سلام
تا اینجا پیشنهاد بیشتر دوستان برای لنز , فروش 105-24 و خرید 40-17 در کنار تله ای نظیر 200-70 بود همچنین با یکی از دوستان مشورت میکردم که نظرشان جالب بود و اینکه یکی از بدنه ها کراپدار را نگه دارم که به نوعی به عنوان کانورتور 1.6 عمل میکند که به این ترتیب 40-17 معادل 27 تا 64 را پوشش میدهد که تا زمان تهیه یک لنز مناسب در این بازه تا اندازه زیادی مشکل گپ 40 تا 70 را حل میکند و همچنین برد تله را هم تا 320 افزایش میدهد , تا نظر دوستان چه باشد.
------------------------------------------------------------------
ممنونم جناب میری من تجربه کار با فول فریم را ندارم و خوشحالم که شما تجربه عملی خود را می گویید حرف بنده به استناد تستها و بررسی هایی است که دیده ام ولی جملاتی شبیه مواردی که بیان کردید را از دوستانی که فول فریم دارند زیاد شنیده ام نظیر اینکه کیفیت تصویر چیز دیگری است داینامیک رنج بسیار بهتر یا کیفیت رنگ خیلی بهتر است و ... و از این قبیل که بنده چون عملا تجربه نکرده ام ترجیح میدهم زیاد سطح انتظارات خودم و دوستانی که مطالب را میخوانند را بالا نبرم که این مسئله شاید موجب کوچکنمایی برتریهای کیفیت ثبت فول فریم در حرفهای من شده باشد.
همان طور که دیده اید برای اکثر دوستان هم این سئوال پیش آمده که چرا فول فریم و چه چیزی در کراپدار وجود ندارد که سراغ فول فریم می روید که من صرفا بیان دوباره شنیده ها و خوانده ها و تصوراتم رابرای دوستان خیلی مناسب نمیدانم امیدوارم شما و دوستان دیگری که با هر دو نوع سنسور در عمل کار کرده اید مواردی را که تجربه کرده اید را بیشتر و مفصل تر بیان بفرمایید .
با تشکر