ویدئو هاش رو از لینک زیر دانلود کنید.انصافا فیلمبرداریش خوبه
Canon 70D vs 7D vs 60D vs 6D vs Nikon D7100 | Cameralabs
ویدئو هاش رو از لینک زیر دانلود کنید.انصافا فیلمبرداریش خوبه
Canon 70D vs 7D vs 60D vs 6D vs Nikon D7100 | Cameralabs
البته 70دی خیلی از 600دی بهتر هست...
این ویدئو هم عالیه
http://216.18.212.226/PRODS/canon-70...L_MVI_0017.MOV
کسی 70d تست کرده برای فیلمبرداری؟ می خوام بخرم به زودی. ممنون می شم کسی تست کرد نتیجه رو هم بگه
سلام
از دوستان کسی بادوربین gh2 با gh1هک شده کارکرده؟؟
کیفیت gh2 iهک شده فوق العادس میخوام بدونم کیفیت 6دی کنن هم درین سطحه؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام دوستان
آیا میشه روی دوربین هایی مثل 5D برای ساخت کارهای سینمایی حرفه ای حساب باز کرد ؟ من شنیدم جدیدا دارند کارهای سینمایی رو با 5D میسازند ، و فیلمهایی مثل اخراجی ها و رسوایی و چنتا دیگه از این قسم هستن . آیا واقعا میشه همه ی صحنه های یک فیلم سینمایی رو با یک دوربین دیجیتال ضبط کرد و توی سالن سینما با کیفیت بالا نمایش داد ؟
من دنبال دوربین دیجیتالی هستم که بتونم باهاش فیلم سینمایی حرفه ای بسازم
بله عزیزم می شه. البته من 5دی مارک 3 رو پیشنهاد می کنم. و صد البته لنز های زیادی لازمت می شه.
ممنون دوست عزیز . آیا میتونی چنتا فیلم رو مثال بزنی که با 5d ساخته شده باشه به طور کامل ؟
بعدش اینکه چه محدودیت هایی داره ساختن فیلم های حرفه ای با 5d نسبت به یک دوربین فیلمبرداری ؟ مثلا یکیش فکر کنم این باشه که خیلی زود داغ میکنه و 5 دقیقه بیشتر نمیشه باهاش فیلم گرفت ، درحالی که ممکنه آدم یک صحنه رو یک ساعت مدام تکرار بگیره؟!! اگر اینطوری باشه که خیلی بد میشه!
همچنین من در سایت دیگه خوندم اگر فقط 3 تا لنز برای 3 محدوده نرمال - تله و واید بخوایم بگیریم براش هرکدوم حداقل 6-7 میلیون پولش هست . یعنی دو برابر پول بدنه ، پول لنز هاش میشه که ؟؟؟
پس این کیت 18-135 (اگر درست گفته باشم) که روی دوربین هست و حدود 1.5 میلیون قیمتشه چی هست؟ اسباب بازی حساب میشه؟ (یعنی به درد کار حرفه ای نمیخوره؟ )
***البته منظور من از حرفه ای ، یه فیلم سینمایی در حد سینمای خودمون هست نه فیلمهای 3d و فول HD هالیوودی .
راستی 5d مارک 3 قابلیت 3D نداره ؟ دوربین های 3D دوتا لنز دارند ؟ یا میشه 2 لنزه کردتشون (یعنی حتما نباید 2 لنز رو دوربین اصلی باشه؟ )
سوال آخر اینکه گزینه ی بهتری از 5d با همین رنج قیمت وجود داره که برای کار سینما بهتر باشه؟
یه سوال دیگه هم دارم . چرا در کنار لنز های جدا که واسه دوربین فروخته میشه ، عدد دیافراگم هم نوشته میشه ؟
مثلا 70-200 / f 4
یا 70-200 /f 2.8
مگه دیافراگم رو به صورت جدا نمیشه روی دوربین تنظیم کرد؟
ویرایش توسط transformer : Monday 21 October 2013 در ساعت 15:09