دوست عزیز با بودجه ای که شما دارید تنها گزینه تان میتواند یک دوربین کامپکت باشد اما به نظر این حقیر اگر صبر کنید تا این آشفته بازار قیمت دوربین فرو کش کند خیلی بهتر است چون قیمت ها بسیار بعد از زلزله ژاپن تعقیر کرده گو اینکه اینجا زلزله آمده روی هرنوع دوربین بسته به قیمت آن از صد هزارتومان تا پانصد هزارتومان افزایش قیمت داشتیم نمیدانم در زاهدان چون شهر مرزی میباشد قیمت هاتفاوت دارد یا نه بهتر است شما سری به سایت های معتبر از جمله نورنگار بی اندازید و ببینید که آیا تفاوت قیمت هست یا نه اگر نیست فلاً با همان 550D دوستان کنار باید .
موفق باشید: محمد کریمی
هدف تمام دوستان در این فروم ، کمک کردنه . این ادبیات برازنده ی دوست عزیزی مثل شما نیست . وظیفه ی همه ی ماست که وقتی از دوستانمون اشکالی می بینیم ، با تذکر فنی ، به افزایش اطلاعات فنی کمک کنیم ؛ مطمئنا این مطلب رو نباید با ادبیاتی مثل "گیر دادن" تعبیر کرد .دوست من تا دیدید آماتورم گیر دادید به من من شنیده بودم نیمه حرفه ای حالا هی شما گیر بده
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
بله خوب درمورد بودجه کاملا حق با شماست خودم هم اینو حدس می زدم اما باز هم گفتم شاید گزینه دیگه ای باشه
قیمت دوربین ها فروکش کنه خوبه گرون نشه یه وقت ؟؟؟ من تصمیم عوض شد بیشتر پول خرج می کنم برای دوربین من لنز مجانی گیر آوردم یکی از دوستان قول داده اگه دوربین بخرم بهم یکی از لنز هاش رو میده این دوست ما کانن داره همون550ای که گفتم پس دوستان یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنید که قیمت تمام دوربین ها رو بگه سه پایه هم گیر آوردم
دوستان یک سوال مهم فوجی فیلم چطوره؟؟؟؟ خوبه قیمتش که خیلی ارزونه؟ دلیلیش چی میتونه باشه برای عکس در شب مناسبه
با درود دوباره
معروف ترین slr like ی که به ذهنم می رسه ، canon G12 هست که فکر کنم حدود 580 تومن در بهترین حالت باید قیمت داشته باشه . با رشدی که اخیرا در بهای دوربین های کانن مشاهده کردیم ، احتمال نمیدم بتونین این دوربین رو با این قیمت تهیه کنید و شاید تا 620 تومن بالا رفته باشه . در کل به بودجه ی شما نمی خوره .
http://www.digikala.com/default.aspx...=DigitalCameraدوستان یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنید که قیمت تمام دوربین ها رو بگه سه پایه هم گیر آوردم
یک جای دیگه هم دیدم که کاربری پرسیده بود چرا سونی با این کیفیتش اینقدر ارزونه که کاوه ی عزیز ، پاسخ داده بودن . ببینید ، قیمت پایین یک دوربین نسبت به بقیه ی رقبا ، هیچ ربطی به کیفیت نداره . کیفیت تمام برند ها از پنتکس و پانا گرفته تا سونی و فوجی و کانن ، همه خوبه . تعیین قیمت به سیاست های یک شرکت و همینطور توانایی کمپانی در پایین آوردن هزینه های تولید بستگی داره . مثال خوبی که براتون میتونم بزنم ، قیمت AMD در قیاس با اینتله ؛ کیفیت هر دو عالیه ولی سیاست های نرخ گذاریشون فرق می کنه .دوستان یک سوال مهم فوجی فیلم چطوره؟؟؟؟ خوبه قیمتش که خیلی ارزونه؟ دلیلیش چی میتونه باشه
نمیشه روی یک برند بحث کرد ... باید صحبت روی مدل ها منعطف بشه . متاسفانه عده ای از دوستان در فروم با خاطره ی بدی که از مدل هایی مثل HX10 دارن ، میان و نویزی بودن عکس های شب رو به کل دوربین های فوجی نسبت میدن . واقعیت اینجاست که از هر چیزی باید به میزان توانایی دستگاه و هزینه ای که پرداخت می کنیم توقع داشته باشم .شما اگه نبود نویز در شب براتون خیلی مهمه ، انتخابی جز DSLR ندارید و باید حداقل 850 تومن خرج کنید تا یه مدل درست و حسابی بخرید .فوجی برای عکس در شب مناسبه
توصیه من هم به شما رفتن به سراغ slr-like ها است
اما اگر همچنان اصرار بر روی dslr دارید و لنز رو میخواهید از دوستتون بگیرید با این قیمت میتوانید به گزینه هایی مثل 500D 50D 1000D فکر کنید
از همه دوستان ممنون
دوستان من بعد از کلی جستجو تو اینترنت بالاخره یه دوربین پیدا کردم که فکر کنم واقعا به کارم بیاد اما باز هم نمیدونم مثل 550دی یا نزدیک به اون باشه یا نه منظورم کیفیت عکس هاشه
fujifilm FinePix HS10
به نظرتون این چطوره به دردم میخوره برای عکس از ستاره ها و عکس از شب مناسبه عکس از طبیعت چطور خوبه یا نه؟؟
با درود دوباره
مقایسه ی این دو دوربین از لحاظ فنی درست نیست چون در دو طبقه بندی متفاوت جای می گیرن ؛ با این حال واضحه که 550d گزینه ی بهتریه .باز هم نمیدونم fujifilm FinePix HS10 مثل 550دی یا نزدیک به اون هست یا نه ، منظورم کیفیت عکس هاشه
باز هم میگم که باید از هر دوربینی به اندازه ی ظرفیت های همون دوربین توقع داشت ... با این همه ، شخصا hs10 رو مناسب عکاسی در شب نمی بینم لذا برای عکاسی نجومی هم نمیتونه آپشن معقولی باشه . بهتره با افزایش بودجه تا 850 تومن ، به dslr یا حداقل slr like فکر کنین . راستی ، به nex-3 هم میتونین فکر کنین ؛ در قبال قیمتش واقعا میارزه (730 تومن) . مدل های دست دوم هم اگه از سلامتشون اطمینان داشته باشین ، خرید مناسبی هستن . در نهایت باید دید که تا چه اندازه ای توانایی افزایش بودجه رو دارید ...به نظرتون hs10 چطوره به دردم میخوره برای عکس از ستاره ها و عکس از شب مناسبه عکس از طبیعت چطور خوبه یا نه؟؟