این که چه دوربینی در مد تقدم شاتر، ایزو اتومات داره رو باید خودتون دنبالش باشید مثلا تو تاپیک دوربینهای مد نظر از دارندگانش بپرسید. s100 که نداره ...
من برای اینکار slr like پیشنهاد نمیکنم ( مشکل فوکوس و نویز) .
این که چه دوربینی در مد تقدم شاتر، ایزو اتومات داره رو باید خودتون دنبالش باشید مثلا تو تاپیک دوربینهای مد نظر از دارندگانش بپرسید. s100 که نداره ...
من برای اینکار slr like پیشنهاد نمیکنم ( مشکل فوکوس و نویز) .
ویرایش توسط شاهین اکبری : Friday 22 April 2011 در ساعت 19:04
FD master
تقدم شاتر و تقدم و دیافراگم رو دوربین G12 پشتیبانی می کنه.
با اینکه G12 تو رده کامپکت از نظر نویز و موارد دیگه کیفیت تصویر حرف اول رو میزنه ولی با NEX خیلی فاصله داره . اگر میتونید NEX تهیه کنید مگر اینکه مشکل هزینه و اندازه دوربین رو داشته باشید . شاید عکسی که با ایزو 12800 بگیرید در حد 3200 هست که با G12 بگیرید. اونوقت هست که دیگه تار شدن تصویر بی معناس.
از همه دوستان و اساتید عزیز تشکر می کنم. من G12 رو امروز خریدم.
امیدوارم بتونم عکسای خوبی باهاش بگیرم.
Nex دو تا مشکل بزرگ برای من داره: یکی اندازش و دیگه نداشتن فلاش سرخود. واقعا برام مشکله توی سفرهام لنز و فلاش و تجهیزات زیاد همراه ببرم.
بازم ممنون
درود.
برای یک صفر کیلومتر در زمینه عکاسی میخوام دوربین بگیرم. خودم sx120 کنن دارم. و خودش هم کمی با sx120 کار کرده و خوشش اومده . گفتم براش sx130 بگیرم. منتها برند مهم نیست.حتی سامسونگ و...
اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. حداقل تنظیم سرعت شاتر داشته باشه.
canon sx120+slik+naneu pro military ops delta
به نظر من دوربین Panasonic Lumix DMC-GF2 از همه نظر بهتر است هم همه خواسته های شما و هم سبکی و کوچکی
تا 300 هزار تومان دوربینی که زوم بالا داشته باشه با باطری شارژی چه دوربینی پیشنهاد می کنید
فقط نگید تو سایت بگردی پیدا می کنی ممنون
نظرتون چیه
Fujifilm FinePix S3300
این دوربین با این عظمت فقط 275 هزار تومان
واقعا چرا اینقدر ارزان
میشه بهش اعتماد کرد
زوم 26 برابر اپتیکال داره
ویرایش توسط mohsen1104 : Monday 23 May 2011 در ساعت 20:24