بنده قبلا هم خدمت شما عرض کردم که شما بیهوده بحث رو جنجالی میکنید .این طور که شما صحبت میکنید یکی ندونه خیال میکنه که TZ10 بیچاره چه افتضاحیه این دوربین در همون سایت dp که شما مثال هاتون رو از اون ا اوردید تنها 5% امتیاز از SX230 کمتر کسب کرده 77% در مقابل 72% تازه بماند که این دوربین یک سال قدیمی تره در ضمن مثل این که یادتون رفته که بنده خودم SX230 رو به ایشون پیشنهاد دادم بعد که دیدم بودجه ی ایشون اقتضا نمیکنه گفتم که TZ10 هم میتونه گزینه ی خوبی باشه حالا شما با توجه به بودجه ی ایشون بهترشو سراغ دارید بفرمایید؟
اما در مورد فیلمبرداری با اطمینان کامل میگم که پاناسونیک بهتره
در مورد کیفیت فیلم برداری چند عامل موثرند اول تعداد فریم ها در هر ثانیه 2 - کیفیت هر فریم به طور جداگانه 3- فوکوس به موقع در هنگام زوم کردن 4 - تنظیم به موقع نور دهی در زمانی که تغییرات نوری اجام میشود 5- فرمت فایلی که فیلم ها براساس ان ضبط میشوند و...
اما درباره ی تعداد فریم ها باید بگویم که tz10 به اندازه ی 6 فریم در هر ثانیه بیشتر از SX230 صحنه برداری میکنه 30 فریم در مقابله 24 فریم که این 24 فریم نقطه ی ضعف فیلم برداری دوربین های کننه که در اکثر سایت ها به اون اشاره میشه
اما درباره ی فرمت ضبط فیلم هم tz10 بافرمت AVCHD فیلم برداری میکنه که این فرمت ضمن ان که فضای کمتری اشغال میکنه (تقریبا نصف فرمت mov) در عین حال کیفیت بهتری هم داره
اما در مورد نور سنجی نیز اگر شما SX230 رو از یک مکان کم نور ناگهان به سوی یک مکان پر نور نشانه بروید چندین ثانیه طول میکشد تا دوربین خودش را با حالت نوری جدید وفق دهد در حالی که tz10 بدون اتلاف وقت این کار را انجام میدهد
به طور کلی فیلم برداریه دوربین های سونی و پاناسونیک از بقیه ی برند ها قویتره
خیر این طور نیست بنده عاشقه سریه G کنن و NEX های سونی و SLR های نیکونم ومعتقدم هر برندی در یک رده ی خاص برای خودش دوربین های بسیار خوبی دارهشما در تمام توصیه هاتون نسبت به برند پاناسونیک تعصب دارید