با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یه دوربین بگیرم حدود 300 تومن. تقریبا سه تا رو هم انتخاب کردم:
canon powershot A2100 IS
canon powershot SX120
nokon coolpixL100
ولی نمیدونم کدومش بهتره؟ یعنی فاکتورهای اصلی که باید در نظر بگیرم چیه؟ (زوم اپتیکال، لرزشگیر و ...)
در ضمن دوربین رو برای عکس های خانوادگی و طبیعت میخوام، عکاسی رو هم خیلی دوست دارم.
ممنون
ویرایش توسط Hamid Moradi : Sunday 4 October 2009 در ساعت 18:57
حمید رضا مرادی
G12
سلام در مقايسه مورد به مورد تفاوت زيادي وجود نداره به جز زوم بيشتر نيكون و 1 ميليون پيكسل رزولوشن بالاتر(در نتيجه چگالي بالاتر پيكسلها در سايز برابر سنسور و احتمالا كمي نويز بيشتر).ولي با اين حال به نظر كفه ترازو به سمت نيكون كمي سنگينتر هست.
مقايسه دو دوربين:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sx110is%2Cnikon_cpl100&show=all
از دوستان متخصص میخواستم یه راهنمایی بگیرم که بین دوربین IXUS 200 IS و IXUS 120 IS کدوم رو پیشنهاد میکنن
در ضمن اگه ممکنه بگید که تو این رنج قیمت میشه دوربین بهتری خرید
واسه کم حجم بودن رده IXUS من این رده رو مد نظر گرفتم بیشتر عکس رو روی مد اتوماتیک میگیرم چون اصلا حرفه ای نیستم اما کیفیت عکس تو شب و عکس از سوژه های متحرک رو میخوام که خوب باشه شما واسه من چه دوربینی رو پیشنهاد میکنین
ابعاد دوربین مهمه اما مهمتر از اون کیفیت عکسه که بشه یه ادم اماتور باهاش خوب عکاسی کنه
من چند نمونه دوربین کنن که عکس گرفتم وقتی سوژه کمی نزدیکه اگه فلش بزنی که تصویر کامل سفید میشه اگه هم فلش خاموش باشه تصویر با نویز زیاد و با کوچکترین لرزشی مات میشه
کلا دوربین دجیتالی هست که تو شب یا نور اتاق ضعف نداشته باشه ؟ ( البته میدونم که اگه عکاس خوب باشه میتونه تو ضعیفترین نور هم یه کار خوب ارائه بده )
پاناسونیک LX3 رو از کجا میشه گیر آورد ؟ کانن S90 اینجا اومده ؟ و یه سوال اینکه شما در صورت موجود بودن کدوم رو ترجیح میدید؟ آیا می ارزه بیخیال پاناسونیک شد و کانن رو در صورت موجودی گرفت؟
فرهاد حسيني
سلام
گلاب به روتون خرید یک دوربین کامپکت ارزان قیمت زیر 180 هزرا تومانی برای هدیه تولد یک دوست توسط جمعی از دوستان به اینجانب محول شده بنده هم که شناختی از کامپکت ها ندارم یک تحقیقی انجام دادم به نتایج زیر رسیدم دوستان چه نظری دارند؟
Canon A590
Canon A1100
Canon E1
بقیه رو هم بررسی کردم مثلا پنتاکس سونی پاناسونیک .... ولی مثلا این لینک ها رو که دیدم به سمت کنون کشیده شدم :
بین کنون ها هم راهنمایی کنید انتخاب بهتری هم هست؟ مثلا مدل A720 زوم بهتری داره قیمتش رو کسی میدونه؟یا سریE با آ چه فرقی داره مجموعا؟کد HTML:http://www.dpreview.com/reviews/Q408budgetgroup/
ملاک ها : قیمت کیفیت امکان تنظیمات دستی و نهایتا شکیل و خوشدست بودن.
دوستمون به عکاسی علاقه داره و البته به لوازم (فلاش و ...) هم دسترسی داره و این در واقع شروع یادگیری میشه براشون.
لطفا راهنمایی کنید.
ویرایش:
نظرم روی A590 است تا این لحظه. فقط نمیدونم کجا برم بخرم. پیشنهاد بهتری هست؟
ویرایش 2:
برای بدست آوردن سقف قیمت به آفومار زنگ زدم A590 نداشت A1100 رو هم 192 هزار تومان گفت.میگم نکه اصلا A590 پیدا نمیشود؟
ویرایش 3:
قیمت آفومار از سقف رد شده و روی پشت بام است آهونگار A1100 رو میده 160
ویرایش توسط mreza1001 : Monday 30 November 2009 در ساعت 13:27