سلام
فرهاد جان، از شما انتظار نداشتم تعمیم به کل بدهید، بخصوص که آن تاپیک کذایی را (*) خودتان باز کرده بودید و از نتیجه و بحثهایش نیز آگاهید.
سلام
فرهاد جان، از شما انتظار نداشتم تعمیم به کل بدهید، بخصوص که آن تاپیک کذایی را (*) خودتان باز کرده بودید و از نتیجه و بحثهایش نیز آگاهید.
ممنون بابت جواب
من باتری قلمی رو 100% ترجیح میدم! درسته باتری لیتیومی محاسن خیلی زیادی داره اما باتری قلمی خور ها خیلی خیلی بیشتر به درد ه من میخوره.
فیلم برداری اچ دی خیلی وسوسم کرده!
در مورد گارانتی باید بیشتر بسرچم اما قیمت های اصفهان و گارانتی ها رو گزاشتم تا دوستانی که در قیمت تهران دستشونه بگن چقدر تهران ارزون تره و چه گارانتی پیشنهاد میشه؟ یکی 2 جا در مورد نور نگار خوندم.
باید همین فردا (امروز) خرید کنم. در مورد خرید اینترنتی و تلفنی جایی رو سراغ دارید مطمئن باشه؟
سوالام خیلی زیاد شدن.شرمنده
بله وحيد جان يادم بود ولي منظورم رو درست نرسوندم.
به نظرم ممكنه خيليا باتري قلمي رو به ليتيوم ترجيح بدهند ( با وجود باتري ها و شارژر هاي خوبي كه اينروزها يافت مي شود تعدادشون روز به روز بيشتر هم مي شه) ولي معمولا اين طرفداران باتري ليتيومي هستند كه وجود اون رو جزو شرط هاي انتخابشون قرار مي دن و معمولا طرفداران باتري قلمي اونو ترجيح مي دن ولي به عنوان شرط ( اونم شرط اول) قرار نمي دن. لااقل تجربه ي اين چند سال حضور در اين فوروم اينجوري بوده !
من خودم از وقتي براي فلاشم باتري و شارژر سوني خريده ام نظرم در اين مورد عوض شده و با اينكه هنوز باتري ليتيومي رو ترجيح مي دم ولي ديگه مثل گذشته عدم وجودشو يك نقص نمي بينم.
فرهاد حسيني
سلام
برای خانواده یه دوربین می خوام بگیرم که اتومات باشه .کیفیت عکس هاش عالی باشه .تو جیب جا بشه . چون خودم sx10 canon دارم بقیه اعضای خانواده باهاش راحت نیستن .میگن دوربین بزرگیه . در ضمن دوربین رو گاهی اوقات میخوام دست کارگر هم بدم که بدون تنظیم خاصی چه شب و چه روز از پروژه ها خیلی راحت عکس یگیره . حالا بین compact ها و ultra compact ها تا قیمت 200 تومن گیر کردم . مثلا canon a1000 و canon a1100 یا ixus80 , ixus 90 و مدلها و برندهای دیگه . در ضمن اگر مموری sd بخوره بهتره.و لرزه گیر اپتیکی داشته باشه .
راستی چرا ultra compact ها قیمتشون نسبت به compact های مشابه و هم رده گرونتره ؟ آیا کیفیت هاشون هم فرق میکته ؟
خيلي خيلي تشكر مي كنم. تكليفم از بابت پرينتر روشن شد و همون پرينتري رو كه معرفي كردين رو مي گيرم. ولي درمورد دوربين هنوز نتونستم تصميم بگيرم. راستش زوم اپتيكال واسم مهمه و ترجيح مي دم ultra compact نباشه. تو پاورشات ها چي؟ دوربيني كه امكانات نسبي خوبي داشته باشه و ضمناً خيلي بزرگ و سنگين نباشه، چي معرفي مي كنين؟ بازم از راهنمايي هاتون خيلي ممنونم.
سلام
دوستان حقیقتش اینه که برای برادرم میخوام دوربین بگیرم
تاپیکها رو یه چرخی زدم ولی نیازهام متفاوت بود
نمیخوام خیلی چیز پیچیده ای باشه و تنظیمات دستی آنچنانی داشته باشه
حالت اتوماتیک خوب و کیفیت رنگ خوبی داشته باشه ، فیلم برداری هم مهمه
عکاس نیست ، برای عکس خانوادگی خوب و قابل استفاده میخواد
یکی از مدلهای سری W سونی رو عکسهاش رو دیدم از رنگ بندیش خیلی خوشم اومد فیلم برداریش هم قابل قبول بود ولی کیفیت تصویر خیلی خوب نبود
Canon PowerShot SX110 IS این دوربین رو هم تعریفش رو شنیدم ولی کانن نمیدونم کامکتهاش چجوریه ؟
Sony Cybershot DSC-W230 این دوربین هم باید جالب باشه
اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
ویرایش توسط Mohammad.d : Wednesday 27 May 2009 در ساعت 16:05
چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...
حسین پناهی
سلام دوست عزیز من خودم با sx110 کار کردم دوربین خوبی هست و عکسهای قابل قبولی داره
کانن کامپکتهاش هم خوبه:cool:
حمید رضا مرادی
G12
در مورد باتری که خوب الان خودم دارم روی S9600 از همین نوع استفاده میکنم ولی نمیدونم منظور شما دقیقا چی هست ؟
من فکر میکنم خیلی امکانات این مدل مورد استفاده نباشه و به جاش بشه روی کیفیت یه دوربین اتوماتیک تر سرمایه گذاشت
نمیدونم دوستان میتونن کمک کنن از سری W یا T سونی یا برند های دیگه هم اگه باشه ممنون میشم معرفی کنید
چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...
حسین پناهی
سلام
پيشنهاد من در وهله ي اول همون SX110 IS و اگر تنظيمات دستي نياز ندارند و ترجيح مي دهند كمي كوچكتر باشد Canon A 2000 IS است و اگر فيلمبرداري خيلي مهم است بايد حداقل 400 هزار تومان هزينه كنند و يك Canon SX200 IS بگيرند كه فيلمبرداري HD مي كند.
فرهاد حسيني