با سلام
چند وقتی است دنبال دوربین میگردم تا حالا چند مورد برام پیشنهاد شده میخواستم نظر شما رو بدونم
1-Fujifilm FinePix S2950
2-Fujifilm FinePix S2800HD
3-Nikon Coolpix L110
4-Canon PowerShot SX130 IS
بنده اطلاع زیادی راجع به این برندها ندارم .این 4 دوربین از لحاظ کمیتی نزدیک به هم هستند لطفا کمکم کنید .خودم بیشتر از دوربین شماره 3 خوشم اومد ولی شماره های 1و2 هم خوبن ولی درمورد برندش چیزی نمیدونم همه هم تا اسم کانن رو میشنون میگن همون کانن رو بخر .
من برای کارهای شخصی میخوام از این دوربین استفاده کنم همینطور چون به عکس علاقه دارم میخوام با دوربینی که میخرم لذت عکاسی رو بچشم.درضمن میخوام این دوربین سرعت خوبی داشته باشه به خصوص زمان عکس انداختن از حرکات سریع .
لطفا نظرتون رو بگید و اگه بین 200 تا 300 هزار تومان دوربین دیگه ای میشناسید خوشحال میشم که معرفی کنید.
درضمن اگه دوربین ها رو بخواین بر اساس تحربه ی خودتون الویت بندی کنین که کدوم برند رو بهتر از بقیه میدونید و چرا؟ بسیار ممنون میشم.
همینطور آیا برای کسی مثل من که کارش حرفه ای نیست به نظرتون بهتره کدوم دوربین رو انتخاب کنه وچرا؟
سلام در مورد خرید دوربین تو این رنج باید بگم که کانن از همه بهتر هست . اینو باید قبول کرد که کانن حرف اول رو تو دوربین ها از لحاظ طبیعی تر بودن عکسها میزنه . البته میتونی علاوه بر کیفیت عکس دوربین به چند تا نکته مثل باطری لیتیوم - تشخیص چهره و لبخند و اندازه دوربین هم توجه داشته باشی . من از نزدیک عکس دوربین Canon PowerShot SX130 IS رو دیدم و با sx210 is هم مقایسه کردیم . واقعا خوب عکس میگیره . البته به نظر من یه ایراد داشت که اونم نداشتن باطری لیتیوم بود . ولی کیفیت عکسش طبیعی بود . به هر حال میتونی دوربین های دیگه هم انتخاب کنی . من خودم یه دوربین تا 200 هزار تومان میخواستم رفتم دوربین canon 3100 is خریدم تقربیا میشه گفت ارزانترین دوربین تو رده powershot ولی باطری لیتیوم داشت و از کیفیت عکسها هم راضی بودم . من شخصا دو تا برند رو تو دوربین های جمع و جور قبول دارم اول کانن و بعد هم سونی . موفق باشی.
با سلام . مدل جدید سونی یعنی wx10 عالیه. 16.8 مگاپیکسله ، فلاش قوی داره ، با 60 فریم در ثانیه فول اچ دی رو میگیره و تازه با فرمت کم حجمی مثل AVCHD ضبط میکنه . نمیدونم هنوز تو ایران اومده یا نه . ولی اگه بیاد احتمالن حدود 290 تومن میشه . اگه بخوای 60 تومن بیشتر بدی ، میتونی tx10 از سونی رو بگیری که علاوه بر امکانات قبل ، ضد آب و ضربه هست و نمایشگر بزرگتر و قوی تری داره(البته باید ببینی کارایی هایی مثل ضد آب و ضد ضربه اصلا به دردت میخوره یا نه،اگر جوابت منفیه همون wx10 رو بگیر و یه عمر لذت ببر).