اتفاقا زوم یکی از اولویت هایم هست. خودم کنن را ترجیح می دهم و مدل sx500i نسبتا زوم بالایی دارد؟
قیمتش هم برایم مناسب است. شما بین قیمت 800 تا 900 دوربین بهتری با زوم بالا سرغ دارید؟
اتفاقا زوم یکی از اولویت هایم هست. خودم کنن را ترجیح می دهم و مدل sx500i نسبتا زوم بالایی دارد؟
قیمتش هم برایم مناسب است. شما بین قیمت 800 تا 900 دوربین بهتری با زوم بالا سرغ دارید؟
با سلام
از بین دوربین های compact (از تمام برندها و مدلها) کدام مدل شارپترین خروجی را دارد؟؟
(قیمت و میزان زوم و... مهم نیست.)
با سپاس
علیرضا هاشمی
درود
سوالتون خیلی کلیه ... فکر نکنم کسی باشه که با تمام مدل ها کار کرده باشه ... حتی به دیتابیس سایت های تست هم که سر بزنید ، کامل نیستند (لااقل من چنین سایتی سراغ ندارم) .
اما در حالت کلی اگه بشه میرورلس ها رو هم کامپکت به حساب اورد ، SONY NEX-7 دارای خروجی بسیار شارپیه (البته به لنزی هم که روش می بندید بستگی داره) . FUJI X-E1 هم بسیار شارپ هست . در غیر اینصورت Fuji X100 هم مدل بسیار خوبیه . در بین مدل های ارزون تر هم Canon SX260 واقعا خروجی خوبی داره .
دقیقا اطلاعی ندارم که تاکنون با چه ترکیب هایی کار کردید و در خرید جدید به دنبال چه چیزی هستید ... ولی حتما توجه داشته باشید که اصطلاح "قیمت مهم نیست" زیاد نسخه ی جالبی برای رفع نیاز شما نیست . میرورلس برای کسی که DSLR داره و یه دوربین جمع و جور تر می خواد بسیار وسوسه بر انگیزه ... ولی باید توجه داشته باشید که اینگونه مدل ها صرفا مخاطب خاص داره و نمیشه اونو به هر کسی پیشنهاد کرد .
توصیه می کنم چشم بسته به سراغ چنین ترکیب های نرید . در مورد مدل هایی با لنز ثابت هم فقط ملاک شارپنس اهمیت نداره ... در تعیین کیفیت خروجی ، فاکتور های متعددی وجود داره که شارپنس فقط یکی ازون هاست .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
با در نظر نگرفتن مدل های عجیب و غریب و کم فروش و همچنین دوربینهای میررلس، olympus xz-1 از نظر شارپنس حرفهای زیادی برای گفتن دارد. البته xz-2 به عنوان جایگزین آن معرفی شده است. باید دید xz-2 چطور از آب در آمده است.
فکر میکنم xz-1 در ایران موجود است.
Untitled-1cc.jpg
ویرایش توسط Nima Sadigh : Saturday 15 December 2012 در ساعت 00:49
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
نخست اینکه مقایسه بهتره در حالت Raw انجام بشه . به این مقایسه در حالت Raw و ایزو 200 توجه بفرمایید :
شارپنس متن نوشته شده روی باتری در مدل x100 و xz-1 تفاوت چندانی نداره . اما این تصویر شاید دیدگاه دوستان رو عوض کنه :
جدای از این موارد ، همونطور که گفتم فقط شارپنس موثر نیست ... برای یک انتخاب خوب باید همه ی موارد در نظر گرفته بشه . به عنوان مثال به رفتار نویزی مدل های مذکور در ایزو 200 در حالت raw توجه بفرمایید :
پیشنهاد آخر بنده به دوستمون فوجی نیست ولی خب برای روشن شدن برخی تفاوت ها باید چنین مقایسه ای صورت می گرفت . یک بار دیگه تاکید می کنم که برای یک خرید خوب ، نباید فقط شارپنس رو مد نظر داشته باشید . اولیمپس xz-1 نسبت به قیمتش شارپنس خوبی داره ولی رفتار نویزیش اصلا برای فردی که با dslr کار کرده یا قراره این مدل رو به عنوان جایگزین dslr انتخاب کنه قابل قبول نیست ... صرفنظر از داشتن یا نداشتن dslr ، با درخواستی که من از دوستمون دیدم و با توجه به اشاره ای که به "عدم اهمیت قیمت" داشتن ، به نظرم توقعشون از یک دوربین باید خیلی بیشتر از xz-1 باشه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : در عکس 2 به دلیل تفاوت تنظیمات ممکنه چنین اختلافی پدیدار شده باشه ولی چیزی که مسلمه اینه که تفاوت شارپنس این دو مدل به گونه ای نیست که کفه ی ترازو به سمت اولیمپس سنگینی کنه .
سلام
به يكي از دوستان كه الان ايران نيست هزينه خريد دوربين از خارج كشور رو واريز كردم
و تا ٥ روز ديگه دوربين رو مياورند
فقط بين دو دوربين canon g15 و sony rx100 نميتوانم انتخاب كنم
تا حالا dslr canon داشتم و لي به خاطر اندازه اش ميخوام دوربين جمع و جوري داشته باشم كه
بتونه با كيفيت كمي نزديك به دوربينهاي حرفه اي عكس بگيره
از دوستان خواهش ميكنم با توجه به اينكه وقت زيادي ندارم نظرشون رو بگن
ممنون
سونی واقعا وسوسه برانگیزه خریدش ولی خوب باید بیشتر تحقیق کنی . تو شرایط یکسان واقعا کنون بهتر از سونی عمل میکنه مخصوصا تو رده حرفه ای و نیمه حرفه ای .
DPreview بررسی مفیدی دارد در خصوص 5 دوربین برتر کامپکت که هر دو انتخاب شما در آن وجود دارد. به نظرم خواندن آن می تواند راهگشا باشد.
http://www.dpreview.com/articles/669...ompact-cameras
واقعاً انتخاب بین این دو دوربین دشوار است. من اگر می خواستم به عنوان دوربین دوم (در کنار DSLR) یکی از این دو را انتخاب کنم ، انتخابم G15 بود: به خاطر لنز بسیار سریعی که دارد، دامنه فاصله کانونی بیشتر، خوشدستی، داشتن دکمه ها و گردونه های مناسب برای اعمال تنظیمات دستی و همچنین داشتن منظره یاب ولی اگر به عنوان تنها دوربین می خواستم یکی را انتخاب کنم به احتمال زیاد سونی را می گرفتم به خاطر کیفیت تصویر بهتر (سنسور بزرگتر).
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 15 December 2012 در ساعت 14:24