با سلام خدمت همگی دوستان و ممنون از همگی
بالاخره بعد از تحقیقات فراوان میخوام تا آخر همین هفته دوربین کنون 700d روبخرم، البته فعلا بدلیل بودجه با لنز 18-55
خوبیش این بود تو این مدت کوتاه که پیگیر خرید دوربین بودم مثلا همین مدل که انتخاب کردم داره قیمتش کاهش پیدا میکنه و الان رسیده به 2040 در صورتی که حدود 2420 بود همین دو ماه پیش....
دوستان اگر نکته خاصی میدونن لطف کنن راهنمایی کنید؟
1-وسایل جانبی رو از همون فروشگاه بگیرم یا یه فروشگاه دیگه؟
2-میخوام کیف خیلی خیلی جنس مقاومی داشته باشه ولی کوچک و نهایتا جای دو تا لنز، ضمنا بشه روی کمر نصب بشه و مزاحم لپ تابم نشه،پیشنهادی دارین؟
3-کیف لب تاپم قدیمی شده و تو فکرمه عوض کنم ولی ترجیح دادم یه کیف بزرگ که مخصوص لب تاپ و دوربین هم باشه نگیرم چون خیلی جاها فقط دوربین لازمه و هردوش کم پیش میاد همرام باشه، نظر شما چیه؟
4- در مورد فیلتر uv،دستمال نانو، رم دوربین و دمنده و... چه پیشنهاداتی دارین؟ (راستش هنوز نمیدونم دقیقا اون فیلتر uv چه کاری میکنه؟ یا برای تمیز نگه داشتن دوربین و لنز باید چه کنم؟)
5-ضمنا همین ابتدا 3پایه بخرم(توجه داشته باشین که هنوز اولین باره دوربین dslr میخوام کار کنم)؟
1- ترجیحا وسایل جانبی را از یک فروشگاه نگیرید ولی تا آخرین لحظه خرید چیزی به فروشنده نگید که بخواد قیمتتون را افزایش بده!
در ضمن اگر گفت رم نگید نمی خوام! بگید دارم!!! (بگید نمی خوام مثل این هست که کارد بزنید تو قلب نفر)
2- کیف را در بخش مربوطه خدمتتون توضیح خواهم داد
3- مطمئنا اگر همیشه نمی خواهید دوربین را حمل کنید (کارتون عکاسی نیست) بهتره مجزا خرید کنید! چون هم از نظر وزن و هم قیمت دستتون بازتر خواهد بود!
4- من پیشنهاد می کنم فعلا فیلتر نخرید! (لنز شما خیلی لنز با ارزشی نیست و فیلتر بی کیفیت هم در خروجی تصویر اثر می گذاره!)
دستمال هم ماکرو فایبر برای تمیز کرد لنز خوبه! بخصوص اگر بزرگتر هم باشه که بهتره ولی بیشتر 15000 تومان ازتون نگیرند!
رم دوربین هم پیشنهاد می کنم SanDiskتهیه بفرمایید! ترجیحا کلاس Ultra به بالا و حتما کلاس 10 یا بالاتر و اگر فیلم برداری هم می خواهید بکنید، حتما در هنگام با فروشنده صحبت کنید و بعد هم روی دوربین تست کنید تا مشکلی در فیلم برداری نداشته باشه! (برخی رم ها روی دوربین ها مثلا 60D بیشتر از 1 دقیقه و یا نهایتا 5 دقیقه فیلم نمی گیرند که بخاطر سرعت پایین رم هست! در ضمن به گارانتی دار بودن رم دقت کنید!
دمنده هم تهیه کنید بد نیست ولی بنظرم یک pen lens برای تمیز کردن لک چربی روی اپتیک براتون کاربردی تره!
5- من جای شما باشم حتما سه پایه می خرم! (حالا اگر دنبال خرید مارک هستید که حتما به تاپیک مربوطه مراجعه بفرمایید تا ضرر نکنید! چون این بخش هم یکی از محل های کور برای سود جویان هست!
ممنون از پاسخ کامل و جامعی که دادین
فقط سه سوال دیگه پیش اومد:
1-بالاخره برای همون ابتدا چه چیزایی کنارش بخرم؟ هرکسی نظری متفاوت داره!!! (کیف، رم دوربین، دستمال و دمنده) همین دیگه؟
2-اون pen lenss که فرمودین چی هستش؟ تفاوتش با بقیه چیه؟
3-چرا پیشنهاد میکنید سه پاییه رو همون ابتدا بخرم؟
1- از مواردی که نوشتید کیف و رم جزو ملزومات هستند!
دستمال و دمنده و همین Lens Pen (البته بنده اشتباهی تایپ کرده بوده که اصلاح کردم) جزو ابزار تنظیف هستند
پیشنهاد می کنم یک کاور برای LCD هم بخرید تا از خط افتادن روی LCD جلوگیری کنه!
همچنین حتما یک ram Reader ترجیحا با مارک های شرکت های سازنده کارت حافظه معروف مثل (Sandisk, Lexar و اگر توان هزینه بالا ندارید مارک هایی مثل Hama و یا Transcend تهیه بفرمایید که بیشتر رم ها را پشتیبانی کند. چون در صورت نبود این وسیله برای انتقال اطلاعات از از دوربین به PC با مشکل روبرو خواهید شد.
وسایل تنظیف را شاید بتوانید دی یک کیت کامل با هم تهیه کنید (یک زمانی Hoya و Vanguard ست هایی داشتند)
2- Lens Pen وسیله ای برای تمیز کردن لک های چربی روی سطح لنز و عدسی هاست که یک سر آن از گرافیت ساخته شده و با کشیدن روی سطوح چربی را جذب می کنه بدون اینکه احتمال خط افتادن روی لنز وجود داشته باشی
این هم عکسش
lens-pen-1.jpg
در مورد نحوه کارش هم این لینک را مشاهده برفرمایید.
3- یه پایه جزو لوازم بسیار مهم در عکاسی هست که متاسفانه معمولا نادیده گرفته می شود تا زمانی که در شرایط بهش نیاز پیدا کنید!
تقریبا تمام عکاسان حرفه ای عکس های خود را با استفاده از سه پایه ثبت می کنند و به این ترتیب حداقل احتمال لرزش دوربین را که منجر به افت کیفیت تصویر می شود از بین می برند!
شاد باشید
با سلام بنده تازه دارم مقالات عکاسی رو برای فراگیری مطالعه میکنم اگه میشه من رو هم در مورد خرید یه دوربین حرفه ای با لنز تا حدود 2 میلیون راهنمایی بفرمایید.ممنون