درود
از نظر سنسور نیکون قوی تره و 24MP هست
نقاط فوکوس نیکون 11 در برابر 9 نقطه فوکوس در کنونها
LCD با کیفیت در کنون نسبت به نیکون
LCD تاچ در 700D نسبت به دو مدل دیگر که فاقد این امکان هستند
قابلیت عکاسی پی در پی در 700D 5fps در مقایسه با دو مدل دیگه
سیستم فوکوس جدید در 700D
کلا تفاوت های این مدل ها آنقدر نیست که بشود گفت کدام از دیگری بهتره!
از نطر قابلیت و امکانات فیلم برداری 700D بهتره و از نظر عکس D3200
اما در خصوص لنز و کیت های موجود، خودتون را محدود به سایتهای عمومی فروش نکنید!
دنبال سایت شرکتهای فروش دوربین در اینترنت باشید کم نیستند، در ضمن تمام این مدل هایی که براتون نوشتم بصورت کیت و بسته بندی با همین لنز هم عرضه می شوند! پس مراقب باشید سرتون کلاه نگذرند.
و در نهایت بعنوان تذکر: حتما دوربین را حضوری و از شرکت های معتبر تهیه بفرمایید! نه از سایت های معلوم الحال و غیر قابل اعتماد.
سلام.خدمت تمام دوستان . در قسمت خرید دوربیت DSLR پرسیدم ولی کسی جواب من نداد.اگر دوستان لطف کنند و کمکم کنند ، ممنون میشم. دوربین DSLR می خوام بخرم جهت عکاسی منظره و پرتره ، دوربینی که مد نظر من هست NIKON D5300 هست .دوستان اگر در رنج قیمتی و کیفیتی دوربین بهتر از این سراغ دارن ،یا هرگونه پیشنهاد دیگه ممنون میشم راهنمایی کنند. پیشاپیش ممنون از کمکتون.
دوستان سلام
اول از همه اینکه من اطلاعات و سطح عکاسیم در حد آماتور هست و شما در نظر بگیرید صفر
بعد از خوندن این تاپیک و یکی دو تاپیک مربوطه، خودم بین 3 انتخاب مونده ام
Nikon D5300 kit 18-55 VR II قیمت حوالی 1.9میلیون
Nikon D5300 kit 18-140 VR قیمت حوالی 2.5 میلیون
Nikon D7000 + 18-105 kit قیمت حوالی 2.6 میلیون
من علاقه ی زیادی به عکاسی دارم و واسم مهمه تا یکی دو سال بعد دوربینی که الان میخرم، هم نیازگوی جوابهام باشه
علاقه ام بیشتر به مناظر بیرون و عکس از محیط اطراف هست، بعدش آدمها (ببخشید اینقدر آماتور گونه صحبت میکنم)، فیلمبرداری اولویت خیلی پایینی واسم داره و عملا میشه گفت خیلی مهم نیست،
بودجه ام رو سقف 2 میلیون در نظر گرفته ام ولی خب نیاز باشه میتونم 600 700 هم بیشتر هزینه کنم
و سوال دیگر اینکه، به لنز دوربین و فاصله کانونی چقدر باید اهمیت بدم؟ موضوعی که تو مدل D5300 باعث اختلاف قیمت 600تومانی شده است
ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی نمایند
با تشکر
سلام
7000 و 5300 تفاوت های زیادی با هم دارند. بهتره با مقایسه دقیق آنها یکی رو متناسب با نیاز و سلیقه خودتون انتخاب کنید.
درباره لنز من به شخصه اول 105-18 و بعد 140-18 رو ترجیح میدم.
لنز 55-18 ورژن 2 به شدت آسیب پذیر احساس میشه و من فقط به عنوان لنز بکاپ توی سفر ها به همراه خودم می برم.