رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با سلام وتشکر از راهنمایی ومشاوره اساتید قبلا" پرسیده بودم در مورد دوربین nex 5 sony alpha .تایید کردین.
680 برام خریدن از کانادا هنوز اونجاست
....... حالا چند سوال
1. مبلغ 80 تومنش بابت گارانتیه .پرسیدن گفتن همه جای دنیا معتبره. اینجوره ؟ یا ایران وضعش فرق میکنه
2. اصلا" بابت گارانتی ارزش داره اون 80 یا پس بگیره گارانتی رو (البته اماکاناتشو دارم اگه مشکل برخورد ببرمش اونجا برا گارانتی چون خودمم شاید برم)
3.تو کارتونش لنزی نبوده .فقط گفت 3 تا لنز رو هم بسته شده رو دوربین( فک کنم اشتباه میکنه یه لنزه) . درسته یا لنزاشو کم گذاشتن وباید لنزاشو جدا گرفت
3. آیا دوربین بهتری ÷یشنهاد میکنید تا عوضش کنند (slr lik هم باشه ایراد نداره) تا همین رنج 700_800 (slr نمیخام)
راستی گارانتیش 4 سالس .همون با گارانتی میگیرم خوبه؟
nex 5 k هست الان بم گفت یه لنز داره .nex 5 d سه تا لنز داره درسته؟
اصلا تو خریدش شک نکن . راجع اون گارانتی هم بهتره به نمایندگی سونی زنگ بزنی که بعید میدونم معتبر باشه و احتمالا یه جایی مثل دبی قابل استفاده هست .
در مورد لنزاشم اینا پک های مختلف داره که یکیش با لنز 16میلیمتر هست . یکی لنز 18-55 و یکی هم با دوتا لنز 18-55 و 55-؟؟؟ . یه سری از فروشگاههای اونور آب هم خودشون یه پکهایی به سلیقه خودشون میفروشن که لنزها تو کاتونهای جداگونه عرضه میشه که ممکنه تو پکشون حافظه و کیف و سه پایه و ... هم باشه .
ببخشین دوباره مزاحم شدم(وسواس رو خدا از همه دورکنه) گفتم که nex 5 sony alpha رو خریدن برام (کانادا) 680 تومن..........دوهفته ای وقت دارن عوضش کنن .تو این رنج دوربین دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟ ( slr lik یا کمپکت)اگه تا 800 مورد خوب دیگه ای هست ممنون میشم معرفی کنین.
2. بهتر نیست با این 800 یه دوربین slr like و یه دوربین فیلم برداری بگیرم( با توجه به اینکه اونجا کمی ارزون تره یعنی شما یه تومن در نظر بگیرین).نمیخوام بیشتر هزینه کنم
3.از نظر تعادل قیمت به کیفیت کدوم دوربینا خوبن ( قیمت مناسبی دارند ولی امکانات خوبی دارند
سلام.
برای یکی از اشناها می خوام یک دوربین کامپکت یا SLR like بخرم و از دوستانی که با این سری دوربین ها کار کردن و اطلاعات اپدیت دارن کمک می خوام.
دوربینی می خوام حداکثر تا سقف 400،000 تومن (البته با کیف و مموری).
طرفی که دوربین رو براش می خوام بخرم یکمی سنش زیاده برای همین داشتن منوی فارسی براش مهمه و اینکه خروجی Jpeg خوبی داشته باشه (چون اهل کار با فتوشاپ و فایل خام و این حرفها نیست)
بهترین گزینه (ترجیحا کانن) با این سقف قیمت رو اگه معرفی کنین ممنون می شم.در ضمن گزینه ای باشه که کمیاب نباشه و بشه تو تبریز پیدا کرد.
من خودم نظرم رو SX20 بود ولی مثل اینکه کمی تو بازار کم شده و نمی دونم ایا زبان فارسی داره یا نه.
ممنون.
اقای مهران عزیز این مدل رو بررسی کنید :
Canon Powershot SX210 IS
یکی از دوستانم داره و چند تا عکس باهاش گرفتم.
فکر کنم با لوازمی که مد نظر دارید به بودجه شون بخوره.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
تو این رنج قیمت اگه مد نظرتون کیفیته فقط canon S90 or S95
خودم چند روز پیش s95 رو از پاساژ پایتخت که قیمتهاشم نسبتا بالاس پرسیدم گفت 400 تومن .