دیده میشد و اگه کلمات Udo رو تایپ میکردید گربه صدای میو از خودش در میاورد
تو ورژن های بعدی همچنان اگه کلید CTRL رو نگخ می داشتید و بعد به مسیر Help / About Photoshop میرفتید , همچنان یک صفحه متفاوت باز میشد که معمولا عکس اون گربه تو اون صفحات پیدا بود
در نسخه بتا از ورژن فتوشاپ CS3 اگه این کار رو میکردید به جای صفحه معمول یک صفحه به نام Red Pill باز میشد که نام رمزی این ورژن فتوشاپ قبل از توسعه اون بود . که در اون صفحه عکس یه قرص قرمز رنگ معلوم بود و در گوشه سمت راست اون قرص هم شکل یک گربه به صورت محو وجود داشت
اگر کمی منتظر میماندید قسمت سازندگان برنامه شروع به پائین اومدن می کرد که البته با پائین نگه داشتن دکمه Alt سرعت این پائین آمدن ها زیاد تر میشد . اما وقتی نوشته ها به پائین قسمت خودشون میرسیدند اگر دکمه Alt رو پائین نگه میداشتید اون گربه کم رنگ به صورت کاملا پر رنگ در میومد و تصویر گربه روشن و خاموش می شد
امااما
در نسخه نهایی فتوشاپ Cs3 ترفند جالب تری برای قدر دانی از نویسنده و طراح فوت شده Bruce Fraser قرار داده شد
یعنی اگر دکمه CTRL رو پائین نگه دارید و در همون حال که دکمه رو نگه داشتید به مسیر
Help / About Photoshop
برید اونوقت همون صفحه Pill Red باز میشه که در گوشه اون قرص قرمز , عکس گربه معلومه . یعنی شبیه عکس زیر
اما ترفند جالب از همین جا شروع میشه . در حالیکه این صفحه Red Pill نمایان شده روی کیبورد خودتون دکمه
Print Screen
رو بزنید تا از صفحه نمایش شما یک عکس برداشته بشه
سپس روی فتوشاپ CS3 خودتون یک بار کلیک کنید تا اون صفحه Pill Red از بین بره
دکمه های CTRL + N
رو بزنید تا یک سند جدید تعریف بشه و بعد کادر باز شده رو Ok کنید
سپس دکمه CTRL + V رو بزنید تا عکسی که از صفحه نمایش برداشتید در این سند چسبانده بشه
در همین حال به مسیر Image / Adjustments / Level برید تا کادر مکالمه اون باز بشه در این کادر مکالمه 3 لغزنده سفید و خاکستری و سیاه میبینید
لغزنده سمت چپ یعنی لغزنده سیاه رو تا جائیکه ممکنه بگیرید و به سمت راست بکشید خواهید که عکس
Bruce Fraser
ظاهر میشه . مثل شکل زیر
امیدوارم از این ترفند لذت برده باشید
سلام
پس مسابقه چی شد ؟
شروع نمیشه ؟
چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...
حسین پناهی
سلام...
محمد جان شروع شده... با عنوان "مسابقه ویرایش , پیرایش و پردازش عکس"
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5079
علی محمدی
جناب دلباز ضمن تشکر از زحمات شما متاسفانه من قسمت اول آموزش (قسمت اول از چگونگی محو پس زمینه) را پیدا نکردم ، میشه لطف کنید و بگید درکدام صفحه میباشد.
ممنون