سلام.
حالا که استادان گرامی پاسخی نداند بنده تا جایی که خبر دارم چند مورد رو اشاره میکنم.
1. بستگی به توقع شما دارد و پیشنهاد بنده حداقل 5fps با بافر مناسب است مثلا 15 عکس.
2. بله لازم نیست slr like باشد ، ممکن است تو الترا کامپکت ها هم موردی پیدا کنید که 10fps هم بگیره ( nikon s8100 رو نگاه کنید )
3. فوجی s10 فیلم با سرعت 1000fps هم میگیره (قیمت 400 تومان) یکی دو مدل کاسیو هم این قابلیت رو دارند که کمیاب تر و احیانا گران ترند.
4. کلمه نیمه حرفه ای صرفا تبلیغاتی اس و مبنایی ندارد. fz100 سوپر زوم و slr like است اساس slr like شدن هم داشتن کنترل دستی هرچه بیشتر روی پارامترهای عکاسیست از قبیل سرعت شاتر، دیافراگم، فوکوس دستی، نورسنجی، تنظیمات فلاش و فلاش اکسترنال، عکاسی پیوسته، وایت بالانس، هیستوگرام، فرمت خام ، دینامیک رنج ، ایزو و براکتینگ.
5. از سمپلهای یکی دوسایت مطمئن برداشت من این بود که fuji finepix f300 کنترل نویز مناسبی نسبت به همرده ها ندارد در مورد دوتای دیگر نظری ندارم.
نکته ای کلی رو خدمت برخی دوستان عرض کنم که درگیر اصطلاحات نادرست تجاری بازار نشوید.
الفاظ حرفه ای، نیمه حرفه ای و ...اگر بی رویه استفاده شوند، بدون اصالت و گمراه کننده اند . این تقسیم بندی جدید سایت DPREVIEW ست شاید بهتر باشد ما هم همین رو بپذیریم.
کد:
http://www.dpreview.com/products/search/cameras
اما لفظ حرفه ای ابعاد مختلفی را دارد که در هر مورد خاص قابل بحث است. اما در حالت رایج و تا حدودی مستدل آن
به نظر من در حال حاضر در فول فریمها برازنده
Canon EOS-1D Mark IVو D3sو D3 نیکون است ( تعداد نقاط فوکوس بیش از 40 و برست مود 10fps ) و در کراپ دارها D300s و 7D البته گاهی اوقات تعبیر حرفه ای بودن به سمت رزولوشن بالا و کنترل نویز سوق پیدا میکند و طبیعتا در آن مورد فول فریمهای +21 مگاپیکسلی برجسته ترند. ممکن است اصلا بحث بر سر هیچ کدام نباشد و امکانات و کنترل تجهیزات نورپردازی اولویت اول باشد یا بدنه مقاوم و ...