مرسی از توضیحات خوبتون. پس صد در صد 3200 رو میخرم:)به نظر من اول اینکه هر انتخابی میکنین سعی کنید اس ال ار باشه .
2 اینکه کیفیت و ...خیلی چیزهاکه اس ال ارهاباهم فرق ذارن زیاد مهم نیستن و هرکدومو بگیری برنده ای / و بیشتر به بدنه فکر کنید مثلایکی ارگونومی کلید های نیکون رو دوس داره مثلا دگمه روشن خاموش کنارشاتره و تا اانگشتت به شاترمیاد میتونی بالمس متوجه شی انگارروشن نیس .ولی تو کنوون یجادیگس و یکی هم ارگونومی کنون رو دوس داره واسه مزایای مهم دیگش/
من همزمان 3200 و 600 دی داشتم و همکارم3100 داشت بنظر منکه اول 3100 باید حذف شه دوربین خ خوبیه اما واقعا با وجود3200 دلیلی واسه نگاه به گذشته نیست.میمنونه 600 که در اصل بدنش یک رده بالاتر از نیکونه .ولی خوب رقیب هم هستن و و تو مرزهای همدیگه جلومیرن.بنظر من باز 3200 بهتره .بخاطر دینامیک رنج بالاتر و رزولشن بالاترش و من فکر نمیکنم افزایش مگاپیکسل 24 شدن 3200باعث نویز بیشترش به 600 یا حتی650 شده باشه
به نظر من الان مثل 7-8 سال پیش نیست که بدنه های با اختلاف های مهمی با هم متفاوت باشن.الان اغلب سنسورها خوب رشد کردن و عملکرد مشابه هی دارن و رو این دوربینها که بحثشون هست و سنسور کراپن/خروجی در حد سنسور کراپه و دلیل انتخاب کراپ با قیمت بالاتر بیشتر دلایل فیزیکی هست مثل ارگونومی یا بدنه محکم تر یا دگمه های بیشتر و... فکر نکنم نیاز باشه ادم نگرانه اینباشه که نکنه اگه اونیکی رو میخریدم تصاویر متفاوتی ازش میددم و بیشترین تفاوتها تو ظاهر ها هست تا باطن.یعنی کسی اگه بتونه اونقد نکته سنج باشه که تشخثیص بده تفاوتهای ظاهری کدومش رو بیشتر دوسداره بعدش میتونه دنبال 5درصد نویز کم و20درصد عمر باطری کم و بیش شون رو بحث کنه