یان هم یه ادیت دیگه
البته از هیچ پلاگینی استفاده نشده
یان هم یه ادیت دیگه
البته از هیچ پلاگینی استفاده نشده
امیدوارم دوستان کمک کنند این تاپیک شروعی بشه برای کسانی چون من که نمی دانند برای ویرایش از کجا باید شروع کنند برای ویرایش عکس چه مواردی را مد نظر داشته باشند و اصولا هدف از ویرایش عکس چیست
بیان ترفندها معرفی نرم افزارها یا پلاگینها روش ها ووو
با تشکر
سری به دهها تاپیک زیر بزنید محتمل است که در باره پست پروسس هم حرفی زده شده باشد!
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=18
و 174 مطلب موجود در تاریکخانه دیجیتال:
http://www.akkasee.com/darkroom/
ضمن تشکر از اساتید بزرگوار
البته منظور بنده بیشتر بررسی روش ها و تکنیک های ویرایش بود به عنوان مثال:
عکس فوق بنا بر بیان خود عکاس(خارجی) به عنوان تک شات ثبت شده سپس با استفاده از نرم افزار Picasa 3 به 9 فریم با نورهای متفاوت تبدیل شده + یک فریم سیاه و سفید + یک فریم با کنترل دقیق شارپنس!
در ادامه 11 فریم موجود با استفاده از نرم افزار Photomatix Pro ادغام (HDR) و در پایان نیز با استفاده از نرم افزار PhotoFiltre تنظیمات کنتراست و اشباء رنگ انجام شده
به نظر من که عکس زییبایست بیشتر از هر چیزی تکنیک و روشی که ایشان به کار برده اند جالب است
و یا مثال دیگر از اعضای فروم خودمان میتوان عکسهای آقای عزیما را مثال زد
تقریبا تمامی عکسهای ایشان جدای از موضوع ویرایش مشترکی دارند یعنی روش و تکنیک های بکار برده شده توسط ایشان تقریبا و همیشه ثابت می باشد و فقط مقدار و غلضت آنها متفاوت و البته متناسب با موضوع -هدف -سوزه و...
استاد روشن ای کاش در باره مراحل ویرایش پس از تنظیمات در مبدل raw برای عکسهای طبیعت و منظره نیز هر چند به طور کلی یک اشاره ای میکردید
از کجا باید شروع کرد خصوصا مراتب و اولویتها چگونه باید باشد
با تشکر
1- ابتدا باید با فلسفه! ویرایش آشنا شوید. این مثالی که عنوان کردید نشان میدهد هنوز هدف ویرایش عکس را نمیدانید. اولویت اول ویرایش چه از لحاظ اهمیت و چه از لحاظ ترتیب، اصلاح عیوب عکس، استخراج اطلاعات و ایجاد ایدهالترین خروجی قابل حصول از فایل اولیه است.
وقتی این مراحل را انجام دادید، بعدا نوبت مراحل دیگری خواهد شد که آنها هم بستگی به سلیقه و نیاز خواهد بود؛ مانند آنچه که در عکس فوق وجود دارد.
2- اصول اساسی ویرایش را باید قدم به قدم بیاموزید. در این مرحله آشنا شدن با روشهای خاص افراد دیگر، فایدهای ندارد. خواندن مقالات سایت و کتابهای فراوانی که در فروم معرفی شدهاند، مفید خواهد بود. در کارگاه 2 سال قبل سایت عکاسی نیز مراحل عمده چنین فرآیندی گفته شد.
مراحل ویرایش به ترتیب:
ثبت اصلی به صورت raw
تنظیم تراز سفیدی - اصلاح chromatic aberration و سپس Noise reduction و شارپ سازی(محدود) در مبدل raw در همان ابتداء
در ادامه
تبدیل به سه فریم با نورهای متفاوت در مبدل raw و سیو با فرمت tiff-8bit
اصلاح خطاهای Distortion و Vignette در ps
ادغام فریمها در نرم افزار Dynamic-Photo HDR
در ادامه تنظیمات جزیی نور , رنگ و استفاده از فیلتر رنگی و نهایتا شارپ سازی در ps
خوشحال میشم دوستان نظرات خودشان را....
سلام مدتیست در به در دنبال نرم افزار فتو ماتریکس یا هر نرم افزار اچ دی ار دیگری میگردم متاسفانه نتونستم پیدا کنم اگه دوستا ن جایی یا سایتی رو میشناسند که من بتونم این نرم افزار رو اینتر نتی بخرم ممنون میشم