با سلام به دوستان و اساتید
لطفا" یه دوربین کامپکت تا قیمت 600 معرفی کنید ممنون میشم.کوچیک باشه فیلم برداریش فول اچ دی باشه (در صورت امکان).بیشتر برای عکاسی خانوادگی وعکاسی در مسافرت و عکاسی طبیعت . G12 ,lx5 خصوصا" lx5 رو ظاهرا" خیلی پیشنهاد دادین .از کانا دا کسی هست بگیره برام تفاوت قیمت زیاده با اونجا ؟ بگیرم از اونجا؟ برا گارانتیش مشکل نیست امکان بردنش به اونجا هست
.اصلا" تا این قیمت ارزش داره خرج کنم براش .(ضمنا"شاید ندرتا" عکس چاپ کنم)
اقتصدی ترین دوربینا زیر 600 چیه؟ یه نسبت کامفیکت به قیمت تو فطعات کامپیوتر بود ایا اون نسبت در مورد دوریبن کاسی هم صادقه؟(اصطلاش یادم نیست دقیفا")که میگفتن مثلا کارت گرافیک تا 200 کامفیکت خوب وقیمت مناسبی داشت ولی از اون بالاتر یه دفعه 200 تومن گرون تر میشداصطلاحش چی بود؟
راستی سری آلفا سونیnex 3 ,5 چی؟ اینجا میخوندم ظاهرا" به سخره گرفته بودن nex 3 رو فک کنم 500 بتونم از اون طر ف بگیرم صلاح نیست؟
2. برا عکس برداری از یکسری مدارک ومجلات و آرشیو کردن اونها صلاح هست از این دوربین استفاده کرد یا یه دوربین سی چهل تومنی براش بگیرم(نمیخوام اسکن کنم)خوندم اینجا که سنسور خراب میشه زیاد عکس بگیریم
3.اساتید در مورد ددوربین dino litث اطلاع دارند کار کردند؟ یه نوعش که اتوسکوپ ایروسکوپه میخام بگیرم (برادیدن پرده وکانال گوش تو مانیتور کامپیوتر.
ببخشین طولانی شد خواهشا" راهنمایی کنین فردا میخواد بگیره برام مرسی