صفحه 74 از 284 نخستنخست ... 24 64 70 71 72 73 74 75 76 77 78 84 124 174 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 731 تا 740 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

پیش فرض پاسخ: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ... ا

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام
    1-همه دنبال باتري ليتيومي اند شما قلمي !
    سلام

فرهاد جان، از شما انتظار نداشتم تعمیم به کل بدهید، بخصوص که آن تاپیک کذایی را (*) خودتان باز کرده بودید و از نتیجه و بحثهایش نیز آگاهید.
    farhad44 و scott تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

1-همه دنبال باتري ليتيومي اند شما قلمي !

2- فيلمبرداري HD چيز نسبتا جديديه. با اين اوصاف بايد برويد سراغ مثلا Canon Sx 200IS كه هنوز خيلي جديده و حدود 430 هزار تومان قيمت داره و ضمنا باتري ليتيومي مي خوره.

كلا 27 تا دوربين در دنيا وجود داره كه هم كامپكت ( و كامپكت كمي بزرگ) باشن و هم HD فيلم بگيرن. باتري ليتيومياشم كه بذارين كنار تعدادشون كمتر مي شه. خيلياشونم تو ايران گير نميان.برين تو Dpreview توي قسمت Buying Guide و در قسمت Features Search قسمت Compact و قسمت فيلمبرداري 1280 را انتخاب كنيد ليست رو بهتون مي ده ( متاسفانه ساختارش جوريه كه لينك نمي شه داد).

4- يه دوربين كامپكت معمولي مي تونه هم خانواده رو راضي كنه و هم عكساي طبيعت در حد نياز بگيره. از كيش دوربين نخريد. خيلي ارزانتر نيست و دردسر هاي خودش رو خواهد داشت. دوربين رو با گارانتي بخريد ولي نه با گارانتي هاي سر گردنه اي !
    ممنون بابت جواب
    من باتری قلمی رو 100% ترجیح میدم! درسته باتری لیتیومی محاسن خیلی زیادی داره اما باتری قلمی خور ها خیلی خیلی بیشتر به درد ه من میخوره.
    فیلم برداری اچ دی خیلی وسوسم کرده!
    در مورد گارانتی باید بیشتر بسرچم اما قیمت های اصفهان و گارانتی ها رو گزاشتم تا دوستانی که در قیمت تهران دستشونه بگن چقدر تهران ارزون تره و چه گارانتی پیشنهاد میشه؟ یکی 2 جا در مورد نور نگار خوندم.
    باید همین فردا (امروز) خرید کنم. در مورد خرید اینترنتی و تلفنی جایی رو سراغ دارید مطمئن باشه؟
    سوالام خیلی زیاد شدن.شرمنده

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    سلام

فرهاد جان، از شما انتظار نداشتم تعمیم به کل بدهید، بخصوص که آن تاپیک کذایی را (*) خودتان باز کرده بودید و از نتیجه و بحثهایش نیز آگاهید.
    بله وحيد جان يادم بود ولي منظورم رو درست نرسوندم.
    به نظرم ممكنه خيليا باتري قلمي رو به ليتيوم ترجيح بدهند ( با وجود باتري ها و شارژر هاي خوبي كه اينروزها يافت مي شود تعدادشون روز به روز بيشتر هم مي شه) ولي معمولا اين طرفداران باتري ليتيومي هستند كه وجود اون رو جزو شرط هاي انتخابشون قرار مي دن و معمولا طرفداران باتري قلمي اونو ترجيح مي دن ولي به عنوان شرط ( اونم شرط اول) قرار نمي دن. لااقل تجربه ي اين چند سال حضور در اين فوروم اينجوري بوده !
    من خودم از وقتي براي فلاشم باتري و شارژر سوني خريده ام نظرم در اين مورد عوض شده و با اينكه هنوز باتري ليتيومي رو ترجيح مي دم ولي ديگه مثل گذشته عدم وجودشو يك نقص نمي بينم.
    Mashhadi Vahid تشکر می‌کند.
    فرهاد حسيني

كاربر جديد
    تشکر کرده
    5

سلام
    برای خانواده یه دوربین می خوام بگیرم که اتومات باشه .کیفیت عکس هاش عالی باشه .تو جیب جا بشه . چون خودم sx10 canon دارم بقیه اعضای خانواده باهاش راحت نیستن .میگن دوربین بزرگیه . در ضمن دوربین رو گاهی اوقات میخوام دست کارگر هم بدم که بدون تنظیم خاصی چه شب و چه روز از پروژه ها خیلی راحت عکس یگیره . حالا بین compact ها و ultra compact ها تا قیمت 200 تومن گیر کردم . مثلا canon a1000 و canon a1100 یا ixus80 , ixus 90 و مدلها و برندهای دیگه . در ضمن اگر مموری sd بخوره بهتره.و لرزه گیر اپتیکی داشته باشه .
    راستی چرا ultra compact ها قیمتشون نسبت به compact های مشابه و هم رده گرونتره ؟ آیا کیفیت هاشون هم فرق میکته ؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamarena نمایش پست ها
    پرینتر که ارزان هست حدود 100-200 تومان میشه یک جوهر افشان بسیار خوب خرید. در خرید پرینتر مهمترین چیز جوهر اون هست، اگه می خواهین کیفیت عکس بسیار عالی داشته باشین با کمی هزینه بیشتر در جوهر و کاغذ من HP رو پیشنهاد میدم ولی اگه ارزان قیمت می خواهین چاپ کنین من Epson رو پیشنهاد میدم.
    من خودم چون کیفیت رو به قیمت ترجیح میدم HP مدل Photosmart C5283 All-in-one خریدم که 3 کاره هم هست و کپی و اسکن هم علاوه بر پرینت داره.

در مورد دوربین بگم که بستگی به خیلی چیزا داره، شما میتونین با 250 هزار تومان یک دوربین کامپکت خوب بخرین برای دوستتون. ولی بستگی داره که شما compact بخواهید یا ultra compact.
    دوربین خوب در ultra compact ها Canon SD790 IS هست یا اسم دیگرش هست Canon IXUS 90 IS.

کد:
    http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sd790is.asp
    البطه الان با دوربینهای جدیدتر جایگزین شده ولی خوب تا دوربینهای جدیدتر وارد بازار ایران بشن کمی طول میکشه.
    در رده compact هم زیاد دوربین خوب داریم و یکی از این دوربینها هم Sony W300 هست. ولی من مدتیه که از بازار کامپکت در ایران دور هستم و نمیدونم الان چی توی بازار هست. اگه دوربینهایی رو در نظر دارین بگین که در مورد بهتر بودن هر کدوم کمکتون کنم.
    خيلي خيلي تشكر مي كنم. تكليفم از بابت پرينتر روشن شد و همون پرينتري رو كه معرفي كردين رو مي گيرم. ولي درمورد دوربين هنوز نتونستم تصميم بگيرم. راستش زوم اپتيكال واسم مهمه و ترجيح مي دم ultra compact نباشه. تو پاورشات ها چي؟ دوربيني كه امكانات نسبي خوبي داشته باشه و ضمناً خيلي بزرگ و سنگين نباشه، چي معرفي مي كنين؟ بازم از راهنمايي هاتون خيلي ممنونم.

كاربر آشنا Mohammad.d آواتار ها
    تشکر کرده
    67

پیش فرض خرید دوربین با حدود 250 هزار تومان ، کدام برند و کدام مدل ؟

سلام
    دوستان حقیقتش اینه که برای برادرم میخوام دوربین بگیرم
    تاپیکها رو یه چرخی زدم ولی نیازهام متفاوت بود

نمیخوام خیلی چیز پیچیده ای باشه و تنظیمات دستی آنچنانی داشته باشه
    حالت اتوماتیک خوب و کیفیت رنگ خوبی داشته باشه ، فیلم برداری هم مهمه
    عکاس نیست ، برای عکس خانوادگی خوب و قابل استفاده میخواد

یکی از مدلهای سری W سونی رو عکسهاش رو دیدم از رنگ بندیش خیلی خوشم اومد فیلم برداریش هم قابل قبول بود ولی کیفیت تصویر خیلی خوب نبود

Canon PowerShot SX110 IS این دوربین رو هم تعریفش رو شنیدم ولی کانن نمیدونم کامکتهاش چجوریه ؟
    Sony Cybershot DSC-W230 این دوربین هم باید جالب باشه

اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
    ویرایش توسط Mohammad.d : Wednesday 27 May 2009 در ساعت 16:05
    چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...

حسین پناهی

كاربر بسیار فعال Hamid Moradi آواتار ها
    تشکر کرده
    3025

پیش فرض پاسخ: خرید دوربین با حدود 250 هزار تومان ، کدام برند و کدام مدل ؟

سلام دوست عزیز من خودم با sx110 کار کردم دوربین خوبی هست و عکسهای قابل قبولی داره
    کانن کامپکتهاش هم خوبه:cool:

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    6

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad.d نمایش پست ها
    سلام
    دوستان حقیقتش اینه که برای برادرم میخوام دوربین بگیرم
    تاپیکها رو یه چرخی زدم ولی نیازهام متفاوت بود
    نمیخوام خیلی چیز پیچیده ای باشه و تنظیمات دستی آنچنانی داشته باشه
    حالت اتوماتیک خوب و کیفیت رنگ خوبی داشته باشه ، فیلم برداری هم مهمه
    عکاس نیست ، برای عکس خانوادگی خوب و قابل استفاده میخواد
    برای SX110 باید باتری و شارژر هم بخرید.
    از شرایط و خصوصیات استفاده از باتریهای نیکل متاهیبرید (که باید بخرید) در مقابل باتریهای لیتیوم (که مدلهای ایکسوس یا همان SD کنون دارند) اطلاعات کافی دارید دیگه؟

كاربر آشنا Mohammad.d آواتار ها
    تشکر کرده
    67

نقل قول نوشته اصلی توسط Injaneb نمایش پست ها
    برای SX110 باید باتری و شارژر هم بخرید.
    از شرایط و خصوصیات استفاده از باتریهای نیکل متاهیبرید (که باید بخرید) در مقابل باتریهای لیتیوم (که مدلهای ایکسوس یا همان SD کنون دارند) اطلاعات کافی دارید دیگه؟
    در مورد باتری که خوب الان خودم دارم روی S9600 از همین نوع استفاده میکنم ولی نمیدونم منظور شما دقیقا چی هست ؟

من فکر میکنم خیلی امکانات این مدل مورد استفاده نباشه و به جاش بشه روی کیفیت یه دوربین اتوماتیک تر سرمایه گذاشت

نمیدونم دوستان میتونن کمک کنن از سری W یا T سونی یا برند های دیگه هم اگه باشه ممنون میشم معرفی کنید
    چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...

حسین پناهی

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

پیش فرض پاسخ: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

سلام

پيشنهاد من در وهله ي اول همون SX110 IS و اگر تنظيمات دستي نياز ندارند و ترجيح مي دهند كمي كوچكتر باشد Canon A 2000 IS است و اگر فيلمبرداري خيلي مهم است بايد حداقل 400 هزار تومان هزينه كنند و يك Canon SX200 IS بگيرند كه فيلمبرداري HD مي كند.
    partow تشکر می‌کند.
    فرهاد حسيني

صفحه 74 از 284 نخستنخست ... 24 64 70 71 72 73 74 75 76 77 78 84 124 174 ... آخرینآخرین