دوست من آقای دکتر داریوش گل گلاب کتابی دارند بنام بررسی فنی عکاسی اگر برایتان مقدور است بخش مربوط به لنزها و آبجکتیوها را مطالعه بفرمایید. مسائل بسیار جالب و پیچیده ای در رابطه با لنزها وجود دارد که با مطالعه آن متوجه علت بزرگ بودن برخی لنزها خواهید شد و روابط کیفیت عکس با اندازه لنز را تا حدود زیادی درک خواهید کرد. البته جسارت مرا ببخشید مطلب آنقدر زیاد است که نمیتوانم برایتان تحریر کنم.
سلام
راستش را بخواهيد من اطلاعاتي در رابطه با دوربين ديجيتال ندارم . دختر كوچكي دارم كه روز به روز شيرين تر مي شود . مي خواستم دوربين ديجيتالي بخرم كه علاوه بر قابليت عكسبرداري قادر به فيلمبرداري حداكثر تا 30 دقيقه داشته باشد. ( البته اگر 15 دقيقه هم باشد منعي ندارد.)
حداكثر پولي را هم كه مي توانم به خريد دوربين اختصاص بدهم 300 هزار تومان است. كيفيت عكس و فيلم، آسان پيدا شدن قطعات و يا نمايندگيهاي مربوط به تعميرات و طولاني بودن زماني كه دوربين شارژ است از جمله عوامل تاثير گذار براي انتخاب من مي باشد.
البته از آنجايي كه اطلاعات من در زمينه دوربين كم است شايد موارد ديگري هم باشد كه من نمي دانم.
در كل، من يك دوربين حرفه اي نمي خوام . بلكه يك دوربيني مي خوام كه دردسر نداشته باشه و با اون بتونم عكس و فيلم با كيفيت عالي داشته باشم.
با تشكر از لطف شما
راستي اندازه دوربين هم مي خواهم كوچك باشد.( تا حدي كه براختي در يك دست بتوان گرفتش)
ویرایش توسط عابد : Saturday 23 June 2007 در ساعت 12:06
در این قیمت Canon PowerShot S3 IS رو پیشنهاد می کنم.
البته شما باید بگید که می خواهید اندازه ی دوربین کوچیک باشه ؟؟ بزرگ باشه؟؟ فرقی نداره ؟
مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450
این دفعه وحید قدیری جا موند که به عنوان اولین نفر بگه S3IS :biggrin::biggrin:
این نظر بنده است.
Canon SD40 یا همان ixus i7
120 گرم. 96x45x24 میلیمتر.
توضیحات بیشتر:
کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14216
ویرایش توسط infinity : Saturday 23 June 2007 در ساعت 12:27
هادی هژیرآذر
سلام
پيشنهاد من هم Canon a630 است.قيمت اين دوربين حدود 230-240 تومان است كه با مموري و شارژر تقريبن هم بودجه ي شما است.
ضمنن مدت زمان فيلمبرداري بستگي به حجم مموري كاردي كه خريداري خواهيد كرد و رزولوشن انتخابي براي فيلمبرداري دارد. مثلن با دوربين فوق و كارت 1 گيگ فقط 8 دقيقه مي تونيد فيلم بگيريد. ضمن اينكه توجه داشته باشيد كه فيلمبرداري دوربين هاي عكاسي كيفيت فيلمبرداري دوربين هاي فيلمبرداري (Mini Dv و امثالهم) را به هيچ وجه ندارد و اگر فيلمبرداري برايتان در درجه ي اول اهميت است بهتر است كه يك دوربين فيلمبرداري با قابليت عكاسي بخريد كه در اينصورت بودجه كمي پايين است و كيفيت عكس خيلي بالا نيست ولي اگر امكان افزايش بودجه را نداريد پيشنهاد من Sony DCR HC26 است.
ویرایش توسط farhad44 : Saturday 23 June 2007 در ساعت 13:03
نظر من هم روي كامپكتهاي ixsus كانن و يا p3, p4 نيكون هستش . با توجه به اينكه شما نميخوايد از دوربين استفاده حرفه اي بكنيد و بيشتر به تنظيمات autoاحتايج دارين بسليقه خودتون يكي از مدلهاي مذكور رو انتخاب كنيد. پيشنهاد نهايي من p3 نيكون هست.