هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
ممنون. حل شد. فکر می کنم مشکل از کارت گرافیک باشه. اون رو هم آپدیت می کنم.
تفاوت زبانه ي whites و exposure از زير مجموعه تنظيمات basic در adobe camera raw چيست؟ تفاوت و نحوه كار به صورت تئوري و علمي مد نظرم هست.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
مي شود اين موارد را با زير مجموعه parametric در curve معادل سازي كرد؟ يا الگوريتم گزينه هايي كه در صفحه اول acr مي بينيم پيچيده تر از اين حرف ها است.
منبعي براي آشنايي با پشت پرده ي اين تنظيمات توسط adobe ارايه شده است يا اين الگوريتم ها يه صورت secret باقي مانده است؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
هیچ فرایندی معادل ندارد
هر یک از این ابزار ها توسط تیم های مختلف با کارآیی متفاوت طراحی شده اند
نکته جالب اینجاست
در فرایند تولید نرم افزار هیچ فردی نیست که به نرم افزار شرکت مسلط باشد هر گروهی توانایی بخش خود را می داند و از آنجایی که طراحی ها خیلی پیچیده هستند افرادی که برای کار با این نرم افزار آموزش میبینند هیچ گاه دیدگاه 100% روی نرم افزار ندارد
ولی تفاوت در ابزار های مد نظر شما اینقدر زیاد است که پیچیدگی آنچنانی ندارد
تنها 1 نکته اهمیت دارد و آن خروجی است هر ابزاری نتیجه دلخواه شما را بوجود آورد بهترین ابزار است
یک سوال از اساتید
من موقع کار با فتوشاپ وقتی چند لایه سیاه و سفید باز میکنم، برعکس موارد دیگه، لایه زیری لایه غالب میشه و باید برای ایجاد تغییرات دلخواه باید زیری رو بلاک کنم. با تنظیمات و فیلترهای دیگه مشکلی ندارم فقط با سیاه و سفید.
سلام دوستان
ی سوال داشتم ازتون
برای اینکه پس زمینه یه عکسی رو تار تر از اون چیزی ک هستش بکنیم باید چکار کنیم؟
فتوشاپ بهتر این کار رو انجام میده یا لایتروم؟کدوم ابزار این امکان رو فراهم میکنه؟
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام
چطوری چند عکس پیاپی را به یک عکس تبدیل کنم.مانند عکس زیر 30-4-1391_IMAGE634784101834379338.jpg