سلام
پس از مدتی کار با دوربین 40D و در کنار آن 60D کنون و تهیه مجموعه ای از لنز ها که از 10mm تا 250 را پوشش میدهد شامل (24-10 و 90 ماکرو تامرون و 135-18 STM و 250-55 کنون ) موقعیتی پیش آمد تا فول فریم تهیه کنم .
اگر فرض کنیم کل تجهیزات فعلی 7 تومان بفروش برسد بنده حداکثر 4 تا 4.5 تومان دیگر میتوانم هزینه کنم در مورد دوربین کیت 6D کنون و 105-24 را سفارش داده ام که به این ترتیب 3.3 میلیون برایم باقی میماند , با توجه به اینکه علاقه اصلی من عکاسی منظره است و بیشتر از 90 درصد عکسهایم را با 24-10 تامرون گرفته ام به تهیه یک لنز واید مثلا 40-17 کنون فکر میکنم (حدود سه تومان ) اما متاسفانه با اینکار لنز ماکرو و تله بلند را که قبلا روی کراپدار داشتم از دست میدهم .
دوستان به حالتهای مختلفی فکر کرده ام از فروش 105-24 و خرید یک 28-135 دست دوم در کنار خرید 17-40 و حفظ لنز ماکرو 90 تامرون (هرچند اهل عکاسی ماکرو نیستم اما شاید برای پرتره روی فول فریم کاربرد داشته باشد و داشتن آن دریچه عکاسی ماکرو را برایم باز نگه میدارد ) و یا حفظ بدنه 40D و 250-55 که باعث میشود تله را هر چند با کیفیت در سطح کراپدار حفظ کنم (با اینکار مجبور به حمل دو بدنه دو شارژر و ... خواهم بود و هرچند داشتن دو بدنه هم مزایای خود را دارد) و یا خرید 14 سامیانگ دست دوم بجای 17-40 و .... بالاخره اینکه حسابی گیج شده ام .
خلاصه اینکه چه کار کنم تا با توجه به محدودیت بودجه بهترین ترکیب لنزها را روی بدنه 6D داشته باشم بگونه ای که رنج فاصله کانونی مناسب قبلی را هم از تا جای ممکن حفظ کنم , مطمئنم تجربه دوستانی که مدتهاست با سیستم های مختلف کار کرده اند و یا از فول فریم استفاده میکنند میتواند کمک خوبی برای من باشد , امیدوارم نظرات و پیشنهادات خود را از بنده دریغ نفرمایید .
با تشکر