نمیدونم اما میتونی SX280 رو هم ببینی اگه وارد ایران شده دربارش یه تحقیقی بکنی پردازنده جدیدی داره
در هر صورت یه وسیله بدون نقص نمیتونی هیچ وقت پیدا کنی حالا باید ببینی این اشکالی که میگی گفتن، چیه و تا چه حدیه؟؟؟ یا اصلا شاید اصلا چیزی نباشه و اون فقط نظر شخصی یه کاربر باشه
یا شاید اشکالی که گفته شده توی SX260 یا SX280 هم باشه نباید خیلی سخت گرفت اگه بیشتر برای عکسبرداری میخوای بخری پس به قابلیت های عکس بیشتر از فیلم بها بده
سلام دوستان...
من الان حدود 2ماهیه میخوام یه دوربین دیجیتال در حد 500 تا 600 تومان بخرم...
بین دوتا دوربین موندم که چی کار کنم
Sony Cyber-Shot DSC-WX150
Sony Cyber-Shot DSC-WX50
تو سایت دیجی کالا کاربرای سایت نظرات زیادی دادن..الان تا یه حدودی دستم اومده چجوریه...
از دوستان و اساتید خواهش میکنم اگه اطلاعات تجربی در مورد این دو دوربین دارن(مخصوصا معایبش)اینجا قرار بدن
البته خودم wx50 رو ترجیح میدم یه جورایی...و فکر میکنم تنها مزیت wx150 نسبت به wx50زوم اپتیکالش باشه که دوبرابره(10x)...اگه کسی هم از دوستان در همین رنج قیمت دوربینی(کنون یا سونی--ترجیحأ سونی)سراغ داره معرفی کنه...ممنونم
با سلام خدمت شما اكر شما براتون عكسبرداري مهمتر باشه بنده تو اين رنج قيمت كانن sx150 يا sx160 رو معرفي ميكنم در غير اينصورت و در صورت تمايل به فيلمبرداري تو اين سطح دوربين هاي سوني كيفيت بسيار بهتري رو در اختيارتون قرار خواهد داد البته بايد نظرات اساتيد محترم اين انجمن هم شنيد
سلام اقا سجاد..مرسی از اینکه جواب دادی..
دوربیهایی که شما گفتینو تو دیجی کالا دیدم...ولی یه مشکل بزرگی که هست اینه که این دوربین هایی که گفتید باتری قلمی میخوره و من دوس دارم باتریش لیتیومی باشه...بعدشم من یه دوربین میخوام فیلمبرداریشم خوب باشه واسه همین هم هست تو مدل های سونی بیشتر گشتم دنبالش..بازم ممنون از اینکه جواب دادی اقا سجاد
دوستانه دیگه هم اگه آشناییت دارن از این دو نوع دوربین(مخصوصا wx50)لطفا راهنمایی کنن بنده رو...مرسی
این 2 دوربین از نظر کیفیت عکس خیلی فکر نمی کنم تفاوت داشته باشن
تمام مشخصاتشون مثل همدیگست این 2 دوربین فقط توی چند مورد باهم تفاوت دارن مثل زوم و اندازه دیافراگم و حداقل سرعت شاتر و ...
از نظر نوردهی دستی WX150 بهتره چون WX50 نوردهی دستی نداره
محدوده دیافراگم WX50 بهتره بین 2.6-6.3 ولی WX150 بین 3.3-5.9
محدوده فلاشWX50 بهتره که 5.3 متر در مقابل 3.7 متر WX150
حداقل سرعت شاتر WX150 بیشتر از WX50 هست. 30 ثانیه در مقابل 4 ثانیه
و زوم WX150 هم که بیشتره
خیلی تفاوت های تعیین کننده ای ندارن اگه میخوای حالت های نوردهی دستی داشته باشه دوربینت WX150
اگه نه همون WX50 بگیر
فقط یه راهنمایی کنید با بودجه یک میلیون بهترین انتخابم چیه؟hx30 خیلی سر تر از hx20 هست؟