سلام
ایکاش یکی با نوردهی کمترم داشتید.
به هر حال یه لایه ابر اضافه کردم به گوشه سمت چپ
000یبس.jpg
سلام
ایکاش یکی با نوردهی کمترم داشتید.
به هر حال یه لایه ابر اضافه کردم به گوشه سمت چپ
000یبس.jpg
ویرایش توسط Ali_Nouri : Sunday 17 April 2016 در ساعت 12:48
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
IMG_3648_f1.jpg
IMG_3648_f2.jpg
به نظرم با توجه به جهت تابش و موقعیت خورشید، با استفاده از هایلایتی که روی صخره سمت چپ تصویر هست و مقداری بیشتر کردن سایه صخره ی سمت راست، عمق عکستون و عظمت سوژه بیشتر به چشم میاد. ضمنا میشه نیم نگاهی هم به کراپ 16:9 داشت.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
در هر صورت ویرایش پیشنهادی بنده به این صورت است
x3457dd.jpg
اتفاقا تک شات نیست. به دلیل حجم فایلهای خام، تنها تک شات را برای ادیت اینجا گذاشتم و هدفم نیز بیشتر ادیت خود دره هست و آسمان را در شاتهای دیگر دارم.
البته ناگفته نماند که به دلیل باد بسیار شدید و خطر نزدیک شدن به لبه پرتگاه، عکس ها در حالت خوابیده و دوربین روی دست گرفته شده و اصلا امکان برپایی سه پایه وجود نداشت.
عکس فوق کاملا از لبه پرتگاه گرفته شده است.
اگر برای دوستان مشکل دانلود فایل خام نیست، بفرمایید تا دوشات دیگر را نیز آپلود کنم (البته شات با نوردهی بیشتر خیلی روشن شده است)
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
تشکر از همه دوستانی که منت گذاشتند و زحمت ادیت را کشیدند. اگر لطف کنید مختصری درباره نحوه ادیت توضیح دهید هم ممنون میشوم! بخصوص آسمانی که جناب دانشپایه ادیت کردند بسیار زیباست!
از بابت ادیت اچ دی آر، این دوشات دیگر هم بود که آپلود نکرده بودم.
شات تاریکتر
شات روشنتر
باز هم سپاس از همگی دوستان
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
از طرف خودم... خواهش می کتم امیدوارم این توضیحات مفید باشه :
- ویرایش اولیه رو در ACR با این تنظیمات انجام دادم و از ویرایش مشابه ولی با میزان Highlights و Whites کمتری برای اصلاح قسمت over bright شده گوشه ی چپ و بالای تصویر در مرحله قبل استفاده کردم و با استفاده از ماسک قسمت های دیگه رو نادیده گرفتم.
- در فوتوشاپ ابتدا با استفاده از Levels هیستوگرام رو بررسی و کنتراست کار رو اصلاح کردم.
- در ابزار Hue/Satuartion از پیش تنظیم Red Boost استفاده کردم و مقادیر این تنظیم رو مقداری تغییر دادم (غلظت رو کمتر و Hue رو کمی تغییر کردم.)
- از Burn/Dodge برای اصلاح روشنی ها و سایه ها و ایجاد عمق بیشتر در تصویر استفاده کردم. (بسته به شرایط از هر سه حالت سایه ها/تون های میانی/های لایت ها استفاده کردم.)
پ.ن : ضمن احترام و اردات و اینکه ویرایش من هم ممکنه ایده آل نباشه، ویرایش جناب دانش پایه رو نمی پسندم و به چشم من تصویر Flat میاد. شاید جای این نوع ویرایش این تصویر نباشه.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
مانیتور شما چیه؟
دوستان دیگر هم همین نظر را دارند؟ سایز اصلی:
https://drive.google.com/file/d/0B60...ew?usp=sharing
شاید مشکل از مانیتور من باشد!
شاید هم در آن سایز اینطوری بنظر میرسد.
با مبدل خام دو بار عکس را برای اسمان و زمین ادیت کردم و با ابزار ماسک روی هم گذاشتم. قسمت اور هم کلون شده.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.