ممنون از توضیحاتتون اما این دو سوال رو پاسخ ندادین 1-تو دوربینهای کامپکت کنون سری جی یا اس ایکس کدوم کیفیت عکس بهتر و در سونی سری نکست یا سری اچ ایکس کدوم کیفیت عکس بهتری دارن؟
2-کسایی که دوربین کنون و سونی هردو رو داشتن قبول دارن که صفحه کاربری فارسی و فونت اون در سونی خیلی بهتر از کنونه؟ فونت فارسی کنون خیلی ناجوره در مورد دوربینهای دیگه تجربه ای ندارم منوی فارسی دارن یا نه کسی میدونه؟
سوالهای بعدیم
3-تو مارک سونی نظرتون راجع به مدل Sony Cyber-Shot DSC-HX10Vچیه؟ کلا مارک سونی تو کامپکتها چطوره؟ 4-فکر کنم کیفیت فیلمش از جی 15 کنون بهتر باشه اینطور نیس؟
5-تعمیرکاردوربین به من گفت در مورد لنز اگه میخوای مشکل قبلی رو نداشته باشی دوربینهایی مثل tx100 سونی رو بگیر که البته لمسیه و خوب ال سیدی بزرگتری هم داره نظرتون چیه راجع به دوربینهای لمسی؟ و گفت sx260 اگه مشکلی واسه لنزش پیش بیاد باید حداقل 300 تومن هزینه کنی دیگه با یه تعویض پایه حل نمیشه. ضمن اینکه دوربینهای فوجی و خصوصا پاناسونیک رو کلا رد کرد البته از دید خودش که کار تعمیری انجام میده.بازم نمیدونم
6- به نظرتون اگه صبر کنم مدل rx 100 سونی بیاد و کمی هم ارزونتر شه عاقلانس چون آقا فرهاد گفتن سنسور بزرگتر و تحقیق کردم این مدل که به سنسور یک اینچی هم معروفه ظاهرا دوربین کاملیه برا من.ضمن اینکه وزنشم زیادنیس
7- مقاله ای هست که درباره اطلاعات فنی دوربینها مثل فاصله کانونی و محدوده دیافراگم و ... توضیح داده باشه تا بفهمم این عددها تو معرفی دوربینها چه مفهومی دارن؟اگه هست لطفا لینکشو بذارین برام.
چقدر سوالام زیاد شد ببخشین.
ممنونم از حوصله و وقتی که بابت این سوالات میذارین.