اشتباها پست تکراری زدم و نمی تونم پاکَش کنم !
اشتباها پست تکراری زدم و نمی تونم پاکَش کنم !
نمی دونم منظورتون از ظاهر شبیه SLR چیه ولی اگه منظورتون داشتن روم دستی هست که S200 هم زوم دستی داره :
ولی دوربین های HS10 و HS20 رو مخصوصا شبیه به دوربین های SLR ساختند که امکانات خوبی هم دارند ولی اگه لینک هایی رو که براتون فرستادم ببینید متوجه میشید که کیفیت این دوربین ها اصلا با Canon S95 و S200 EXR قابل مقایسه نیستند چون سنسورشون به اندازه دوربین های ارزان قیمت هست .گول ظاهر رو نخورید
ولی توی Super Zoom ها S200 EXR کیفیت عکسش از بقیه بهتره هرچند به SLR ها نمی رسه
ویرایش توسط rostamiani : Wednesday 22 June 2011 در ساعت 22:25
با سلام دوست عزیز اگر مبلغ 800 تومان در نظر دازید برای اس ال ار که هیچ ولی گمونم برای لنز تامرون 18-270 باید حدود همین 800 تومن رو بپردازید چونکه این لنز حدودا قیمتش 800 تومانه
البته شاید هم منظور شما 18-200 تامرون بوده که اونهم 330 است و باقی لنز های تامرون هم در همین حدود قیمت دارند غیر از 55-200 که یه لنز ارزون و بی کیفیت است و حدود 120 قیمت داره
در مورد بدنه هم الان ارزونترین اس ال ار که من سراغ دارم زیر 750 تومن نیست
بهرحال برای اس ال ار بهمراه لنزی که گفتید گمونم باید کمی مبلغتون رو اضاف کنید
با تشکر
ممنون از پاسخ ها
دوربین slr - 400d است ولنز 270-18 تامرون که هر دو دست دوم از آشناست که حدود 8000000 است و دومین انتخاب دوربین 400d با لنز 55-18 بدون is و لنز 250-55 با is که آنها هم از آشنا و دست دوم و باهمان حدود قیمت است . و انتخاب دیگر یکی از سوپر زوم ها که حالا با پیشنهاد دوستان یا hs20 یا s200 است که البته خرید این دو نو و دست اول میباشد و با بقیه مبلغ اگر چیزی بماند لوازم جانبی مثل فلاش ... غیره خریداری میشود . لطفا" بدون در نظر گرفتن دست دوم بودن دوربین ها راهنمایی فرمایید .
با تشکر
سلام
منتظر راهنمایی شما هستم.
سلام
منتظر راهنمایی شما هستم.