CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام دوستان عزیز
من یک مشکلی که دارم در برخی عکس ها هنگام کاهش نویز عکس رنگ ها (بخصوص اسمان) پله پله میشن و دیگه اون حالت پیوستگی را ندارند...در همه حالتی هم تست کردم اما در بهترین حالت که رنگ ها اینجوری نشن باز هم مقداری نویز وجود داره و کامل برطرف نمیشه .از noiseware هم استفاده میکنم..ممنون ازتون
Untitled-1.jpg
درود؛
برای اصلاح بافت پوست صورت در عکس فوق، چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
درود
در حین کار با نرم افزار Panorama Studio 2 Pro شاهد خطای زیر بودم
عکس رو در فروم پانوراما آپلود کردم که متاسفانه تایید نشد، از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم
ضمنا اگر پست را تو فروم مناسبی نگذاشته ام مدیران زحمت بکشند.
Panorama.jpg
مهدی بابائی
درود
این مشکل نام برده با فیلتر motion blur و دادن زوایه ای عمود با خطوط حل شد.خواستم اطلاع بدم که اگر کسی چنین کاری داشت روش بهتری هست نسبت به سافت سازی کلی صورت
احتمالا" نودال پوینت و از این دست مشکل داشته.دو تا راه دارید : یا این که تو خود نرم افزار کادر رو درست کنید.(که با دردسرهاش پیشنهاد نمیکنم)
یا این که تو فوتوشاپ این قسمت رو شیفت بدید کمی به طرف وسط کادر که کار راحتی هم هست.فقط مواظب لبه ها باشید (با زدن shift+f6 لبه های قسمت انتخاب شده رو به اندازه ی نیاز نرم کنید)
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
ممنون دوست عزیز این راه اما نتیجه قابل قبولی نمیده، با یه نرم افزار دیگه بدون نقص انجام میشه اما اون هم خروجی خوبی ندارهاحتمالا" نودال پوینت و از این دست مشکل داشته.دو تا راه دارید : یا این که تو خود نرم افزار کادر رو درست کنید.(که با دردسرهاش پیشنهاد نمیکنم)
یا این که تو فوتوشاپ این قسمت رو شیفت بدید کمی به طرف وسط کادر که کار راحتی هم هست.فقط مواظب لبه ها باشید (با زدن shift+f6 لبه های قسمت انتخاب شده رو به اندازه ی نیاز نرم کنید)
اگر راهی باشه که با همین نرم افزار مشهور و قدرتمند بشه حلش کرد خوبه
مهدی بابائی
نرم افزار مذکور را نمی دانم؛ اما PTGui قسمتی دارد که می توان Control Point ها را دستی بین تصاویر تنظیم کرد. و حداقلش این است که خطا را به کمترین حد ممکن می رساند.
سلام دوستان
من پلاگین Genuine Fractals 6 رو نصب کردم اما متاسفانه هر کاری کردم نتونستم فعالش کنم
اگه لطف کنید نحوه نصب صحیح این نرم افزار یا لایسنس رو اینجا بزارید خیلی ممنون میشم