جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
اخیرا آخرین ورژن فتوشاپ را نصب کردم و به مشکل مسخره ای برخوردم اینکه وقتی پلاگین روی فتوشاپ نصب میکنم بعد از بار کردن فتوشاپ به ارور Stop working بر میخورم و فتوشاپ بسته میشود!
بعد از آنیستال کردن پلاگین مشکل حل میشود
دوستان راه حلی سراغ ندارید؟
درود
من با Layer mask و قلم مشکی قصد دارم یک سری از قسمت های عکسی رو پاک کنم تا لایه ی زیر مشخص بشه، لایه ی بالا سیاه و سفید هست و لایه ی زیر رنگی، میخوام کل عکس سیاه و سفید باشه فقط سوژه رنگی باشه
به راحتی میشه با قلم سیاه و کشیدن روی Layer Mask قسمت های مشخصی از لایه ی بالایی که سیاه و سفید هست و پاک کرد
قبلاً یادمه یک شورتکاتی استفاده میکردم که وقتی قلم مشکی رو روی عکس میکشیدم که پاک کنه اون قسمت پاک شده رو با رنگ قرمز نشون میداد و کنترل بهتری روی قسمت هایی که پاک کردم داشتم، الان متاسفانه اون شورتکات رو یادم رفته
کسی از اساتید میتونه کمک کنه؟
امیدوارم سوالم و رسونده باشم
ممنونم از کمکتون
درود
دوستان قبل از اینکه ویندوزم رو عوض کنم، تفاوت آیکون فایل های jpg و psd در حالت بند انگشتی با قرار گرفتن لوگوی PS در کنار فایل psd مشخص بود اما متاسفانه الان این ویژگی رو از دست دادم.
چیکار میتونم بکنم ؟
Untitled.jpg
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
امروز طی عکاسی بالنز 11-16 توکینا شدیدا با مشکل فلر روبرو شدم
تقریبا تمامی عکسام خراب شده
راهی هست که بشه حذفشون کرد؟
Jalal parsa.jpg
جلال پارسا
مواقعی که خود خورشید داخل کادر هست اگر سه پایه همراهتونه یک عکس بگیرید و عکس بعدی انگشت رو روی خورشید یا منبع نور قرار بدید.
بعدا توسط ماسک جدا کنید.
بدون سه پایه هم البته امکانش هست ولی نه چندان قابل اطمینان.
غیر از این مورد راه دیگه ای نیست غیر از Clone کردن که البته فلر این لنز راحت تر از لنز های دیگه قابل حذفه.