شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...
یکی از برتری دوربین های کامپکت کانن با پردازندهdigic6(نظیر sx270....s120)سرعت فوکوس اتوماتیک 50درصد بیشتر ازدوربین های کامپکت با پردازنده digic5هست
ولی از بابت کیفیت تصویر تفاوتش نزدیکه صفره (منبع سایت دیجی کالا ....بررسی دوربین (sx280,sx270))
شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...
این سایت مورد اشاره شما نه تنها مرجع مناسبی برای بررسی نیست که پر اشتباهات ریز و درشت هم هست. من فقط به جمله ذکر شده شما اکتفا می کنم:
پردازنده digic6 در بهبود کیفیت خروجی در نور ضعیف و ایزو بالا (با بهبود سیستم کاهش نویز) کاراتر از پردازنده های پیشین شده. همچنین عکس برداری پیاپی رو بهبود بخشیده و در مود فیلم برداری هم به افزایش فریم در ثانیه کمک کرده.و بهبود سرعت فوکوس تنها یکی از مزایا هست. (منبع: سایت کانن)
ملاحضه می فرمایید که چندان این سایت قابل ارجاع نیست.
سلام ب دوستان عزیز، مثل همیشه چند تا سوال داشتم
1--راستشو بخواین بین G16 و G1x و Eos m ، سومی رو ب دلیل عدم زیبایی حذفش کردم..بین دو تای اولی تو بد برزخی افتادم..چیکار کنم؟؟؟
یکی میگه Digic 6 تو شرایط نوری خوب عمل میکنه .. یکی میگه حالا ک انقد پول میدی حیفه دوربینت 60 فریم نداشته باشه..یکی میگه G1x بهتره..باور کنید گیج شدم..
2--رم 32 چی واسه این سبک دوربین بخرم؟؟؟
3--کیف چطور؟؟؟
4--باتری رو اگه بخوام زاپاس بگیرم، چی بگیرم ک قوی باشه؟؟
5--یکی از بچه های فروم گفت که با چشمی این دو تا ، تا 700 شات رو میشه گرفت و بدون اون تا 200 تا..اما اگه کسی هم پیدا بشه که بگه با باتری اینا فول اچ دی با فریم های مختلف 30 و 60 ، چن دقیقه میشه کلا گرفت ممنونش میشم..
بچه ها تو بد برزخیم..کمک کنید لطفا..دم همتون گرم
درود
دوربین eos m به دلیل قابلیت تعویض لنز ادرزش خرید بیشتری به نسبت دو دوربین دیگر دارد
در این رده دوربین ها یعنی میرور لس ها یک نگاهی به سری nex سونی هم بی اندازید که جزو بهترین ها در میرورلس ها هستند
در خرید رم و کیف دقت کنیدسایر تجهیزات جانبی بااینجا مراجعه کنید
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
با فرض کنار گذاشتن EOS M (به هر حال تصمیم شماست و ملاک های شما) بین اون دو دوربین G1X رو بردارید. البته که DIGIC6 کمک می کنه در نور ضعیف پردازش بهتری انجام بشه ولی برای سایز سنسور G1X که بسیار بزرگتر از G16 هست این مورد به چشم نمی یاد.
اصلا در هنگام خرید به این 60 فریم دقت نکنید. شما خیلی از فیلم هایی که می بیند 24 فریم هستن. همون 30 فریم هم بسیار عالیه. این مورد رو بهش اهمیت زیادی ندید و ربطی به پول پرداختی نداره.
هیچی از زبان عدد گویا تر نیست. لینک های زیر رو ببینید و این دو دوربین رو مقایسه کنید.
eos m
g1x
g16
ملاحضه می کنید به دلیل پردازنده جدیدتر برتری g16 در مواردی محسوس هست البته نه در خروجی عکس بلکه در کارایی دوربین مانند سرعت فوکوس، سرعت تغییر مودهای عکاسی، سرعت روشن و خاموش شدن.و گرنه در کیفیت خروجی g16 پایین تر از اون دو تا هست.
و اما با حذف eos m بهتون پیشنهاد می دم g1x رو بردارید. پشیمون نمی شید.
سری nex در قیمت نزدیک به g1x موردی پیشنهاد نمی دم (چون برتری خاصی ندارن)و nex های جدیدتر هم که قیمتی بالاتر از g1x دارند.
بچه ها از راهنمایی همتون ممنونم
لازم دونستم این مطلبم ازتون بپرسم
تو سایت که یک نگاهی به SX280 و مدل های این چنینی انداختم با اینکه زومشون فوق العاده بالا و فضایی به نسبت سری G و Eos بود ، اما قیمت خیلی پایین تری هم داشتن..بعضا حتی حالت اسلوموشن هم تو فیلم برداریشون بود..و تو پایین ترین مدل ها هم 60 فریم تو حالت فول اچ دی عادی بود..
میدونم ب لحاظ لنز و سنسور و اینا اینا اصن قابل مقایسه نیستند ، اما زوم G1x تنها 4 برابر و G16 5 برابره .. من خب زوم تا حدی برام مهم بود و هست..
کلا که میشه ی توضیح خوبی در این خصوص بدید و خیالمو راحت کنید..دم همتون گرم
اگه کامپکت بودن دوربین برایتان الزامی نیست، M EOS طبیعتاً بهتر از گزینه های دیگر است. عکس هائی که عقیل احمدی عزیز (Lamagra) با این دوربین گرفته اند را ببینید. البته مهارت و هنر عقیل عزیز نقش اصلی را دارد ولی وقتی چنین عکاس خبره ای EOS M را به عنوان دوربین دوم انتخاب می کند، حای شکی باقی نمی ماند.