صفحه 239 از 284 نخستنخست ... 139 189 229 235 236 237 238 239 240 241 242 243 249 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 2,381 تا 2,390 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط BRAD نمایش پست ها
    من فکر کنم اگه زوم زیادی لازم دارید، بهتره روی g1x فکر کنید، با اینکه زوم لنز eos m سه برابر محسوب میشه، اما فاصله کانونی تله اون 55مم هست که با احتساب ضریب کراپ، 88مم خواهد شد. البته برای این دوربین یه لنز 55-200 هم اومده اما جدیده و فکر نکنم به این زودیا بیاد ایران.
    اینم لینک نمونه عکس sx50 توی ایزوی بسیار بالای 6400:
    کد:
    http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/photos/2391766/?inAlbum=canon-powershot-sx50-hs-review-samples
    با تشکر، فقط یک نکته مهم: شما در عکاسی با sx50 و کلا هر دوربینی خیلی کم پیش می یاد از ایزوی بالاتر از 1600 استفاده کنید. این شاید براتون جالب باشه من یه بررسی آماری انجام دادم و توی همین فروم هم هست که جز عکاسی نجومی که ممکنه به ایزوهای بالا نیاز داشته باشید بهترین نتایج در ایزوهای زیر 1000 هست و بیشترین استفاده هم از ایزوهای 100 و 200 و 400 هست.(البته گاهی ترتیب عوض می شه).
    خود من در عکاسی با sx50 خیلی کم شده از ایزو 1600 بالاتر رفته باشم. (مواقع خاصی بله ولی در استفاده در نور کافی که اصلا)
    این تاپیک رو ببیند
    فروم از دریچه آمار
    ویرایش توسط ali k : Thursday 28 August 2014 در ساعت 20:37 دلیل: اضافه کردن لینک فروم از دریچه آمار
    BRAD و amir_2013 تشکر می‌کنند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_2013 نمایش پست ها
    سلام ب همه دوستای گلم
    زحمت کشیدین و گل کاشتین با راهنمایی هاتون..

5-عزیزی هم ک پیشنهاد لنز 70 300 رو داده بودن دیدمش ، اول اینکه ی کم گرونه ، قد خود دوربین باید خرجش کنم ک در حال حاضر چنین پولی ندارم و دوم اینکه خیلی بزرگ..البته مساله اصلی قیمت بالاشه..گفتم اگه لنز پایین تری بود ، اونو معرفی کنید..

مث همیشه دمتون گرم

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II به قیمت 450000 تومان. اگر ست EOS M پنج تکه را بخرید (1600000 تومان) تبدیل EF-M به EF در پکیج آن هست
    S_Mahdi، ali k، BRAD و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه BRAD آواتار ها
    تشکر کرده
    645

نقل قول نوشته اصلی توسط ali k نمایش پست ها
    با تشکر، فقط یک نکته مهم: شما در عکاسی با sx50 و کلا هر دوربینی خیلی کم پیش می یاد از ایزوی بالاتر از 1600 استفاده کنید. این شاید براتون جالب باشه من یه بررسی آماری انجام دادم و توی همین فروم هم هست که جز عکاسی نجومی که ممکنه به ایزوهای بالا نیاز داشته باشید بهترین نتایج در ایزوهای زیر 1000 هست و بیشترین استفاده هم از ایزوهای 100 و 200 و 400 هست.(البته گاهی ترتیب عوض می شه).
    خود من در عکاسی با sx50 خیلی کم شده از ایزو 1600 بالاتر رفته باشم. (مواقع خاصی بله ولی در استفاده در نور کافی که اصلا)
    این تاپیک رو ببیند
    فروم از دریچه آمار
    کاملا درسته. من خودم تاحالا فقط دوبار پیش اومده که با ایزوی 200 عکاسی کردم. همیشه ایزوی دوربینم روی 64 بوده.
    خیلی از عکسهای عکاسان حرفه ای رو دیدم و با اینکه دوربینهای فول فریم و خوبی مثل مارک3 داشتن، اما بخاطر داشتن حداقل نویز، با ایزوی 100 عکاسی میکنن.
    چون دوستمون نمونه عکس های این دوربین رو در شب ( و احیانا در ایزوی بالا ) میخواست من این لینک رو دادم
    ali k و amir_2013 تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    73

سپاس از همتون

لنزی که آقا داریوش عزیز گفتش 55-250 قیمت مناسبی داره و خوبه..حالا سوالی ک دارم اینه ک نمیشه با این لنز پکیج Eos زیر 1500 جمعش کرد..یعنی مثلا بشه یکی از لنزای همراشو تاق زد تا در هزینه ها صرفه جویی بشه؟ راستی اون پکیج کاملش ک 1600 با این لنزه یا بدون این؟؟؟

دو تا از سوالامو ک بعد ویرایش گذاشتم ظاهرا کسی ندید..راجب اینام ی توضیحی بدید.

2-راستی بچه هایی ک این مدل دارن(SX50) ، راجب فیلم برداریشم (هم روز و هم شب) و کیفیتش (با زوم و بی زوم) ی توضیحی بدن ممنونشون خواهم بود..(بچه فقط مث همیشه بدون تعصب بگید)

3- همینطور راجب باتریشم و اینکه چند دقیقه فیلم فول اچ دی و چن شات رو نهایت ساپورت میکنه هم راهنمایی کنن..

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    104

سپاس از همتون

لنزی که آقا داریوش عزیز گفتش 55-250 قیمت مناسبی داره و خوبه..حالا سوالی ک دارم اینه ک نمیشه با این لنز پکیج Eos زیر 1500 جمعش کرد..یعنی مثلا بشه یکی از لنزای همراشو تاق زد تا در هزینه ها صرفه جویی بشه؟ راستی اون پکیج کاملش ک 1600 با این لنزه یا بدون این؟؟؟

2-راستی بچه هایی ک این مدل دارن(SX50) ، راجب فیلم برداریشم (هم روز و هم شب) و کیفیتش (با زوم و بی زوم) ی توضیحی بدن ممنونشون خواهم بود..(بچه فقط مث همیشه بدون تعصب بگید)

3- همینطور راجب باتریشم و اینکه چند دقیقه فیلم فول اچ دی و چن شات رو نهایت ساپورت میکنه هم راهنمایی کنن..
    eos mاگر لنز 22ازت 200 برداره این دوربین با تبدیل لنز+لنز 55_250 میشه
    1250-200+350+450میشه 1850م.ت
    با باطری sx50 بر طبق نوشته سایت کانن315 عکس یا 420 دقیقه playback
    amir_2013 تشکر می‌کند.
    شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

سپاس از همتون

با sx50 در مود فیلم برداری آپشن های خیلی زیادی ندارید.از هر مودی هم که باشید با دکمه رکورد به حالت فیلمبرداری منتقل می شید. من در نور روز و شب باهاش فیلم برداری کردم. کیفیتش راضی کننده است. کلا من ازش بیشتر به عنوان دوربین عکاسی استفاده می کنم. من خوندم تا 330 شات باطری دووم داره ولی با استفاده از چشمی من بیشتر از این رو هم عکس گرفتم. این دوربین مود تایم لپس نداره ولی با کمک chdk اونو هم انجام دادم.خیلی جالب بود ولی دوربین کمی گرم شد.
    درباره فیلم برداری من در زمان خیلی طولانی فیلم برداری نکردم ولی به عنوان مثال بعد از قریب 40 دقیقه فیلم برداری متمادی مورد خاصی ندیدم که نگرانش بشم. فیم برداری در شب علی القاعده به کیفیت روز نیست ولی راضی می کنه. کمتر باید از زوم استفاده کرد چون صدای زوم مقداری شنیده می شه.
    ویرایش توسط ali k : Friday 29 August 2014 در ساعت 10:32
    amir_2013 تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر فعال Moty آواتار ها
    تشکر کرده
    3738

سلام ب همه دوستای گلم

1- تشکر مجدد از آقا علی ب خاطر عکس گذاشتنشون و عکس زیباشون.. آقا شما ک SX50 رو داری ، میشه ی نمونه از تصویر در شب فقط و فقط با خود دوربین و استفاده از فیلترهای مختلف بگیری.. همین طور ی نمونه در نور کم و عکاسی در شب.. میخوام ببینم اگه نویزاش زیاد باشه کار دیگه کنم.. اگه تجربه خودتونم با عکس گرفتن تو شرایط کم نور و هوای تاریک بگید (با زوم و بدون زوم) ممنونتون میشم..
    از بچه ها هم اگه کسی در این خصوص نظری داشت سر تا پا گوشیم..

4-جناب Motyهم که سری Nex رو پیشنهاد دادن ، 5R که خیلی قیمتش فضایی و قیمت 5n که مدل قبلیشه رو تو سایتا پیدا نکردم..ولی 5R زوم اپتیکش 3 بود و اگه بخوام بیخیال زوم بشم ب نظرم گرفتن G1x و یا Eos m منطقی تره..اما زوم اپتیک 5n رو جایی ندیدم زده باشه.اگه اطلاعی از قیمت و زوم اپتیکش دارید بگید.بقیه چیزاش خوبه..

5-عزیزی هم ک پیشنهاد لنز 70 300 رو داده بودن دیدمش ، اول اینکه ی کم گرونه ، قد خود دوربین باید خرجش کنم ک در حال حاضر چنین پولی ندارم و دوم اینکه خیلی بزرگ..البته مساله اصلی قیمت بالاشه..گفتم اگه لنز پایین تری بود ، اونو معرفی کنید..

مث همیشه دمتون گرم
    درود
    سری نکس سونی واقعا از کیفیت ساخت بالایی برخوردار است در مقایسه با باقی رقبا
    اگر تاکید دارم براین دوربین چون از نزدیک با 5n کار کردم البته با پکیج کاملش ، این دوربین قابلیت تعویض لنز دارد و علاوه بر لنزهایی که خود سونی برایش تعریف کرده و رو به افزایش است با مبدل لنزهای دوربین های اس ال ار سونی قابل استفاده خواهد بود
    این دوربین رو در بازار می تونید با لنز 18-55 و 55_210 پیدا کنید که گستره کانونی مناسبی در اختیارتون می گذارد ،
    تجربه من با عکاسی با نکس 5n بالنز 50mm 1.8 واقعا منو بهت زده کرد ،
    همچنان عقیده دارم به دوربین های سوپر زوم فکر نکنید
    دوربین eos m کنون نیز گزینه مناسبیست و با اداپتور تبدیل شما گستره ای بسیار زیاد از لنزهای کنون را در اختیار خواهید داشت
    Mehrdad-PL و amir_2013 تشکر می‌کنند.
    با احترام فراوان مرتضی صادقیان
    http://instagram.com/Morteza__sadeghian
    http://instagram.com/man.sa_photography

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط Moty نمایش پست ها
    درود
    سری نکس سونی واقعا از کیفیت ساخت بالایی برخوردار است در مقایسه با باقی رقبا
    اگر تاکید دارم براین دوربین چون از نزدیک با 5n کار کردم البته با پکیج کاملش ، این دوربین قابلیت تعویض لنز دارد و علاوه بر لنزهایی که خود سونی برایش تعریف کرده و رو به افزایش است با مبدل لنزهای دوربین های اس ال ار سونی قابل استفاده خواهد بود
    این دوربین رو در بازار می تونید با لنز 18-55 و 55_210 پیدا کنید که گستره کانونی مناسبی در اختیارتون می گذارد ،
    تجربه من با عکاسی با نکس 5n بالنز 50mm 1.8 واقعا منو بهت زده کرد ،
    همچنان عقیده دارم به دوربین های سوپر زوم فکر نکنید
    دوربین eos m کنون نیز گزینه مناسبیست و با اداپتور تبدیل شما گستره ای بسیار زیاد از لنزهای کنون را در اختیار خواهید داشت
    قیمت بادی و لنزهای مورد اشاره رو لطف می کنید.
    Dariush Chegini و amir_2013 تشکر می‌کنند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

سلام ب همه دوستای گلم

1- تشکر مجدد از آقا علی ب خاطر عکس گذاشتنشون و عکس زیباشون.. آقا شما ک SX50 رو داری ، میشه ی نمونه از تصویر در شب فقط و فقط با خود دوربین و استفاده از فیلترهای مختلف بگیری.. همین طور ی نمونه در نور کم و عکاسی در شب.. میخوام ببینم اگه نویزاش زیاد باشه کار دیگه کنم.. اگه تجربه خودتونم با عکس گرفتن تو شرایط کم نور و هوای تاریک بگید (با زوم و بدون زوم) ممنونتون میشم..
    از بچه ها هم اگه کسی در این خصوص نظری داشت سر تا پا گوشیم..

4-جناب Motyهم که سری Nex رو پیشنهاد دادن ، 5R که خیلی قیمتش فضایی و قیمت 5n که مدل قبلیشه رو تو سایتا پیدا نکردم..ولی 5R زوم اپتیکش 3 بود و اگه بخوام بیخیال زوم بشم ب نظرم گرفتن G1x و یا Eos m منطقی تره..اما زوم اپتیک 5n رو جایی ندیدم زده باشه.اگه اطلاعی از قیمت و زوم اپتیکش دارید بگید.بقیه چیزاش خوبه..

مث همیشه دمتون گرم
    باید توجه کرد که سایز سنسور دوربین فقط در مقدار نویز موثر نیست. کنترل عمق میدان به شدت به سایز سنسور وابسته است. از نظر عمق میدان یک دوربین کامپکت (مثل SX50) با لنز f/2 معادل یک دوربین کراپدار (مثل eos-M) لنز F/8 است. با دوربین های کامپکت کنترل چندانی روی عمق میدان عکس ندارید. این مسئله وقتی خود را نشان می دهد که بخواهید عکس هائی با عمق میدان کم بگیرید یعنی سوژه کاملاً واضح و در فوکوس باشد ولی پس زمینه محو شود که این کار با دوربین های کامپکت با سنسور کوچک در اکثر موارد مقدور نیست. داینامیک رنج هم به سایز سنسور دوربین وابسته است.
    Mehrdad-PL، Ali M.Rezaei، ali k و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال Ali M.Rezaei آواتار ها
    تشکر کرده
    1254

نقل قول نوشته اصلی توسط Dariush Chegini نمایش پست ها
    باید توجه کرد که سایز سنسور دوربین فقط در مقدار نویز موثر نیست. کنترل عمق میدان به شدت به سایز سنسور وابسته است. از نظر عمق میدان یک دوربین کامپکت (مثل SX50) با لنز f/2 معادل یک دوربین کراپدار (مثل eos-M) لنز F/8 است. با دوربین های کامپکت کنترل چندانی روی عمق میدان عکس ندارید. این مسئله وقتی خود را نشان می دهد که بخواهید عکس هائی با عمق میدان کم بگیرید یعنی سوژه کاملاً واضح و در فوکوس باشد ولی پس زمینه محو شود که این کار با دوربین های کامپکت در اکثر موارد یا مقدور نیست. داینامیک رنج هم به سایز دوربین وابسته است.
    من که هر وقت می خوام با SX50 بوکه یا تصویری با پس زمینه محو ثبت کنم، از سوژه اصلی مقدار زیادی فاصله می گیرم و تا حد امکان زوم می کنم (همونطور که می دونید به لحاظ تئوریک، افزایش فاصله کانونی مفیده، اما افزایش فاصله تا سوژه خیر). به هر صورت با این متد نتایج بدی هم عایدم نشده (البته در صورتی که بودجه اجازه بده مسلما دوربین های با سنسور بزرگتر ارجحند).
    ali k تشکر می‌کند.