بعد این جی 12 چقدر طول میکشه تا عکس را بگیره
مثلا بعد از فشردن دکمه
چند ثانیه؟
و عکس پشت سر هم چند ثانیه؟
بعد این جی 12 چقدر طول میکشه تا عکس را بگیره
مثلا بعد از فشردن دکمه
چند ثانیه؟
و عکس پشت سر هم چند ثانیه؟
هر چی بخواین اینجا هست
http://www.dpreview.com/reviews/CanonG12/
متاسفانه انگلیسی ام خوب نیست
در دوربین های کامپکت مکثی در لحظه گرفتن عکس از لحظه فشردن شاتر تا لحظه گرفتن عکس به مدت یکی دو ثانیه طول میکشه و اون هم بیشتر به محیط بستگی داره بعضی موقع ها کم تر نیم ثانیه بعضی مواقع هم چند ثانیه
درمورد عکاسی پیاپی در هر ثانیه 2 عدد عکس میگره
البته در حالت واتو فوکس در عکاسی پیاپی در هر ثانیه 0.7 عدد عکس میگیره و نشان میده که در کمتر از 1 ثانیه باید عملیات فوکس انجام بشه
با سلام
همه چی تو عکس زیر گویاست( برگرفته از سایت ---->imaging-resource
زمان روشن شدن 2.7 ثانیه
زمان فوکوس کامل 0.656 تا 0.754 ثانیه
زمان تاخیر برای فوکوس دوباره(اگه اشتباه نکنم) 0.076 ثانیه
زمان از لحظه گرفته شدن یک عکس تا عکس بعدی 2.40 ثانیه
بقیه اطلاعاتم که مشاهده می فرمایید
موفق باشید......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوستان گل انجمن عکاسی
من یک آماتورم البته آماتور آماتور هم نه با دوربین های کامپکت کار کردم همچنین بعضی وقت ها با دوربین کانن d550که مال یکی از دوستام هست عکس می گیرم من دنبال یک دوربین با این خصوصیاتم
کانن یا نیکون
نیمه حرفه ای
بالای پنج مگاپیکسل
فقط برای تهیه عکس ها از مناظر زیبا و طبیعت می خوام البته گه گاهی هم پرتره می گیرم
عکاسی نجومی هم مد نظرمه
قابلیت تنظیم دستی فوکوس دیافراگم سرعت شاتر و ایزو
لنزش قادر به زوم مناسب باشه بعضی از سوژه های من دور هستند البته زوم زیاد برام مهم نیست اما من به زوم اپتیکال اهمیت زیادی میدم
نویزش کم باشه البته از یه دوربین نیمه حرفه ای نمیشه انتظار نویز کم داشت ولی بازم سعی کنید چیزی معرفی کنید که نویز کمتری نسبت به بقیه داشته باشه
و در پایان کلا من یه دوربین توپ و جمع جور می خوام دوربینی که معرفی می کنید خیلی گنده نباشه یه جوری باشه که بتونم حملش کنم البته کیفی باشه ایرادی نداره ولی ترجیحا سبک وزن باشه
خوشحال میشم نظر اساتید رو بشنوم راهنمایی شما برام مهمه
عکاسی برای من تقریبا تبدیل به یک شغل شده اما به دلیل خراب بودن وضع مالی نمی تونم دوربین خیلی حرفه ای بخرم اما کلا حرفه من عکاسیه و دارم کم کم عکاسی رو یاد می گیرم(اینو گفتم که دوستان هی نگند عکاسی یا نه)
بعضی وقت ها از گل و حشرات عکس می گیرم البته نه خیلی زیاد اگه دوربینی معرفی کنید که برای عکس از گل لازم نباشه چند متر اونور تر برم
درود بر شما
چنین رده ای نداریم . دوربین یا حرفه ایه یا شبه حرفه ایه یا کامپکته .نیمه حرفه ای
مگه هنوز دوربین زیر 5 مگاپکسل تو بازار وجود داره ؟!!!! :) مگاپیکسل بیشتر روی سایز چاپ تاثیر داره . چیزی که مهمه ، نوع سنسوره .بالای پنج مگاپیکسل
گذشته از این صحبت ها چقدر بودجه دارید ؟
به نظر من Nikon D5000 انتخاب خوبیه و قیمتشم مناسبه...
400تومن بودجه دارم بیشتر دیگه زودم نمیرسه