سلام
دوربین مناسب تری از sx270 کانن در رده 500 یا 600 تومن هست؟
سلام
دوربین مناسب تری از sx270 کانن در رده 500 یا 600 تومن هست؟
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام دوستان
میشه یه راهنمایی کامل بفرمایید
بین این دو دوربین کدوم بهتره
canon sx60 vs nikon p900
ممنونم
سلام
به لینک زیر نگاه کنید مقایسه بین آنها را خواهید دید :
مقایسه کالا
صداقت ، بهترین سیاست است.
Sony Alpha 3000
با این ابعاد سنسور زومی که p900 ارائه می ده اونم در محدوده انتهایی زوم نمی تونه چندان جالب توجه باشه. تا الان هم من بین بریج های کنون و نیکون، کنون رو برتر دیدم. به عنوان مثال همین فرمت raw در دوربین کنون یه مزیته. همچنین لنز وایدتر کنون به نظر من برای یه دوربین از خانواده کامپکت ها مناسب تر هست. کلا من برتری رو با کنون می دونم جز یک مورد. کمینه f مناسب تر نیکون. با کمینه f 3.4 دوربین کنونی شما در نور اتاق یا نورهای ضعیف قدری اذیت می شید.
در نهایت تصمیم با شماست.
دوربین کامپکت میخوام فقط برای فیلمبرداری خانگی. جیبی باشه و قیمت هم تا 1.500 تومن.
خودم Panasonic TZ60 مد نظرم هست که اصلا پیدا نمیشه ، نمایندگی هم رفتم ولی نداشتند.
سلام
اگر کاربری شما فقط فیلمبرداری است به فکر دوربینهای فیلمبرداری باشید مناسب تر است زیرا دوربینهای کامپکت در اصل برای عکاسی هستند و در عکس کیفیت خروجی بهتری دارند اما در فیلمبرداری همپای دوربینهای فیلمبرداری نیستند و محدودیتهایی دارند ، با کمی جستجو موارد خوبی پیدا خواهید کرد .
در ضمن نمایندگی پاناسونیک در ایران زیاد فعال نیستند و نه تنها محصولات روز بلکه محصولاتی که در کشورهای دیگر قدیمی شدند را هم ندارند .
موفق باشید
ویرایش توسط ali ka : Wednesday 13 May 2015 در ساعت 12:15
صداقت ، بهترین سیاست است.
Sony Alpha 3000
سلام دوستان
من تازه عضو شده ام خیلی سر در نمیارم که تو کدوم بخش سوالاتمو مطرح کنم در این بابت متاسفم ...
من میخواستم یه دوربین از همه نظر عالی و مخصوصا موندگار با کیفیت بالا و برای مصرف خانگی میخواستم
دوربین فیلمبرداری هم داشته باشه ...
و بودجه هم در حد 600-700
حالا بالا یا پایین تر مشکلی نداره
بهترین مارک موجود در بازار چیه ؟؟؟
اگه میشه لینک دیجی کالا یا ... را بزارید
با تشکر فراوان