مسلما SLR کیفیتش بهتره یعنی 400D
توی سوپر زوم ها هم S200 EXR کیفیت بهتری داره
مسلما SLR کیفیتش بهتره یعنی 400D
توی سوپر زوم ها هم S200 EXR کیفیت بهتری داره
نتیجه آخر کدام ردیف مورد تایید است
1- s200
400d -2 با لنز 55-18 و 250-55
3- 400d با تک لنز 270 -18 تامرون
بازم ممنون
با تشکر لز شما
نمیدونم بدنه تنها چند است ومیشود با اطمینان خرید کرد یا نه ولی از این دو مورد که ذکر کردم اطمینان دارم ولی فقط با لنزها میفروشند حالا خرید بدنه با کدام یک از لنزها بهتر است ( این دو مورد جدا از هم است و هر کدام با همان لنز که ذکر شده قابل خریداری است ) تله و واید هم برایم مهم است و به عکاسی پرتره و طبیعت و حیات وحش علاقه مند هستم.
خوب این ۲ سری لنز هر دو کیفیت متوسطی دارند گزینه ۲ این مزیت ها رو داره :
لنزها با بدنه هم مارک و زیباتر هستند کمی فروششون هم راحتر هست میتونید بعد ها یکی از لنز ها رو با توجه به نیاز بفروشید لنز تله یا واید بهتری تهیه کنید در صورت خرابی یا شکستن یکی از لنزها آسیب میبینه
گزینه ۳ مزیتش اینه :
از تعویض لنز راحت میشید تا حدی نیاز همیشه بر طرف میشه بعضی وقتها خیلی کمک میکنه تو سرعت عمل دست عکاس باز میشه
در ضمن دامنه بیشتری هم پوشش میده از دست خاک گرد هم تا حدی در امانیید
انتخاب با شماست من اگه مجبور به انتخاب یکی بودم گزینه ۲ انتخاب میکردم
ممنون
ولی یه سوال واسم پیش اومده چرا تمام عکاسی ها از برند کانن و سونی استفاده میکنن
دلیل خاصی داره یا با فوجی آشنایی ندارن؟
من خودم متقاعد شدم فوجی بخرم ولی یه دوستی دارم هی میگه برند کانن و سونی بهتره
ممنون میشم در این زمینه هم راهنمای کنید
با تشکر
البته اطمینان بیشتر به این دو برند به خاطر سابقه هاشون چندان هم عجیب نیست ولی برندهای دیگه هم همینقدر سابقه تولید دوربین دارن . مثلا همین پاناسونیک که اینقدر تو خریدش توصیه میشه تو یه دوره یه دوربینهای فیلمبرداری با عنوان VZ داد تو بازار که فقط حیثیت شرکت رو زیر سوال برد که در مقابل trv های سونی اصلا قابل قیاس نبودن ولی الان با جور شدن با شرکت لایکا تونست خودشو به این سطح برسونه
دوربینهای فوجی در برابر قیمتشون واقعا دوربینهای خوبی هستن میتونین با خوندن review ها و مقایسه sample هاشون خرید خوبی داشته باشید . در مورد نظر دیگران هم اونایی رو اهمیت بدین که مدل دوربین مورد نظرتونو باهاش کار کرده باشن .
در مورد فوجی فقط چند تا مدلی که توصیه میشه رو روش بررسی کنید تا مدلهای بیخودش از این برند دلزدتون نکنه !! (f70,80 exr , f500 exr , f550 exr ) اونایی که exr نیستن اصلا سمتشونم نرو.