سلام
قلمی بهتره یا لیتیومی؟؟!! ............... ...... ......... ...... !!!! ....... ....
............
..........؟!؟! :(
نتیجه: اگر ابعاد دوربین در حد جیبی باشد, مسلما" لیتیومی, اما اگر مثل دوربینهای سوپرزوم بزرگ باشد, قلمی و اگر هم SLR باشد, باز هم لیتیومی.
یکجای دیگه هم گفتم: یکی از آشنایان از یک شهر دیگه, سفارش کرده بود برای دوربین نیکون 8800ش که باتریش گم شده, جستجو کنم (خودش تهران رفته بود و حتی نیکونگرش گفته بود که نداره!!!) ولی یک جا تو مشهد گفت اگر بخوام میاره, به قیمت 35000 تومان!!!!!
ارزانترین دوربینی که باتری لیتیومی بخورد, فکر کنم Panasonic-FX10 باشد که 230 تومان است, 6مگا پیکسل+ بدنه فلزی کوچک+ زوم 3+ لرزشگیر موثر+ کیف و مموری 512 اصل (اشانتیون)
با توجه به اینکه من هم از برادر زاده ام زیاد عکس گرفتم, نتیجه آن را جهت اطلاع شما میگم:
- اصولا" به علت ثابت نبودن بچه ها( در زبان مشهدی: جل جل Jol Jol !!! کردن) و اینکه در یک زمانی ممکن است یک صحنه جالبی بوجود بیاد, ولی آماده کردن دوربین به قدری طول بکشد که آن صحنه از بین برود, یک دوربین کوچک, بسیار کاراتر از دوربینی مثل Canon-S3 IS است, چنانکه من با دوربین قبلیم عکسهای بیشتر و بهتری را گرفتم تا با S3 IS !!!
- لرزشگیر در این مورد بسیار مهم است و اگر کسی منکر آن شد, قطعا" بدانید مارک مورد علاقه اش فاقد این تکنولوژی است. :biggrin:
- چون به احتمال زیاد اکثر عکسها در محیط داخل (منزل) گرفته میشود, نویزو فلاش نیز اهمیت بیشتری میابند ( تنها نقطه ضعف کوچک پاناسونیک)
- اگر کیفیت فیلمبرداری و حجم آن برایتان خیلی مهم است, دوربین PENTAX-A20 , با فرمت DiVX فیلم میگیرد و فشردگی فیلم آن را میتوانید تنظیم کنید, فکر میکنم حدودا" با یک کارت 1 گیگ, بشود 2 ساعت فیلم با رزولوشن 480*640 و 30fps گرفت!!!
:confused: (قیمت 340 تومان)
اما اگر به حجم کمتری مثلا" 20 دقیقه قانع هستید, همان سری FX پاناسونیک را که از 230 تا 340 دارد, بسیار خوبند.
و مدل LZ7 که زوم 6 برابر و باتری قلمی دارد و قیمت 225 تومان.
دوربین OLYMPUS-FE240 هم با زوم 5 برابر, بدنه فلزی باریک و 7 مگاپیکسل 260 تومان است که البته مموری گرانی دارد.