صفحه 124 از 284 نخستنخست ... 24 74 114 120 121 122 123 124 125 126 127 128 134 174 224 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,231 تا 1,240 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر همراه rostamiani آواتار ها
    تشکر کرده
    380

اینم تست HS10 و S200 EXR به ترتیب :

ISO 100:

ISO 400 :

ISO 1600 :

o
    اینم منبع :
    http://www.photographyblog.com/revie...image_quality/
    http://www.photographyblog.com/revie...image_quality/

البته من نمی خوام از HS10 بد بگم ! اتفاقا دوربین خیلی خوبی هم هست ولی اگه می خوای با S200 مقایسه کنی فقط امکانات رو نگاه نکن.سنسور بزرگتر هم یه مزایایی داره !
    ولی امکانات HS10 مخصوصا فیلمبرداریش از S200 بهتره ولی من عکاسی S200 رو بیشتر می پسندم
    ویرایش توسط rostamiani : Sunday 12 June 2011 در ساعت 08:23

كاربر همراه
    تشکر کرده
    554

نقل قول نوشته اصلی توسط saeyd_skw@yahoo نمایش پست ها
    با تشکر از شما
    رفتم مشخصات s200 را دیدم روی کاغذ به نظر میرسه از h10 ضعیف تر باشه ؟
    در کل فوجی چطوره میشه بهش اعتماد کرد و رفت سراغش ؟
    تو برند های دیگه چیز بهتری نیست ؟ ( با بودجه حدود 400 )
    مثلا NIKON L120 CANON SX130 SONY H70 یا هر مدلی که تست شده باشه و امتحانش را پس داده باشه .
    من از امکانات hs10 خوشم امده اگه با کیفیت قابل قبولی همراه باشه ، ولی بعضیا یه چیزایی راجع بهش نوشتند که آدم را میترسونه ( آخه برای من تهیه همین بودجه هم کار سختیه چه برسه که بعد از خرید بفهمم انتخابم اشتباه هم بوده )
    سلام دوست عزيز.
    شما روي كاغذ اطلاعات را ديدي ولي بنده همزمان با s200 و hs10 عكاسي كرده ام.
    بايد بگم سواي امكانات نويز عكسهاي گرفته شده با s200 به مراتب بهتر از hs10 ميباشد.
    ضمنا اگر اصرار شما به كوچك بودن دوربين است و از سنسور hs10 , hs20 خوشتون اومده اين مژده رو به شما بدم كه كيفيت عكسهاي گرفته شده با F500 خيلي نزديك به HS20 است.
    rostamiani تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

از همگی دوستان که راهنمایی میکنند ممنونم .
    من رفتم تو بازار قیمت hs10 را زده بود (450) و hs20 را (560) و sony hx1 را (550) از یه لابراتوار هم پرسیدم تو عکسایی که چاپ کردی کدوم دوربین بهتره گفت canon sx95 قیمت تو بازار (515)
    توی این سایته هم (http://www.dpreview.com/products/pan...dmcfz35/review) یه سری مشخصات و نمودار برای fz35 گذاشته که در مقابل hs10 خیلی جلو تره ولی قیمتش را تو بازار نتونستم بفهمم .
    از نظر کیفیت هم که دوستمون زحمت کشیده بودند ظاهرا بین hs10 و s200 خیلی تفاوت هست .
    من با یه h55 sony کار کردم تویه اتاق با نور غروب نسبتا خوب ولی عکسها نویز داشت مخصوصا پارانوما و همینطور ماکرو خوبی نداشت نمی تونست فوکاس کنه و لی از طبیعت تو روز عکسهای خیلی خوبی گرفته بود .
    s220 از نظر کیفیت از hs10 بهتره و لی ظاهرا امکانات hs10 را نداره ، اگه بودجه را ببریم بالاتر چی ؟(550) چی کار میشه کرد ؟

آقا این دوربین خریدن هم کار سختی واقعا .
    ویرایش توسط saeyd_skw@yahoo : Tuesday 14 June 2011 در ساعت 18:58

كاربر جديد 007bond آواتار ها
    تشکر کرده
    20

سلام به همه دوستان. خرید یه دوربین برای یه فرد اماتور که نهایت بودجه ای که میخوان برای خرید دوربین بدن 250 تومن هست و نه بیشتر. من هم در زمان امتحاناتم هست و وقت جستجو ندارم { اگر هم بود باز هم مزاحم همه دوستان اینجا می شدم دوباره} از همه عزیزان تقاضا دارم که کمک کنید. من همین طوری گشت میزدم یه سونی W550 بود اون مشخصاتش بد نبود قیمتش هم که حدود 215 هست. دو تا چیز بود که یکیش تشخیص لبخند نداره و دیگری زوم اپتیکال در حین فیلم برداری که این دو تا به نظرتون بد نیست؟

ممنون.

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

نقل قول نوشته اصلی توسط 007bond نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان. خرید یه دوربین برای یه فرد اماتور که نهایت بودجه ای که میخوان برای خرید دوربین بدن 250 تومن هست و نه بیشتر. من هم در زمان امتحاناتم هست و وقت جستجو ندارم { اگر هم بود باز هم مزاحم همه دوستان اینجا می شدم دوباره} از همه عزیزان تقاضا دارم که کمک کنید. من همین طوری گشت میزدم یه سونی W550 بود اون مشخصاتش بد نبود قیمتش هم که حدود 215 هست. دو تا چیز بود که یکیش تشخیص لبخند نداره و دیگری زوم اپتیکال در حین فیلم برداری که این دو تا به نظرتون بد نیست؟

ممنون.
    درود
    راستش من مدلی زیر 280 نمی تونم پیشنهاد کنم . Fujifilm FinePix Z900EXR و Canon IXUS 115 HS دو مدل بسیار خوب با قیمت 280 تومن هستن که بسته به توقعتون از دوربین ، یکی از این دو مدل رو پیشنهاد می کنم .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    Simaei و mohsendm تشکر می‌کنند.

كاربر همراه vahidmir2000 آواتار ها
    تشکر کرده
    424

نقل قول نوشته اصلی توسط ary نمایش پست ها
    درود.
    برای یک صفر کیلومتر در زمینه عکاسی میخوام دوربین بگیرم. خودم sx120 کنن دارم. و خودش هم کمی با sx120 کار کرده و خوشش اومده . گفتم براش sx130 بگیرم. منتها برند مهم نیست.حتی سامسونگ و...
    اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. حداقل تنظیم سرعت شاتر داشته باشه.
    همون دو مدلی که خودتون نام بردین مدلهای خوبی هستن. در این قیمت بعضی از مدلهای فوجی مثل اس1500 و اس 1800 و حتی اس 2000 رو هم میتونید بخرید .
    Back for Good

تشکر کرده
    424

همین طوری گشت میزدم یه سونی W550 بود اون مشخصاتش بد نبود قیمتش هم که حدود 215 هست. دو تا چیز بود که یکیش تشخیص لبخند نداره و دیگری زوم اپتیکال در حین فیلم برداری که این دو تا به نظرتون بد نیست
    ؟

مطمئنید تشخیص لبخند نداره؟ چون تقریبا الان همه مدلها تمخصوصا در برند سونی تشخیص لبخند دارن. در مورد زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری در این رده زیاد حساس نباشید.

درکل نبود تشخیص چهره هم زیاد نقص به حساب نمیاد.
    Back for Good

كاربر جديد 007bond آواتار ها
    تشکر کرده
    20

عرضم به حضورتون اینکه دوربین برای من نیست و متاسفانه پیشنهاد خرید یک وسیله برای یک نفر که خوب بسیار اماتور هستند خیلی سخته چون در عین حال که نمیخواهند هزینه کنند توقع هایی در حد یک ُSLR دارند. به نظر من برای ایشون یه دوربین که تو همون رنج قرار بگیره حال با 20 تومن بالا پایین و اینکه در مود اتوماتیک عکس های خوبی ثبت کنه و از اون مهمتر اینکه برد فلاش بالاتری داشته باشه چون به تنطیمات کاری ندارند اینگونه افراد و در عین حال کارکردن باهاش اسون باشه. حال هنوز هم دوستان همون پیشنهاد های قبلی رو دارند؟

تشکر کرده
    424

ببین دوست عزیز با این صحبتهای شما باید بگم هر دوربینی میتونه کار دوستتون رو راه بندازه. چون دوربینهای با این حدود قیمت تقریبا برای مصارف خونگی و آماتور خوب هستن و کیفیتهاشونم بدک نیست و احتمالا دوستتون رو راضی میکنه.
    Back for Good

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

سلام خدمت دوستان
    بعد از کلی کلنجار رفتن تو اینترنت تصمیم به خرید hs20 گرفتم
    فقط یه نکته سایت دیجی کالا معتبره ؟ کسی تا حلا ازش چیزی خریده ؟
    آیا سایت معتبر با قیمت مناسب سراغ دارید ؟