دوست من اچ اس 20 دوربین همه کاره تری (عجب اصطلاحی) نسبت به جی 11 هست که بخش مهمی از این قضیه به زوم بالای این دوربین برمیگرده. از اون طرف جی 12 خروجی عکس بهتری داره که شاید برای خیلی ها مهمترین فاکتور خرید یک دوربین باشه. در کل انتخاب بین این دو دوربین با توجه به نیازهاتون خیلی راحتهخدمتتون عرض كنم كه قبل از HS20 دوربين مد نظرم G12 بودش...اما تنوع امكانات و بهتره بگم بيشتر در امر ظاهري مغلوب HS20 شدم...
Back for Good
سلام دوستان
بنده تو سوپر زومها FZ40 رو انتخاب کردم
اگر میشه بفرمایید آیا انتخابم خوبه یا خیر ؟
قبلا FZ35 داشتم که دادمش به کسی ازش هم خیلی راضی بودم
میخوام بببینم FZ40 هم به خوبیه FZ35 هست یا خیر ؟
قیمتش الآن با گارانتی اصلی چنده تو بازار تهران ؟
سلام آقایون من s200exrنو پیدا کردم به قیمت 400 ت
بنظرتون بین این مدل و hs20 کدوم رو انتخاب کنم
زوم زیاد مهم نیست کیفیت مهمتره ولی شما نظر کلی بفرمایید و بگید چه چیزای مهمی کم داره از hs20
راستی قضیه فرمت raw که باز نمیششد با برنامه چی شد(s200)؟
مرسی
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
خوب اگه مطالعه کردی تفاوت هاشون رو میدونی.اگه کیفیت بهتر فیلمبرداری و وزن کمترو امکانات بیشتر می خوای hs 20exr اما اگه اینها برات مهم نیست و کیفیت عکس برات مهمتره s200exr (کیفیت عکس hs20 هم خوب هست)
در ضمن hs20 زوم بیشتر و lcd با کیفیت تر و بزرگتر داره.
من خودم hs20 دارم و بهتون پیشنهاد میکنم چون دوربین کاملی هست و اگه نخوای عکس رو توی کراپ 100 درصد نگاه کنی و فقط روی مانیتور(یا lcd بزرگ) یا چاپهای معمولی (نه خیلی بزرگ) کیفیت عکسش خوب هست
در مورد فرمت raw هم نرم افزار تبدیل به jpeg در داخل پک دوربین هست
اگه هنوز سئوالی دارین در خدمت هستم.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام دوستان
من می خوام یه Fujifilm HS20 بخرم. با توجه به اینکه اصفهان هستم، و اینجا در مجموع از نظر قیمت و بیمه و گارانتی مورد مناسبی پیدا نکردم، احتمالاً ناچار به خرید اینترنتی هستم. دو گزینه دارم:
1- HS20 با گارانتی تهران فوکا و بیمه، 520000 تومان + SD Ram Silicon Power Class 10 قیمت 42000 تومان + کیف X-Case (مدل نامعلوم، اما فروشنده تلفنی گفت بهش میخوره) قیمت 35000 تومان
2- HS20 با گارانتی نورنگار و بیمه (فروشنده تلفنی تاکید داشت که تا 15 ماه هرگونه مشکلی شامل این گارانتی و بیمه میشه)، 520000 تومان + SD Ram Class 10 قیمت 35000 تومان + کیف Naneu C5 قیمت 30000 تومان
با این شرایط؛
اول اینکه، با توجه به اینکه ظاهراً این دو فروشنده از معتبرترین فروشگاه ها در تهران هستند، آیا خرید اینترنتی را توصیه می کنید یا نه؟
دوم اینکه، کدام گزینه به نظر شما مناسب تر خواهد بود؟
از لطف شما بسیار سپاس گزارم.