سلام
اگر روند کار را توضیح بفرمایید، ممنون خواهیم شد.
سلام
اگر روند کار را توضیح بفرمایید، ممنون خواهیم شد.
.
بسیار زیبا رتوش شده لطفا در صورت امکان آموزش هم بدهید.
این عکس برای یک عکاس غیر ایرانی بعنوان نمونه کار رتوش شده. (عکاس فایل CR2 را برای من ارسال کرد). از آنجائیکه کاربرد عکس برای امور تبلیغاتی بود، دست من برای رتوش و تغییر چهره مدل بازتر بود. لازم به توضیح است به اعتقاد بنده، در رتوش عکس های مشتریان نباید رتوش را تا حدی جلو برد که دیگر تداعی کننده طبیعی شخص نباشد، مانند کوچک کردن بینی به مقدار زیاد، تغییر رنگ چشم تا جائیکه دیگر شبیه سوژه اصلی نباشد و یا برداشتن کامل خال - ( میتوان خال را محو تر کرد). اما مواردی مانند جوش و یا تب خال که به صورت دائمی ماندگار نمیباشند، از این قاعده مستثنی است. در عکاسی تبلیغاتی از آنجائیکه قرار نیست عکس بر روی دیوار منزل سوژه نصب شود و نیت تنها زیباتر کردن تصویر میباشد، میتوان رتوش بیشتری انجام داد.
سهی
ویرایش توسط navidsohi : Tuesday 5 April 2011 در ساعت 03:07
منم یک نمونه از رتوش و نویزگیری که انجام دادم رو برای دوستان قرار میدم.
![]()
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام بهنام جان
در رتوش شما درسته که بافت پوست از بین نرفته ولی به نظر من اون اثر پلاستیکی شدن به چشم می خورد
سلام
به نظرم رنگ پوست و لبها خیلی خوب شده ولی من هم با آقای صبحدل موافقم و پوست صورت خیلی سافت شده ، به علاوه اینکه اگه لبها رو ماسک میکردین و فقط ایرادهاشو میگرفتین بهتر میشد.
مهدی
به نظرم کار رتوش آقا نوید یک کار بسیار حرفه ایست و حتی در صورت توضیح ایشون باید کمی هم با Makeup صورت خانمها آشنایی داشت چون به نظرم گونه ها و چشمهای سوژه مقداری آرایش شده و در عین حال نمیشه یک نسخه رو برای هر عکسی پیچید.
آقا نوید ما هم همچنان منتظریم.
دوستان دیگه هم اگه تجربه ای دارن دریغ نفرمایند.
مهدی