به نظر من ويرايش جناب دانش پايه بهتر از بقيه است. البته به نظرم با كمي داج و برن و افزايش شارپنس بهتر هم مي شود.
به نظر من ويرايش جناب دانش پايه بهتر از بقيه است. البته به نظرم با كمي داج و برن و افزايش شارپنس بهتر هم مي شود.
منم خودم از ادیت جناب اقای دانش پایه لذت بردم.
عکسی که من ادیت کردم رو الان در مانیتور یه عکس جوندار و خوشرنگ میبینم. با گوشی یه عکس کاملا فلت و بی روح!!!!!
لب تاب N56 و گوشی G2mini
این هم ادیت من با دو عکس.
ادیت اسمون و زمین جدا و بعد دو عکس روی هم قرار گرفتن
زردی سمت چپ هم از قصد کمی بالاست تا تاثیر نور خورشید معلوم بشه.
Untitled_HDR2vf.jpg
مانیتور بنده asus mx279h هست (پنل IPS )مانیتور شما چیه؟
دوستان دیگر هم همین نظر را دارند؟ سایز اصلی:
https://drive.google.com/file/d/0B60...ew?usp=sharing
شاید مشکل از مانیتور من باشد!
شاید هم در آن سایز اینطوری بنظر میرسد.
عجیبه! الان تو سایز بزرگتری که گذاشتین این Flat بودنی که گفتم مشاهده نمیشه و ادیت زیبایی داره و داری عمق و بعد هم هست. هر چند به ذائقه من میشه یه مقدار ته رنگ زرد رو ازش گرفت.
ارادتمندم.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
من در قسمتهای سایه عکس شما ته رنگ ابی زیادی میبینم. دوستان دیگر لطفا تایید کند (یا تکذیب!!)
شاید مانیتور شما خطای رنگ داشته باشد و این ته رنگ زردی که میگویید در عکس من هم بخاطر همان باشد. هرچند عکس من ته رنگ زرد زیادی دارد و سلیقه ای است اما شاید شما کمی زردتر میبینید.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
فرمایش شما کاملا درسته ته رنگ آبی در قسمت های سایه عکس من هست. تنها نکته ای که وجود داره (و کاملا هم سلیقه ای هست) اینه که سلیقه و ذائقه م در ویرایش بیشتر به تن های آبی و به طور کلی سرد تمایل داره تا زرد (البته نه در همه ی موقعیت ها).
خوشبختانه مانیتور امتحانشو موقع پرینت پس داده و کلا مانیتورهای با پنل IPS رو به همه دوستانم که کار عکاسی یا گرافیک می کنند پیشنهاد می کنم.
ممنونم.
من هم با دوستان در خصوص رنگ آبي ويرايشتون موافقم. حتي در نمونه هاي تصاويري كه تو بخشهاي ديگه سايت آپلود ميكنيد بخشهاي بسيار سچوره شده و برن شده در بخشي از طيف هاي سبز و آبي ديده ميشه. اتفاقا برام سوال شد و هيستوگرام عكسهاتون رو تو فتوشاپ ديدم. برام عجيبه كه توي چاپ نتيجه خوب گرفته ميشه.
نمونه زير از عكسهاتون تو بخش منظره است:
76243d1460965065-_mg_9759_f.jpg
تابع هيستوگرام رنگها در بخش سمت راست به ماكزيمم رسيدن و اگه كلمه درست بكار ببرم دچار اشباع رنگ شدن:
عکس های منظره Landscape
Untitled-1.jpg
حتي از لحاظ بصري افكت اين موضوع روي لبه بالايي بوته هاي سبز پشت تصوير قابل مشاهده است.
علي يارقلي
شاید درست نبود بگم به رنگهای سرد در ویرایش بیشتر گرایش دارم تا گرم! ولی قطعا منظورم این نبود که رنگ های گرم رو دوست ندارم یا اینکه در آخرین مرحله ویرایش سچوریشن تمام رنگهای سرد روی 100 می ذارم! عبارت "البته نه در همه موقعیت ها" رو به همین منظور داخل پرانتز نوشتم.
تا فراموش نکردم در مورد سخت افزار منظور بنده این بود که این مانیتور (در صورت کالیبره بودن) تضمین بالائی میده که تصویری که در مانیتور دیده میشه (چه بد چه خوب چه سرد چه گرم چه اشباع شده چه یخ و بی روح) با تصویر پرینت شده (پرینتر خوب و اوپراتور خوب) یک ظاهر رو داشته باشه.
عکس من نتیجه ویرایش تصویر خامی بوده که تا حدود زیادی ضد نور شده که ویرایش مناطق midtones و shadows در هیستوگرام نهائی این شکل هیستوگرام رو در استپ های بالائی R و G و B ایجاد کرده (این به این معنی نیست که این تن های رنگی در سایر مناطق اشباع شده هستن!). برای درک بهتر این موضوع این کراپ از تصویر رو ببینید و هیستوگرامش رو بررسی کنید :
crop.jpg
اگر بنا بر این باشه که عکس ها رو از این منظر ببینید عکس ناقابل آماتوری من که هیچ باید خیل عظیمی از عکس های زیبایی رو که تا به حال گرفته شده و میشه رو از لیست عکس های خوب خارج کنید. خواستم از سبک و نگاه نقاشان "واقع گرائی" مثل رامبراند و تئودور ژریکو مثال میارم که فکر می کنم موضوع رو بیراهه می کشونه و ترجیح میدم این چند نمونه عکس برگزیده از سایت juza رو مثال بیارم تا شما که حوصله و وقتش رو دارید بیشتر روی هیستوگرامش بررسی انجام بدید. در هیچ کدوم از این نمونه ها به رنگ های قرمز، سبز، آبی و رنگ های نتیجه شده از این رنگ ها رنگ اشباع شده نمیگن و همه ی این تصاویر نتیجه احساس و ذائقه و ضرورت ویرایش به این شکل از دید عکاس بوده.
موفق باشید.
1381651.jpg
1428808.jpg
1450412.jpg
1505534.jpg
باقی عکس ها :
1540374.jpg
1541822.jpg
1623149.jpg
1627702.jpg
1696911.jpg
IMG_3649c.jpg
فایل (IMG_3649(-1.3EV پروسس شده در acr
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
ضمن تشکر از همگی عزیزان که زحمت ادیت را کشیدند، تجربه جالبی بود برایم که ببینم نقطه نظر دوستان در ادیت چگونه است. به شخصه تصورم بر این بود که وجود نور خورشید در گوشه بالا سمت راست که تا مرز آور شدگی (اما آور نیست) روشن است، را نمیتوان حذف کرد.
از بین تمامی ادیت ها که همگی خود زیبایی هایی داشتند و نکاتی برای یادگیری، ضمن احترام برای همگی، ادیت جناب دانش پایه را بیشتر پسندیدم. جالب اینکه تنها با دیدن عکس و بدون نگاه کردن به ارسال کننده پست، از رنگ ها و نوع ادیت حدس زدم که کار ایشان باشد! گویی ادیت ایشان خود امضای کارهایشان است.
دیدن عکس خود در لباس ادیت دیگر دوستان!
باز هم تشکر از همگی
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV