دوست گرامی بدون گفتن نیازها و اولویتهای خودتان هیچکس نمیتواند به شما راهنمایی ارایه دهد. اگر هم اینکار را نکرده اید لیستی از اولویتهای و نیازهایتان خودتان تهیه کنید تا ساده تر تصمیم بگیرید.
دوست گرامی بدون گفتن نیازها و اولویتهای خودتان هیچکس نمیتواند به شما راهنمایی ارایه دهد. اگر هم اینکار را نکرده اید لیستی از اولویتهای و نیازهایتان خودتان تهیه کنید تا ساده تر تصمیم بگیرید.
به نظر من 450 بگیری بهتره. 1000 بین 450 و 400 هست.با چیزایی که خوندم بین 450 و 1000 کانن گیر کردم. به صورت تئوریک مطالعه کردم در مورد عکاسی و بعد خرید هم قصد دارم کلاسی برم که زیر نظر استاد تمرینی داشته باشم. دوربین قبلی هم Powershot A95 بوده که تا جایی که می شده کار کردم با مدها و تنظیم های دستی. قیمت برام مسئله ای نیست ولی نمی خوام چیزی که نیازم نیست بخرم.
اگه بتونی بهتره صبر کنی و 500 بگیری که بر همه اون یکی ها ارجحیت داره.
اصلان نورقاسمی
سلام.
یکی از دوستان 5D MarkII خریده است و من میخواهم باهاشون صحبت کنم ببینم میتوانم 20D شان را ازشان بخرم. البته اصلا در این باره با ایشان صحبت نکردم.
مسئله این است که یک بادی 20D با شات بالا ولی تمیز چقدر قیمت بخوره خوب است؟ ( حدودی )
و این که بهتره چنین دوربینی با لنز کیت بگیرم یا یک 1000 دی ( که لنز کیت روی خودش دارد ) ؟
هر سوالی مطرح میشه براتون بفرمائید سریعا توضیح بدهم
من یک دوربین عکاسی برای آتلیه و عکاسی از مجالس میخام و پول که برایش گذاشتم 500000 تومان است خواهش میکنم منو راهنمایی کنیدو همچنان بگویید که دوربین 1000D کانن جوابگوی این کار است یا خییر ممنون:confused:
سلام
اول اینکه ما نمیدانیم شات بالا از نظر شما چقدر بالاست.
دوم اینکه 20 مذکور چه لنزی دارد؟
سوم اینکه 1000 دی اصولا تصویر بهتری نسبت به 20 دی قدیمی تولید می کند.
فکر کنم تا اینجا متوجه شده باشید که نظرم با دوربین جدید هرچند از کلاس پایینتر است.
توضیحات بیشتر بدهید تا بشه دقیقتر صحبت کرد.
سلام
دوست عزیز من فکر میکنم برای ارائه یک کار خوب (نه الزاما حرفه ای) باید بیشتر از اینها هزینه کنید.
البته 1000D دوربین خوبی است و جوابگوی نیازهای شما خواهد بود.اما نکته مهم این است که 1000دی با چه لنزی؟
به هر حال شما اگر میخواهید کار آتلیه را به عنوان شغل و در جهت درامدزایی انجام دهید این مبلغ به هیچ عنوان کافی نیست.
باز هم تاکید میکنم 1000دی دوربین بدی نیست اما مهم تر از آن لنزی که استفاده میکنید هست.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
اینجا خیلی ها هستن که قیمت دوربینشون نصف قیمت یه لنزشون هم نمی شه.
می تونین از بخش خرید و فروش همین سایت برای خرید دست دوم هم اقدام کنین که ارزانتر تمام شود. من شعار نمی دم: خودم هم اینطوری دوربینم رو خریدم.
اصلان نورقاسمی
راستش من هم در تحقیقاتی که کردم به نتیجهای مشابه چیزی که شما گفتید رسیدم.
یعنی 1000D و 450D نو به نظرم خیلی بهتر رسید برای خرید. مخصوصا که برای 20 دی اطلاعاتی نظیر تعداد شات را ندارم.
دوربین مورد نظر هم فقط بادی بود و هیچ لنزی فکر کنم به من نمیفروخت مالکش.
خیلی ممنون از پیگیریتون.