صفحه 215 از 284 نخستنخست ... 115 165 205 211 212 213 214 215 216 217 218 219 225 265 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 2,141 تا 2,150 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر همراه Silence آواتار ها
    تشکر کرده
    1196

یکی از دوستان می خواد یه دوربین بگیره تا 1300-1400...و البته قراره از امارات دوربین رو تهیه کنه...
    جدای از عکاسی، کیفیت فیلم برداری دوربین هم براش مهمه...
    من G1X - G16 و Coolpix P7700 رو بهش پیشنهاد دادم...(البته EOS M و NEX-3N رو هم گفتم که گفتند دنبال دوربین با لنز ثابت هستند...)...
    تو این رده قیمت بهترین گزینه چی هست؟...از بین این سه تا یا حتی غیر از اینها...

پ.ن: می دونم ممکنه قبلاً بارها و بارها در موردش صحبت شده باشه و مدل های مختلفی هم پیشنهاد شده باشه...اما متاسفانه باید تا یمی دو ساعت دیگه مدل رو معرفی کنم...به همین دلیل به جای مطالعه صفحات تاپیک سوال مطرح کردم...)...
    نيست نقطه اي براي آغاز...
    ...

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط Silence نمایش پست ها
    یکی از دوستان می خواد یه دوربین بگیره تا 1300-1400...و البته قراره از امارات دوربین رو تهیه کنه...
    جدای از عکاسی، کیفیت فیلم برداری دوربین هم براش مهمه...
    من G1X - G16 و Coolpix P7700 رو بهش پیشنهاد دادم...(البته EOS M و NEX-3N رو هم گفتم که گفتند دنبال دوربین با لنز ثابت هستند...)...
    تو این رده قیمت بهترین گزینه چی هست؟...از بین این سه تا یا حتی غیر از اینها...

پ.ن: می دونم ممکنه قبلاً بارها و بارها در موردش صحبت شده باشه و مدل های مختلفی هم پیشنهاد شده باشه...اما متاسفانه باید تا یمی دو ساعت دیگه مدل رو معرفی کنم...به همین دلیل به جای مطالعه صفحات تاپیک سوال مطرح کردم...)...
    در پست های گذشته گفته شده که این دوربین های تنظیمات زیادی رو برای فیلمبرداری در اختیار نمی ذارن. ولی برای عکاسی g1x دوربین فوق العاده ایه.
    bahri-d تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

نقل قول نوشته اصلی توسط datson_2009 نمایش پست ها
    دوستان این دوربین چطوره ؟ Canon Powershot S110
    با توجه به نقطه ضعف هایی که در sx280 دیدم اس 110 نظرمو جلب کرد.
    دوستان چون این دوربین برای یوزر داره خرید میشه پس باید خیلی کار آمد و در عین حال با دوام باشه که خدای نکرده مشتری ناراضی نباشه.
    با توجه به قیمتش حدود 800 تومن بهترین گزینه برای خریده و اصلا هم شک نکنید . ضمنا راجع به فیلمبرداری بالا بودن فریم بر ثانیه مثل بالا بودن رزولیشنه و مهمتر از اون کیفیت هر فریمه که در نهایت فیلم ازش تهیه میشه . وقتی دوربین شما نتونه خوب فریم ها رو پروسس کنه و تک تک اونا بی کیفیت و سایه دار باشن هر چقدر هم فریم رو بالا ببری تو کیفیت فیلمش تاثیر نداره .

كاربر همراه BRAD آواتار ها
    تشکر کرده
    645

نقل قول نوشته اصلی توسط datson_2009 نمایش پست ها
    دوستان این دوربین چطوره ؟ Canon Powershot S110
    با توجه به نقطه ضعف هایی که در sx280 دیدم اس 110 نظرمو جلب کرد.
    دوستان چون این دوربین برای یوزر داره خرید میشه پس باید خیلی کار آمد و در عین حال با دوام باشه که خدای نکرده مشتری ناراضی نباشه.
    من بین S110 و G15 شک داشتم. اما G15 رو خیلی مقایسه کردم و دیدم واقعا خوبه.
    اگه میتونی 200 هزار تومن روی پولت بذاری و G15 رو بخری حتما این کارو بکن. البته G15 سنگین تر و حجیمتره

كاربر همراه
    تشکر کرده
    108

نقل قول نوشته اصلی توسط BRAD نمایش پست ها
    من بین S110 و G15 شک داشتم. اما G15 رو خیلی مقایسه کردم و دیدم واقعا خوبه.
    اگه میتونی 200 هزار تومن روی پولت بذاری و G15 رو بخری حتما این کارو بکن. البته G15 سنگین تر و حجیمتره
    البته تفاوتشون بیشتر از 300 تومنه امروز یه دون s110 خریدم با دوسال گارانتی ایده آل700تومن البته هنوز دستم نرسیده دستم برسه حتما در موردش چند خط مینویسم
    BRAD تشکر می‌کند.

كاربر همراه darkness_land آواتار ها
    تشکر کرده
    4944

نقل قول نوشته اصلی توسط ali k نمایش پست ها
    در پست های گذشته گفته شده که این دوربین های تنظیمات زیادی رو برای فیلمبرداری در اختیار نمی ذارن. ولی برای عکاسی g1x دوربین فوق العاده ایه.
    دوستان بین دوربین ها ذکر شده بنده نیز در شک هستم و دلیل دوباره پرسی اینه که گفتم شاید دوستانی که G16 رو دارن نظری داشته باشن
    لطفاً پس از دیدن لینک نظر بدید !

G1X-G16-P7700

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط darkness_land نمایش پست ها
    دوستان بین دوربین ها ذکر شده بنده نیز در شک هستم و دلیل دوباره پرسی اینه که گفتم شاید دوستانی که G16 رو دارن نظری داشته باشن
    لطفاً پس از دیدن لینک نظر بدید !

G1X-G16-P7700

دوست عزیز من جای شما باشم G1X رو به دلیل سنسور بزرگتر و کیفیت عکسهای خیلی خوب و عملکرد قابل قبول در نور کم و همچنین تنظیمات پیشرفته که دریچه ای هر چند کوچک از دنیای dslr به روی شما خواهد گشود رو انتخاب می کردم.

موفق باشید.

كاربر همراه darkness_land آواتار ها
    تشکر کرده
    4944

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    دوست عزیز من جای شما باشم G1X رو به دلیل سنسور بزرگتر و کیفیت عکسهای خیلی خوب و عملکرد قابل قبول در نور کم و همچنین تنظیمات پیشرفته که دریچه ای هر چند کوچک از دنیای dslr به روی شما خواهد گشود رو انتخاب می کردم.

موفق باشید.
    دوست عزیز من ، موضوع برسر دریچه ای که میخواد نشونم بده نیست ، اما مقایسه ای که لینکش رو دادم چیز دیگری میگه !

كاربر بسیار فعال Madjidm آواتار ها
    تشکر کرده
    7162

دوست عزیز من ، موضوع برسر دریچه ای که میخواد نشونم بده نیست ، اما مقایسه ای که لینکش رو دادم چیز دیگری میگه !
    در لینک شما هم G1X امتیاز بیشتری دارد
    گرچه این سایت را بسیاری از کاربران به عنوان یک سایت صحیح و صادق قبول ندارند.
    Dariush Chegini و ali k تشکر می‌کنند.
    گزینه تشکر برای عکس خوب است نه عکاس آشنا!
    در باره من،

سلف پرتره ،
    گالری.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

مقایسه ای که مد نظر شما هم هست همینو می گه که g1x برتر از دو دوربین دیگه است!! منظور شما از چیز دیگه ای می گه رو متوجه نمی شم.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار