یکی از دوستان من اخیرا فوتوشاپ نصب کرده (روی مک) هم CS6 و هم CC هردو یه مشکل مشترک دارند! ابزار Move (میانبر V) با ماوس یا ترک پد کار نمیکنه!!! به این معنی که اگه در حالت Free Transform باشیم یا با کلید های جهتی در ابزار move لایه رو حرکت بدیم، مشکلی وجود نداره؛ ولی اگه برای حرکت ابزار move رو انتخاب کنید و بخوایم با ماوس درگ کنیم، بعد به محض اینکه ماوس رو حرکت میدیم، خود به خود و بدون اینکه حتی کلید ماوس رو رها کرده باشیم، لایه سرجای اول برمیگرده!
کسی مشکل مشابهی داشته و یا نظری در این مورد داره!؟
....
سلام
لینک دانلود نرم افزار Adobe Extebtion Manedger رو اگه بزارید بسیار ممنون میشم
دوست عزيز خودتون ميتونيد به راحتي با يك جستجوي ساده به نتيجه برسيد.یعنی کسی این سوال رو ندید؟!!!
به جاي اينكه اين همه منتظر جواب ديگران باشيد خودتون سعي كنيد واگه نتيجه اي نداشت سوال كنيد .
اين همه سايت وجود داره ميتونيد از يكي از اونها دانلود كنيد .
Adobe Extension Manager
Nikon D600
سلام
ممنون از پاسختون
سرچ کردم متاسفانه چیزی دستگیرم نشد
سلام دوستان
پیشاپیش سال نو رو شادباش میگم
کرک یا سریال نامبر ممجموعه پلاگین های فتوشاپ GOOGLE NIK COLLECTION شامل (Color efex Pro .... ) ورژن 1.2.7 برای سیستم عامل MAC رو میخواستم
ممنون.
با سلام و سپاس
آموزش استفاده از این پلاگین Nik Software Sharpener Pro v3.010 رو میخوام راهنمایی بفرمایید
ممنون
سلام
من به تازگی فتوشاپ CC را نصب کردم. اما مشکلی که دارم این است که هر فایلی را که باز می کنم خود فایل نمایش داده نمیشود. همه چیز کار می کند و لایه ها هم هستند اما فایلی دیده نمی شود! ویندوز ۸ دارم. دوبار هم نصب کردم همین مشکل بود. قبلا با cs6 هم چنین مشکلی داشتم. باید ابتدا فتوشاپ را باز می کردم و بعد فایل را باز میکردم در غیر این صورت همین مشکل بود. اما الان با CC به هیچ وجه فایل نمایش داده نمیشود.
Untitled-1.jpg